Esküvői Biblia - Esküvői Kézikönyv

Szolgáltatói cégregisztráció
Micropay lehetőség

A Menyegzolap.hu esküvői portál piacvezető szerepet tölt be Magyarországon, a legnagyobb célcsoport elérést nyújtja vállalkozása számára. Egy időben 2 esküvői szezon menyasszonyait szolgáljuk ki információval, inspirációval és ajánlunk számukra szolgáltatókat. Statisztikai, Google analitics, olvasottsági adatok a Portál ismertetőben és a  médiaajánlat aloldalban részletesen megtekinthetők. Nézze meg mit mondanak azok, akik már minket választottak, kattintson a linkre.

Mennyibe került Önnek az elmúlt 12 hónapban, hogy szolgáltatásunk nélkül volt jelen az esküvői piacon? Hol tartana a vállalkozása, ha minden potenciális érdeklődő eljutna cégéhez? Mekkorát fejlődhetne a vállalkozása, ha a több potenciális érdeklődő által a megrendelők száma is megnövekedne? Ha minden lehetséges bevételt realizálhatna vállalkozása? A választ csak Ön tudja a kérdésekre.

Az oldalon található űrlapon kérheti vállalkozása felvételét a kiajánlott szolgáltatók közzé micropay lehetőséggel. A kiajánlott szolgáltatók közzé a katalógusba történő regisztrációnál minden esetben szolgáltatói előszűrés, moderálás történik, melyet a regisztrációt követő 3-5 munkanap alatt végzünk el! A Menyegzőlap fenntartja a jogot, hogy indoklás nélkül visszautasítsa a regisztrációs kérelmet vagy a megrendelést.

Sikeres jóváhagyás esetén az Ön által nyújtott szolgáltatás adatait megjelenítjük és ajánljuk tevékenységét az Esküvői szolgáltatások menüpont alatt a szolgáltatók katalógusában, hogy az esküvőjüket szervező párok tudomást szerezve szolgáltatásáról kiválaszthassák szolgáltatójukként.


A regisztrációs kérelmet Micropay lehetőségre kizárólag a https://www.menyegzolap.hu/cegregisztracio/ oldalán található elektronikus űrlapon lehet leadni! Máshonnan leadott regisztrációs kérelmet nem áll módunkban fogadni!

Kattintson a gombra és nézze meg, hogy néz ki a szolgáltatás profilja Micopay lehetőség igénybevételével:

Minta megtekintése


Micropay lehetőség rendszerhasználati díja kategóriánként:

7900 Ft/év

Az árakat ÁFA nem terheli!


Kattintson a regisztráció gombra és töltse ki az űrlapot!

Regisztráció


Ha még nagyobb láthatóságot szeretne vállalkozása számára az esküvői piacon,
akkor a linkre kattintva kérjen ajánlatot egyéb promócióra!