3 zseniális parfüm - tavaszi fuvallat

A tavaszi bizsergésben te is új illatra vágysz? Bemutatunk hármat, de vigyázat, mert egyik sem ígérkezik futó kalandnak!

A tavaszi bizsergésben te is új illatra vágysz? Bemutatunk hármat, de vigyázat, mert egyik sem ígérkezik futó kalandnak!

Ilyenkor a legszebb az ég kékje, alig várom az aprócska, hersegő zöld leveleket, imádom a tavaszt. És menthetetlenül beindulok. Nőből vagyok, így aztán menten szükségem van egy vadító tűsarkúra, egy lehengerlő körömlakkra és egy új illatra. Idén kora tavasszal – talán a válság az oka – az eddig megszokottnál jóval kevesebb új illat jelent meg a polcokon, ám az alábbi újdonságok mindegyike mestermű.

Lancôme, Trésor In Love

20 év. Ennyi telt el azóta, hogy a Trésor megjelent. Elképesztő, de a most érettségizők között vannak olyanok, akik ezzel az illattal találkoztak először az anyukájukhoz bújva. Ám a szülinapot illő módon meg kell ünnepelni, és mivel lehetne jobban, mint az illat újraértelmezésével? Nos, így született a Trésor In Love! Az eredetire jellemző rózsás jegyek megmaradtak, de a keleties hatást felváltotta a gyümölcsös jelleg. A Lancôme szerint ez a szerelem illata, én pedig az illatba lettem szerelmes. Az üveg karcsú és légies, a nyakán fekete szaténrózsával, amelyről simán el tudom képzelni, hogy egy vadabb pillanatomban partigyűrűként fogom viselni.

3 zseniális parfüm - tavaszi fuvallat
  • Az illatjegyek: nektarin, körte, török rózsa, jázmin, cédrus és pézsma teljesen egyenjogúan.
  • Kiszerelés: 30, 50 és 75 ml EDP.
  • Ár: 11 500, 18 300 és 22 500 Ft.

Yves Saint Laurent, Parisienne

Yves Saint Laurent imádta Párizst. 21 évesen már ő a Dior-ház vezető tervezője, és 25 éves korában megnyitja saját „műhelyét”, hol másutt, ha nem Párizsban. 1983-ban, a Paris d’Yves Saint Laurent parfümje bevezetésekor mondta: „A te nevedet választottam a parfümnek, mert semmi sem gyönyörűbb nálad. Mert szeretlek. Az én Párizsom.” Lassan két éve, hogy katonai tiszteletadással, a köztársasági elnök jelenlétében búcsúztatták el a francia fővárosban. Most, 33 évvel az Opium és 3 évvel az Elle után itt a tavaly bemutatott új illat, a Parisienne hozzánk is megérkezett. A nő illata, aki nem csupán francia, hanem párizsi nő. Aki egy boldog-zűrös-buja éjszaka utáni hajnalon is természetes eleganciával viseli a kis fekete ruháját, akinek a kontya egy picit zilált, de így még nőiesebb. És egy szál rózsa van nála, mi más? A csiszolt drágakövekre emlékeztető üvegen fekete bőrcímke és arany YSL-logó – a megtestesült elegancia.

3 zseniális parfüm - tavaszi fuvallat
  • Az illatjegyek: fekete áfonya a fejjegyben, a szívjegyben Damas rózsa, ibolya és bazsarózsa, míg az alapillatban pacsuli, vetiver, pézsma és szantálfa.
  • Kiszerelés: 30, 50, 75 ml EDP.
  • Ár: 10 600, 14 800, 17 600 Ft.

DKNY, Pure

Kortalan illat. Finom és lágy, modern és kifinomult. Tiszta és derűs. Bennem azokat a pillanatokat idézi fel, amikor úgy érzem, hogy kerek a világ, és pont jó helyen van minden és mindenki körülöttem. A sallangmentes tökéletességre utal a színtelen parfüm sima, átlátszó, vízcsepp alakú üvege. A csomagolás is azokhoz szól, akik megtalálták a helyüket és a feladatukat, akik pontosan tudják, hogy mi a fontos az életükben. Donna Karan az új illatával üzenetet közvetít a világnak, a környezettudatosságra és a felelősségvállalásra hívja fel a figyelmet. Segítséget nyújt a humanitárius szervezet, a CARE munkájához, konkrétan az ugandai vaníliaültetvényeken dolgozó nők helyzetén kíván javítani. A Pure alapjegyében megjelenő vanília természetesen Ugandából származik.

3 zseniális parfüm - tavaszi fuvallat
  • Az illatjegyek: a fejjegy lótuszvirágból és bolgár rózsából áll, az illat szívét jázmin, frézia és orchidea adja, az alapjegy összetevői az ámbra, a szantálfa és a vizes vanília.
  • Kiszerelés: 30, 50, 100 ml EDP.
  • Ár: 11 100, 15 800, 22 100 Ft.