Romantikus és csábító nászéjszaka

Nem csak az esküvői ruhadivat változik, változnak vele együtt a fehérneműk is. Az egyre merészebb menyasszonyi viseletekhez rafinált csipkecsodák készülnek a nagy napra. A kiegészítőknek sokat kell bírniuk, szépnek ugyanakkor praktikusnak is kell lenniük a ruha alatt...

Ma már az egyre nyitottabb esküvői ruhák a divatosak, ezekhez azonban nem megfelelők a hagyományos melltartók. Helyettük a variálható pántos, vagy levehető pántos darabokat ajánlják. Hála a push-up melltartókkal könnyedén csodadekoltázst érhetünk el a menyasszonyi ruhák alatt is. Újra divatjukat élik a fűzők is.

Legyen rajtunk valami kék

A legtöbb esküvői fehérneműket áruló cégnél megtalálható a kis kék harisnyafogópánt. Régi babona, hogy az esküvőnkön legyen rajtunk valami régi, valami új, valami kölcsönkapott és valami kék. Sokan a kéket a ruha alatt rejtik el, a combjukon. Lazább menyasszonyok ezt, amikor a lakodalom már nagyban áll, el is dobhatják, tárgyfetisiszta férfi vendégek örömére.

A különböző elasztikus anyagú mídereknek legfőbb előnye, hogy az elől és a hátul mélyen nyitott ruhák alatt, akár a teltebb hölgyeknek is ideális alakot kölcsönöznek, formálják a felsőtestet és combfix is csatolható hozzájuk. A kínálat igazán gazdag. Több helyen kaphatunk a szilikonos mellett levegő béléssel készült melltartót, a push-up mellett lapító fehérneműt, popsi emelős, has- és csípőleszorító harisnyanadrágot, derékkarcsúsítót. Mindezek persze a magabiztos nőiesség kellékei lehetnek, amire a nagy napon mindenkinek szüksége van. A fehérneműknek ezen a napon sokat kell kibírnia, és a közérzetünket nagyban befolyásolja, hogy mindenünk a "helyén legyen". Ahol pedig kevesebbet kaptunk, oda egy picit hozzáteszünk, ahol sok van a jóból, onnan meg észrevétlenül egy picit lecsalhatunk. A telt keblű nőknek sem kell félni, a szalonokban, extra méretekben is kaphatók a fehérneműk, így A, B, C, D, E, F, G sőt H-kosaras, speciális méretű melltartókat is találunk.

Hálóing - nem árt, ha szexis

A nagy napot pedig egy igazán különleges éjszaka követi. Az ifjú pár mire kettesben marad, biztosan teljesen kimerül a lagziban, úgyhogy nem árt újra feldobni a hangulatot. A nászéjszakán kevésbé a kényelmes pamuthálóingek, inkább a vágykeltő csipkeálmok kerülnek elő. Ha lekerül a szexi fehérnemű (persze ebben is maradhatunk egy kicsit ifjú férjünk örömére), vegyünk fel egy finom selyem, vagy egy csillogó gyöngyökkel díszített csipkehálóinget. A tervezők szerencsére nem szabtak határt az erotikus vágyálmaiknak, úgyhogy érdemes ezen a fronton is körülnézni.