Oldtimer esküvőre

Ha klasszikus stílusú esküvőt tervezünk, szinte adja magát a gondolat, hogy az autó, amellyel a nagy napon utazunk, csakis egy csodálatos oldtimer lehet...

Ha klasszikus stílusú esküvőt tervezünk, szinte adja magát a gondolat, hogy az autó, amellyel a nagy napon utazunk, csakis egy csodálatos oldtimer lehet. Egy gyönyörű Rolls Royce, egy történelmi Bently, egy régi Citroen még a mai fogalmaink szerint is meglehetősen komfortos járműveknek számítanak, hiszen annak idején a kifejezetten jómódúak számára építették őket, akik számára a luxus olyan természetes volt, mint a napfény vagy a levegő. A klasszikus értelemben vett, hagyományos vonalvezetésű oldtimerek közé az 1945-ig gyártott modelleket szokás sorolni.
 

Kép forrás: /www.benclymers.com


Oldtimert azonban csak a régi autók megszállott szerelmesétől vagy nagyon megbízható autókölcsönzőtől rendeljünk, hiszen több mint bosszantó lenne, ha egy defekt miatt az út szélén ragadnánk, miközben a templomban vagy a polgármesteri hivatalban vár ránk a vendégsereg, a család. Egyébként ha biztosra szeretnénk menni, gondoskodhatunk egy tartalék autóról is, ami szép is és kéznél is van, ha esetleg probléma adódik és hely is van benne, ha defekt történne és megmentésre szorulna az ifjú pár. A legjobb, ha egy közeli rokon vagy barát vezeti.
 

Kép forrása: www.glamour.com

Képek forrása: Pinterest.com