Esküvői torta egyedi díszítései

Rengetegféle esküvői torta létezik. Kicsi vagy nagy, kör vagy négyzet alakú, hagyományos vagy modern, kék, fehér, sárga, barna vagy bármi más színű. Az esküvői tortának azzal együtt, hogy díszévé vált az esküvőnek, finoman bele is kell illeszkednie a menyegző stílusába. Ezért az alapszíne általában megegyezik a menyasszonyi ruha színével, és a díszítésnek is

Esküvői torta egyedi díszítései

Rengetegféle esküvői torta létezik. Kicsi vagy nagy, kör vagy négyzet alakú, hagyományos vagy modern, kék, fehér, sárga, barna vagy bármi más színű. Az esküvői tortának azzal együtt, hogy díszévé vált az esküvőnek, finoman bele is kell illeszkednie a menyegző stílusába. Ezért az alapszíne általában megegyezik a menyasszonyi ruha színével, és a díszítésnek is a menyasszonyi ruha díszítésével kell összhangban lennie.


esküvői tortában visszaköszön a dekoráció színe

 

A tortával tudja a pár legjobban kifejezni önmagát. Ha az esküvő egy hagyományos vonalat képvisel, a torta ettől még lehet egy kicsit egyedi. Azonban vannak olyan esküvők, ahol nem csak a torta, de az egész esküvő a pár – néha túlságosan is – extrém stílusáról árulkodik. Íme néhány torta, ami megtöri és áthágja az összes valaha létezett tradíció határát!
 

Star Wars hősei és Super Mario is jelen vannak az esküvőnLakatlan sziget, kastély vagy csak egyszerűen a felhők fölött

 

A tortán azok lehetünk akik csak akarunk – akár szarvas, akár hóember

 

Gótikus esküvőkhöz ajánlott

ígéretes jövő

 

Tortadíszek avagy a marcipán figurák párharca


A torta ékessége a tetején álló, marcipánból kifaragott jegyespár. Eredetileg a két miniatűr hasonmás csak nyugodtan, méltóságteljesen állt a torta tetején, várva arra a pillanatra, amikor felvágják az alattuk levő habos-babos építményt. Majd az esküvő után végső nyugovóra térnek a vitrinben. Mára azonban a marcipánfigurák már nem csendesen, nyugodtan mosolyognak a vendégekre, hanem csúsznak, másznak, izegnek-mozognak, megfeledkezve a vendégseregről gyakran illetlen pozícióba vágják magukat, sőt néha még lövöldöznek is! Kissé elkanászodtak. Csak nehogy bárki megsérüljön ebben a nagy mozgolódásban!
Jóban, rosszban

 


Amikor a nő hordja a nadrágot…

és amikor a férfiEgyütt vagy így vagy úgy


Képek forrása: http://justamakeup.blogspot.com, pinterest.com, csakparperc.blog.hu,