Esküvői Kiállítás a Sportarénában 2013

Idén kilencedik alkalommal rendezik meg az Esküvői Kiállítást a Papp László Budapest Sportarénában. A kétnapos rendezvény

Idén kilencedik alkalommal rendezik meg az Esküvői Kiállítást a Papp László Budapest Sportarénában. A kétnapos rendezvény – melyet január 26-27-én tartanak -, a maga nemében páratlan, hiszen a hazai esküvői szakma itt képviselteti magát a legmagasabb kiállítói létszámmal, közel 7000 négyzetméter alapterületen, s ennek következtében – érthető módon -, óriási érdeklődéssel kísérve.

Itt minden megtalálható lesz, ami egy tökéletes esküvő megrendezéséhez kell. A kínálat szerteágazó és minden igényt kielégítő, a rendezők nemcsak a házasulandókra, hanem a bálokra és egyéb családi eseményekre készülőkre is gondolnak. A menyasszonyi ruha kínálatban megtalálhatók a neves külföldi divatcégek 2013-as legújabb modelljei, de a magyar készítők is szebbnél szebb ruhákkal várják a jegyeseket. Felsorolni is nehéz, hogy ezen kívül hányféle egyéb lehetőség közül választhatnak az idelátogatók: ajándék, alkalmi- és férfiruha, cipő, cukrászda, autó, dekoráció-tűzijáték, szépségápolás, fehérnemű, helyszín-étterem, party-service, esküvőszervezés, fotó-videó, kiegészítő és kellék, zene-műsor, tánc, vőfély, meghívó, ékszer, nászút, virág és még sok egyéb. De lesz még anyakönyvvezető, akinél már be is lehet jelentkezni,valamint csokiszökőkút és koktélbár is .

A vendégek a gazdag kínálat mellett nyitástól zárásig folyamatos programokat is élvezhetnek. A színpadon egész nap láthatóak lesznek menyasszonyi ruha-, fodrász-, virágkötészeti, stb. bemutatók.

Mindkét napon a látogatók között számos ajándék is kisorsolásra kerül.

Helyszín: Papp László Budapest Sportaréna

Időpont: 2013. január 26-27.
Nyitva tartás:Január 26 szombat:10-19 h-ig
Január 27 vasárnap:10-18 h-ig

Belépő: felnőtt 1900 Ft, diák, nyugdíjas 1300 Ft, 14 év alatt ingyenes

További információk:
www.eskuvo-kiallitas.hu
www.eskuvoi-kiallitas.hu