Szolgáltatói cégregisztráció
Micropay szolgáltatás

A Menyegzolap.hu esküvői portál piacvezető szerepet tölt be Magyarországon, a legnagyobb célcsoport elérést nyújtja vállalkozása számára. Egy időben 2 esküvői szezon menyasszonyait szolgáljuk ki információval, inspirációval és ajánlunk számukra szolgáltatókat. Statisztikai, Google analitics, olvasottsági adatok a Portál ismertetőben és a  médiaajánlat aloldalban részletesen megtekinthetők. Nézze meg mit mondanak azok, akik már minket választottak, kattintson a linkre.

Az oldalon található űrlapon kérheti vállalkozása felvételét a kiajánlott szolgáltatók közzé micropay szolgáltatással. A kiajánlott szolgáltatók közzé a katalógusba történő regisztrációnál minden esetben szolgáltatói előszűrés, moderálás történik, melyet a regisztrációt követő 3-5 munkanap alatt végzünk el! A Menyegzőlap fenntartja a jogot, hogy indoklás nélkül visszautasítsa a regisztrációs kérelmet vagy a megrendelést.

Sikeres jóváhagyás esetén az Ön által nyújtott szolgáltatás adatait megjelenítjük és ajánljuk tevékenységét az Esküvői szolgáltatások menüpont alatt a szolgáltatók katalógusában, hogy az esküvőjüket szervező párok tudomást szerezve szolgáltatásáról kiválaszthassák szolgáltatójukként.


Kattintson a gombra és nézze meg, hogy néz ki a szolgáltatás profilja Micopay szolgáltatás igénybevételével:

Minta megtekintése


Micropay szolgáltatás rendszerhasználati díja kategóriánként:

9.999 Ft/év

Az árakat ÁFA nem terheli!


Kattintson a regisztráció gombra és töltse ki az űrlapot!

Regisztráció


Ha még nagyobb láthatóságot szeretne vállalkozása számára az esküvői piacon,
akkor a linkre kattintva kérjen ajánlatot egyéb promócióra!