Esküvői Kiállítás 2013 visszatekintő

A kilencedik alkalommal megrendezett Esküvői Kiállítással kapcsolatban fogalmazhatunk úgy, hogy az eddigieknek megfelelően ezúttal is sikeres rendezvényt tudhatnak maguk mögött a rendezők.

A Papp Lászlő Budapest Sportarénában rendezett esemény méltán Magyarország legnagyobb és legrangosabb esküvői kiállítása.


A január utolsó hétvégéjén megrendezett eseményre közel 9000 látogató volt kíváncsi, akik a mintegy 350 kiállító rendkívül gazdag és színvonalas kínálatából válogathattak ez alkalommal. Az idelátogatók az esküvői szakma legkiemelkedőbb képviselőivel találkozhattak, legyen az ruha szalon, virágkötő, ékszerész, utazási iroda, vőfély, zenész, fotós, rendezvényszervező, fodrász, sminkes, meghívós, dekoratőr, autós, vagy akár anyakönyvvezető.

A színpadon mindkét napon gazdag program várta a vásári forgatagban elfáradtakat, akik megtekinthették a legújabb esküvői ruha trendeket, a virágkötészet fortélyait, fodrász és smink tanácsokat hallgathattak. Papadimitriu Athina latin dallamokkal édesítette meg a műsort, Gönczi Gábor pedig hasznos esküvőszervezési tanácsokat adott most megjelent könyvéből idézve. Természetesen tombola is volt, ahol számos értékes ajándék gazdára talált.


Kép visszatekintés a 2013-as kiállításra:

Tudjuk, az esküvői ruhák nézegetése és kiválasztása áll a menyasszonyok érdeklődésének középpontjában. Ezúttal sem volt másképp! Talán csak a bőség zavara okozhatott némi gondot a fiatal lányoknak, hiszen megannyi szebbnél szebb ruha közül kellett kiválasztani a tökéletest. Valamennyi kiállító szemkápráztató, elegáns és különleges standdal készült a kiállításra, így minden érdeklődő már ott helyben ízelítőt kaphatott az adott szolgáltató kitűnő ízléséből, magas szintű kínálatából. A vásár sokszínű forgatagában számos meglepetéssel is találkozhattak az érdeklődők. Látványos lézershow-t nézhettek meg, felülhettek a retro buszra, megfáradt tagjaikat hátmasszázzsal enyhítethették, közben finom pálinkát kortyolhattak vagy akár egy ínycsiklandozó süteménnyel, csoki szökőkútba mártogatott gyümölcsfalattal csábulhattak el.


S akinek még nem az idén lesz az esküvője, és még van ideje a döntésig, azok kedvéért megemlítjük, hogy jövőre is lesz a következő Esküvői Kiállítás. Várunk minden érdeklődőt a Sportarénában!

Fotó: Video Duo