Különleges esküvői meghívók

Fontos hogy esküvőd életed egyik legfontosabb eseménye Rólad szóljon és a meghívók stílusa, színvonala, hangulata pedig az egyéniségedet tükrözze. A meghívó az első, amit a vendégek az ünnepi eseménnyel kapcsolatban a kezükbe vesznek, ezért nagyon fontos az első benyomás.

Ebben szeretnénk segítségetekre lenni egyedi igényeket kielégítő tervezésével és minőségi kivitelezéssel.

Igyekeztünk széles választékot biztosítani, több száz esküvői idézet, meghívó szöveg és háttérközül válogathattok, az exkluzív, elegánstól a vicces, bohókásig, a hagyományostól a különlegesig, de hozhattok saját fotót is, így lesz igazán egyedi fényképes meghívótok, ami csak Rólatok szól.
Ha regisztráltok, használhatjátok új alkalmazásainkat:

- Esküvői költségtervező: az esküvővel kapcsolatos összes költséget vezethetitek, a ruhától a dekorációig mindent, így könnyebben követni tudjátok, nehogy kifussatok a költségkeretből
- Visszaszámláló: ha rögzítitek a Nagy Nap dátumát, a honlapon található naptár alatt jelezzük az esküvőig hátra lévő időt, nap, óra, perc, másodperc formátumban, így pontosan tudni fogjátok mennyi időtök van még életetek legboldogabb pillanatáig
- Esküvői galéria: Ifjú párjaink fotói menüpont alatt galériát nyithattok, ahol akár az esküvő előtti, vagy az esküvőn készült fényképeket tárolhatjátok, és küldhetitek szét a rokonoknak, barátoknak.

Nézzétek meg ízelítőnket és a legmodernebb technikát képviselő QR kódos esküvői meghívókat:

Válasszatok egyedülálló kínálatunkból, vagy alakítsátok át őket kedvetek szerint, és mi gyors határidővel elkészítjük, amit megálmodtatok.
Mottónk: minőségi munka rövid határidővel, barátságos, megbízható szolgáltatás megfizethető áron garanciával! Legjobb Ügyfél az elégedett Ügyfél!Irodánk Budapest szívében, a Deák tér szomszédságában található, tömegközlekedéssel is könnyen megközelíthető. Ha autóval jönnétek, haszáljátok útvonaltervezőnket! Ha nem tudtok személyesen felkeresni, használjátok az online megrendelést az ország bármely területéről, a meghívókat pedig kipostázzuk.

Nyitvatartás:
H – P: 17 – 19 óráig
Sz.: 10 – 14 óráig
Időpont egyeztetés esetén a fenti nyitvatartási időtől el tudunk térni!


Webalbum Stúdió Kft.

Telefonszám: +36 70 509 2549
Honlap: http://www.meghivo.hu
Facebook: http://www.facebook.com/meghivo.hu

QR kód az esküvői meghívókon >>>