Az esküvői dekoráció magas művészete - Preston Bailey

Fontos, hogy tájékozottak legyünk más földrajzi területek top dekoratőreit illetően is. Egyrészt, azért mert egyre több külföldi tervezi Magyarországon kimondani a boldogító igent, hiszen remek helyszínek, paloták, kastélyok, exkluzív hotelek, állnak már a felső tízezer rendelkezésére internacionális viszonylatban. Másrészt, pedig figyelemmel kell kísérni a nemzetközi trendeket is melyek inspirálóak, lehetnek az egyedi személyiségre szabott esküv

Szakmai körökben már szinte nincsen olyan személy, aki ne hallott volna Preston Baileyről, mint a világ egyik legkreatívabb dekoratőr géniuszáról. Ő az, aki valóban képes megtervezni és kivitelezni álmaink esküvői dekorációját. Teátrális, dinamikus, elegáns, néhol már annyira extravagáns hogy el sem hisszük hogy ez valóban létezne.

"Virág", az ember legjobb barátja

A karibi térség, Észak és Dél-Amerika természetes hídját képező Panamából származó Preston 1968 -ban költözött az „Új városba” ahol 19 évesen már kitűnt tervezői, és művészi tehetsége. Mint egy 30 év után is uralni tudja a szakmát mindig megújuló ötleteivel és zseniális, kreatív szemléletével.
 


Fokozatosan alakította ki változatos klientúráját. Nemesi családok, társadalmi és üzleti mogulok, hírességek, mint például Donald Trump, Oprah Winfrey, Donna Karan, Liza Minnelli, Laurence Fishburne, Bill Cosby, Michael Douglas és Catherine Zeta-Jones, Uma Thurman, Jennifer Hudson és Ivanka Trump is a megbízói között voltak már különféle események jóvoltából.
 

Rózsaszín álom Virággal, gyümölccsel gazdagon

Bár dekoratőri mivoltában szinte minden társadalmi jellegű eseményen teljes erőbedobással dolgozik. Mégis a leghíresebb, és legszebb munkáit az általa megvalósított esküvőkön láthatjuk. Több tízezer szál virágból és egyéb növényi komponensekből épített kompozíciók a magas művészet megtestesítői, lehetnek a virágkötészetben.
 


Több dekorációval és virágkötészettel kapcsolatos könyv is megjelent már a keze által. Mert fontosnak tartja, hogy aktualizált munkásságát figyelemmel kísérje mindenki, és ezzel inspirálja a környezetét és magát a szakmát is. Eddig öt mű készült el, melyek az eladási sikerlistákon is előkelő helyet kaptak.

Design for Entertaining, Fantasy Weddings, Inspirations, Celebrations és a Flowers, tele pofi minőségű képekkel és elkészítési útmutatókkal.
 

Preston könyvei

Továbbá fontosnak tartja azt is, hogy a tehetség és a kreativitás ne haljon ki vele együtt. Ezért tanfolyamok keretében örökíti tovább a tudást, amit megszerzett. A szerencsés kiválasztottak esküvő és rendezvényszervezést tanulhatnak Preston módra az Államokban, mint egy 2000 akkreditált főiskolán és egyetemen valamint Online módon is, ha valaki tud megfelelő keretet szánni a fejlődésre.
 


Számtalan külföldi médiumban, szerepelt már a legnevesebb műsoroktól kezdve a magazinokon át, uralva az Internetet is személyes általa szerkesztett blogjával.

Vendége volt The Oprah Winfrey Show-nak, Entertainment Tonight-nak.
 


Publikációi jelennek meg rendszeresen a Town & Country-nál, Vogue-nál, a Vanity Fair, Elle Décor, The Wall Street Journal, The New York Times és a New York Post is élénken érdeklődik sűrűn a zseni újabb és újabb lenyűgöző munkái iránt.

Preston Bailey munkáiból ízelítő:


Mindazonáltal, ha minőségi munkákat szeretnénk itthon látni rendezvényeinken is, szerencsére már elérhetőek azok a szolgáltatók, akik képesek nyomukban hozni a külföldi színvonalat persze megkérve rendesen az árat is.
 


Mindenesetre én azt vallom, hogy a dekoráció mely szíve és lelke bármilyen rendezvénynek, mely kedves a szemünknek, mindig a legfontosabb és emlékeinkben, valamint az utókornak képekben csak ezek maradhatnak meg a pillanat varázsáról.
 

Virágba borulva


Forrás: http://www.prestonbailey.com