Esküvői Biblia - Esküvői Kézikönyv

Jótékonysági naptár rendelés

szerző: Menyegzőlap|2015. November 27., Péntek 10:42

Hogy az Ő karácsonyuk is örömteli legyen... egyben Neked is örömöt okoz az év minden napján, amikor csak erre a naptárra rápillantasz, beleírsz....

Jótékonysági naptár rendelés
 

Hamarosan vége az évnek, itt a Mikulás, majd a várva  várt karácsonyi ünnepek... és, hogy az ünnep másnak, az elesett, ártatlan kis lelkeknek is ünnep lehessen, mi most az Te szívedhez szólunk...

Megérkezetek a csodálatosan szép 2017-es Westies jótékonysági naptárak!  
következő évben is szükséged lesz akár fali, akár asztali naptárra, hogy teendőid bejegyezd vagy netán meglepd üzleti Partnereid, ismerőseid. Bármikor, ha ebbe a naptárba beírsz valamit, mindig megmelengeti a szíved-lelked az, hogy Te egy olyan naptárra jegyezheted be az információkat, melyre szívesen nézel rá, mely már a szemnek is örömet okoz.... és ha rápillantasz, örömmel tölt el a tudat, hogy ez a naptár egy kis ártatlan léleknek visszaadta az életét!
 


 

Naptárvásárlásoddal, hogy itt és most vásárolod meg életeket mentesz! Westie Rescue Hungary a vállalkozásoknak, cégeknek adományigazolást állít ki a vásárlásról! Kérünk támogatsd vásárlásoddal a kis hegylakókat, hogy nekik is boldog karácsonyuk legyen!

 

 Itt tudsz naptárt rendelni: http://wrh.hu/megrendeles/

 

Nézd meg hogyan készült a naptár !Lélekmelengető werkfilm a naptárfotózásról:

 

Köszönjük, a mentett Westiek nevében, hogy támogattad naptárvásárlásoddall mentésüket, életben maradásukat! Reméljük örömöd leled a szépséges hegylakókban 2017 folyamán is!
 


 

 Itt tudsz naptárt rendelni: http://wrh.hu/megrendeles/
 

Ha Te is úgy érzed, hogy számodra is fontos a kisállatok mentéséhez való hozzájárulás és esküvőtök napja egyben erre jó alkalom, hogy szeretteitekkel közösen segítsetek, akkor csatlakozzatok a mozgalomhoz és tegyétek jobbá egy kis kutyus, egy cicus vagy egy mentett kis rágcsáló életét! A csatlakozást követően a kívánságlistáról kiválaszthatod, azt amivel szívesen támogatod az állatdévő szervezet munkáját! 


Csatlakozz, ide kattintva a Jótékonyság az esküvőn mozgalomhoz és támogatsd az állatvédelmi szervezet munkáját, tedd jobbá  egy kis mentett állat életét!
 

Menyegzőlap az állatokért!
Jótékonysági naptár rendelésJótékonysági naptár rendelés

Jótékonysag az esküvőn

Weboldal: https://www.menyegzolap.hu/az-allatokert
E-mail: jotekonysagazeskuvon@menyegzolap.hu

 
J�t�konys�g az esk�v�n
• Menyegzolap.hu által ajánlott szolgáltatók •
  • Szervezéshez tudnivalók

Letölthető anyagok / bannerek

Ha szívesen feltennéd, oldaladra valamelyik bannerünket az alábbiak közül válaszd ki weboldaladhoz leginkább illőt és az
oldalad forrásába szúrd be a kiválasztott banner alatti sort. Bannereink >>>

Kiemelt Partnereink
  • Mail
  • Facebook
  • Twitter
  • Myspace
  • Google
  • iWiW