Szolgáltatói kínálat megjelenítése 
 "Ahol az esküvői álmok valóra válnak..."
 

  • Elege van már abból, hogy sokat költ a honlapjára, különböző hirdetésekre, és mégsem éri el nagy számban az esküvőjükre készülő párokat?
  • Unja, hogy még mindig nem folyamatosak a megkeresések?
  • Tanácstalanul áll, mert nem tudja hogy melyik platformot válassza, ahol valóban magas számban éri el a minőségi érdeklődőket?
  • Irigykedve nézi azokat, akiknek folyamatos megkeresései, ajánlatkérései és foglalásai vannak?
     
  • Szeretné tudni, hogyan érheti el potenciális vásárlójelöljeit kiugróan magas számban?
  • Vágyik arra, hogy vásárlói szándékkal rendelkező érdeklődői legyenek?
  • Örülne, ha nagy ismertségre is szert tenne az esküvői piacon?
  • Boldoggá tenné, ha akár egy megrendelés összegének a befektetésével 1 teljes éven át kínálata folyamatosan jelen lenne az esküvői piactéren, ahol a vásárlói szándékkal rendelkező párok tömegesen ismerik meg és érhetik el a szolgáltatását, és ráadásul a beérkező foglalások után még jutalékot sem kell fizetnie?
 

Mindezt elérheti folyamatosan, már 55.200 Ft éves díjért vagy választhat akár féléves vagy negyedéves díjfizetési ciklust is!

Igen, jól látja, ezért az összegért tömeges célcsoport elérést kap, kínálatát folyamatosan elérik a szolgáltatást kereső párok, amikor szolgáltatásokat keresnek, minőségi érdeklődőket generál és a foglalások, megrendelések után jutalékot sem kell ezen felül fizetnie. 
Megnézem a MINTÁT, hogy néz ki egy ajánlóoldal
 

Kattintson a gombra és töltse ki az űrlapot!
Legyen jelen az én kínálatom is

 

Napjainkban az Ön esküvői vásárlóközönségének a 95%-a először az interneten tájékozódik, informálódik a tényleges kapcsolatfelvétel, a vásárlás előtt. Látogatottságunkat tekintve lefedjük a hazai esküvői célpiacot. Azok a párok, akik 25 főtől nagyobb, akár több száz fős vendéglétszámú esküvőt terveznek, oldalunkon tájékozódnak, inspirálódnak, megismerik a legújabb trendeket, a különböző szolgáltatásokat és szolgáltatókat választanak ki az esküvőjükhöz. Látogatóink 86,3%-a a kereső felől, organikusan éri el oldalunkat a széleskörű és folyamatosan bővülő esküvői tartalomnak köszönhetően. A párok az esküvő tervezett időpontja előtt 1,5 - 2 évvel keresik fel az oldalunkat, melyet a "Nagy napig" folyamatosan látogatnak, a számukra hasznos tartalom miatt.
 


További lehetőségek a Médiaajánlat oldalon.


Amennyiben egyedi elképzelése van, kérjen egyedi ajánlatot!
Ajánlatkérés


Tanácstalan? Igényeljen konzultációt!
Konzultáció igénylés


Amennyiben bővebb információra van szüksége a szolgáltatásainkkal
kapcsolatban, vegye fel velünk a kapcsolatot
!

Kapcsolatfelvétel