Szolgáltatói regisztráció

A Menyegzolap.hu esküvői portál piacvezető szerepet tölt be Magyarországon, a legnagyobb célcsoport elérést nyújtja vállalkozása számára. Egy időben 2 esküvői szezon menyasszonyait, párjait szolgáljuk ki információval, inspirációval és mutatunk be, ajánlunk számukra szolgáltatókat. Statisztikai, Google analitics, olvasottsági adatok a Portál ismertetőben és a  médiaajánlat aloldalban részletesen megtekinthetők. Nézze meg mit mondanak azok, akik már minket választottak, kattintson a linkre.

Az oldalon található űrlapon kérheti vállalkozása felvételét a bemutatott és kiajánlott szolgáltatók közzé. Válassza ki a szolgáltatói kategóriát, jelölje meg, hogy csak a regisztrációval kíván élni vagy az opciós lehetőségeket is igénybe veszi. A kiajánlott szolgáltatók közzé a katalógusba történő regisztrációnál minden esetben szolgáltatói előszűrés, moderálás történik, melyet a regisztrációt követő 3-5 munkanap alatt végzünk el! A Menyegzőlap fenntartja a jogot, hogy indoklás nélkül visszautasítsa a regisztrációs kérelmet vagy a megrendelést.

Sikeres jóváhagyás esetén az Esküvői szolgáltatások menüpont alatt, az Ön által kiválasztott szolgáltatói kategóriában megjelenítjük és ajánljuk szolgáltatását a szolgáltatót kereső és szolgáltató kiválasztás előtt álló, esküvőjüket tervező és szervező Pároknak országosan vagy azon a földrajzi területen, amelyen Ön a szolgáltatást nyújtja számukra. Megjelenítés: Alapadatok: név, cím, telefonszámok, email cím, weboldal elérhetősége átlinkelhetően, FB oldal elérhetőség átlinkelhetően, kapcsolatfelvételi-ajánlatkérő űrlap, térkép, logó. Regisztrációs szolgáltatás díja 9.999 Ft/év. Az árakat ÁFA nem terheli, a díj kategóriánként értendő!


Kattintson a gombra és nézze meg, hogy néz ki a regisztrációs szolgáltatás profilja:

Minta megtekintése


Kattintson a regisztráció gombra és töltse ki az űrlapot!

Regisztráció


Egyéb promócióhoz kérjen ajánlatot! Ajánlatkérés