Esküvői Biblia - Esküvői Kézikönyv

Támogatói Klub és virtuális örökbefogadás

szerző: Menyegzőlap|2015. Január 27., Kedd 16:13

Csatlakozz! A támogatói klubon vagy akár virtuális örökbefogadóként segítheted az állatvédő szervezet áldozatos munkáját.

Támogatói Klub és virtuális örökbefogadás
 

A mozgalomhoz szolgáltatóként és házasulandóként az esküvőddel (meghívott vendégeiddel együtt is) csatlakozhatsz és segíthetsz Támogatói Klubtagként vagy virtuális örökbefogadóként, hozzá tudsz járulni a mentett állatok orvosi kezeléséhez, ellátásukhoz, és a gazdisodásig szükséges eszközöeikhez. 

Rengeteg kis állat vár megmentésre, idén a jótékonysági mozgalom életrehívásakor 2 állatvédő szervezet, a Magyar Westie Fajtamentő Egyesület (Westie Rescue Hungary) és az Etyeki Állatvédő Egyesület munkájának támogatásához kérjük segítségeteket, akik lelkiismeretes, áldozatos munkát végeznek a menhelyen, a mentések, a rehabilitáció folyamán egészen a szerencsétlenül járt, ártatlan kis lelkek gazdisodásáig....

Támogatói Klub

Támogatói Klub és virtuális örökbefogadás

Legfőbb bevételi forrásunk az immár több, mint 3 éve működő támogatói klub. A klubhoz azok csatlakozhatnak akik legalább havi 500 Ft-tal támogatják tevékenységünket. A Facebookon egy zárt csoportba vesszük fel a tagokat és igazán remek csapat alakult ki. Szervezünk közös sétákat, karácsonyi vacsorát és sokan önkéntesként segítenek is egyesületünknek. Ezzel hozzájárultok a mentett Westie-k költségeinek fedezéséhez.
További információk: 
tamogatoiklub@wrh.hu
Az alábbi linkeken is kérheted felvételed a klubba: 
Csatlakozás: Westie Rescue Hungary Támogatói Klub

 
 
 

 

Nézd meg a linkre kattintva a következő részben, hogyan, milyen módon tudsz segíteni, mint ideiglenes befogadó, jótékonysági mozgalmhoz csatlakozva... Kattins a linkre >>  Legyél ideiglenes befogadó


Ha Te is úgy érzed, hogy számodra is fontos a kisállatok mentéséhez való hozzájárulás és esküvőtök napja egyben erre jó alkalom, hogy szeretteitekkel közösen segítsetek, akkor csatlakozzatok a mozgalomhoz és tegyétek jobbá egy kis kutyus, egy cicus vagy egy mentett kis rágcsáló életét! A csatlakozást követően a kívánságlistáról kiválaszthatod, azt amivel szívesen támogatod az állatdévő szervezet munkáját! 


Csatlakozz, ide kattintva a Jótékonyság az esküvőn mozgalomhoz és támogatsd az állatvédelmi szervezet munkáját, tedd jobbá  egy kis mentett állat életét!
 

Menyegzőlap az állatokért!
Támogatói Klub és virtuális örökbefogadásTámogatói Klub és virtuális örökbefogadás

Jótékonysag az esküvőn

Weboldal: https://www.menyegzolap.hu/az-allatokert
E-mail: jotekonysagazeskuvon@menyegzolap.hu

 
J�t�konys�g az esk�v�n
• Menyegzolap.hu által ajánlott szolgáltatók •
  • Szervezéshez tudnivalók

Letölthető anyagok / bannerek

Ha szívesen feltennéd, oldaladra valamelyik bannerünket az alábbiak közül válaszd ki weboldaladhoz leginkább illőt és az
oldalad forrásába szúrd be a kiválasztott banner alatti sort. Bannereink >>>

Kiemelt Partnereink
  • Mail
  • Facebook
  • Twitter
  • Myspace
  • Google
  • iWiW