Vendégkártyákkal kapcsolatos tudnivalók

Ha már sikerült összeállítanunk a meghívandó vendégeink listáját, érdemes a további "adminisztrációhoz" rendezett formába is önteni azt...

Ha már sikerült összeállítanunk a meghívandó vendégeink listáját, érdemes a további "adminisztrációhoz" rendezett formába is önteni azt. Egyrészt azért, hogy az esküvő megszervezése során mindig képben legyünk arról, hogy hányan tudnak majd valóban eljönni, hogy kit hogyan tudunk elérni, hogy kinek van szüksége szállásra, hogy hány gyerek lesz az esküvőn, másrészt azért hogy az esküvő után kedvesen köszönetet tudjunk majd mondani a részvételért, az ajándékokért.

Az adatokat egy folyamatos listára is feljegyezhetjük, de abban esetleg zavaróak lehetnek idővel a kihúzott nevek, a visszamondott megh1vások. Ha ezeket nem szeretnénk "kerülgetni" az egész szervezés során, akkor a vendéglista helyett inkább vendégkártyákra jegyezzünk fel mindent. Ezek lehetnek valódi kártyák egy kis dobozban, de egy kapcsos füzet lefűzött lapjai is, ahová - a füzet méretétől függően - oldalanként egy vagy két meghívott kerülhet. Lássuk, mit is érdemes a vendégkártyára feljegyeznünk!

Név és kísérő neve

Gyerek(ek)

Cím

Telefon

Meghívó átadva

Válasz

IGEN, eljön / NEM, nem jön el

Szállás

Ajándék

Köszönet elküldve