Két dolog, amitől exkluzívabb lesz az esküvőd

Ki ne szeretné szerettei számára különlegessé tenni a nagy napot? Manapság rengeteg eszköz a rendelkezésünkre áll ehhez, sőt olykor a bőség zavarában elveszünk a részletek között. Megpróbáltuk kiválasztani a két legjobbat, és néhány jó tanáccsal is előállunk.

Csokiszökőkút – Édes élmény

Ma már nem olyan drága, de rendkívül jó módja a vendégek lenyűgözésének. A szerkezet lényege, hogy előmelegített csokival működik, ami átfolyik egy thermo szálon, így tartva folyékonyan az alapanyagot. Majd egy villanymotor segítségével a csoki a szerkezet tetejére jut, ahonnan lassú csorgásba kezd. Ha profi működést szeretnénk , akkor rakjuk be a csokit 1-2 percre a mikroba, és várjuk meg amíg felolvad kicsit, majd adjunk hozzá 1 dl. étolajat.
 


 

A legjobb alapanyagnak a Milka bizonyul, de arra figyeljünk, hogy semmiképp ne legyen darabos (mogyorós, mazsolás), mert tönkreteheti a gépet. A használat előtt mindenképpen próbáljuk ki, nehogy kellemetlen meglepetés érjen bennünket.

TIPP. Ha van rá lehetőségünk, akkor állítsunk egy felszolgálót is a gép mellé, aki segít a vendégeknek. Így elkerülhetjük a fölösleges maszatolást.

 

 

Koktélbár – Jeges legjobb

Fantasztikusan mutat az ifjú pár egy egy szépen feldíszített koktéllal a kezében! ^Csak a közelmúltban kezdett divattá válni a koktélok bevezetése az esküvőkre, de mostanra robbanásszerűen nőtt az igény erre a szolgáltatásra is az esküvőn.

Azt látjuk, hogy már nem csak a fiatal generáció képviselői ismerik, és szeretik a koktélokat, hanem elmondható, hogy a 18-50 éves réteg is megismerkedett ezzel a különlegességgel, ami rendre nagy sikert arat a násznép körében. Leginkább azok az igényes párok teszik be esküvőjükbe a koktélbárt is, akik élményt akarnak adni szeretteiknek, és jogosan várják el a minőséget, a hangulatot, vagyis az életérzést.

TIPP: Keressünk profi, csak koktélozásra specializálódott céget, mert így többet spórolunk mintha közvetítőt vennénk igénybe!
 

 
Képek forrása: Pinterest.com