White Flower Cake Shoppe Cleveland kézműves tortái

A New York forgataga után kicsit bemerészkedünk az ország belsejébe egészen pontosan Ohióba, ahol a White Flower Cake Shoppe tündérei dolgoznak szorgosan a tortákon nap, mint nap. A két torta dekoratőr Marianne Carroll és Lauren Bozich habár külön utakon és más pályákon képzelték el jövőjüket, egyikük olajfestő művészként végezve a Columbián, míg másik Pittsburgben filmkészítést és speciális effekteket tanult.

Esküvői torta bemutatón Marianne Carroll és Lauren Bozich

De végül együtt ugrottak bele egy kézműves cukrászat és tortakészítő műhely létrehozásába régi barátokként. Az életük immáron összefonódott és együtt sikeresek is lettek, de talán éppen azért, mert barátok révén hatékonyabban és harmonikusan tudnak együtt munkálkodni a remek műveken. Valamint jól lehet, soha nem lennének képesek megújulni, ha nem a művészi pályát választják ki maguknak.

White Flower Cake Shoppe csapata

Íme, egy újabb példa arra hogyan fonódhatnak össze a cukrász szakma és a képzőművészet szálai egymással. Magas szintű esztétikai érzék és hozzá remek kézügyesség is kell amellett, hogy az innovatív tervezői véna alap készség kell, hogy legyen. A két lány egyiknek sincs híján amellett, hogy 16 éves korukban az alapokat együtt sajátították el a Dairy Queenben, ahol tortadíszítést és fagylalt kelyheket készítettek első munkahelyükön.

Kézműves virágos muffinok vajas krémből és színes mini torták

Miután világossá vált előttük hogy a művész pálya nem leányálom, de nem akartak visszamenni a fagylaltkészítőnek sem így hasznosítva mindazt, amit tanultak (számítógépes tervezést és festést) és amire az életüket tették fel született meg 2007-ben az üzletük, nem adva fel a művészi értékeket. Termékeiken és alkotásaikban tovább él a művészet, ha csak rövid ideig is egy rendezvényen vagy esküvőn nem beszélve a megörökített fotókról. Mindazonáltal mára az üzlet kibővült egy professzionális csapattal, akik teljes odaadással igyekeznek lépést tartani a mesterekkel.

Ízelítő a torta kínálatból

Kínálatuk még a szokásosnál is változatosabbnak mondható, hiszen minden készítményük önálló művészeti alkotás, legyen az egy mezei muffin vagy egy 5 emeletes esküvői torta, nem beszélve az igen kreatív vőlegény és eljegyzési tortákról.

Fondant és vajas krémes esküvői tortáik mind egyedi tervezésűek tükrözve a pár egyéniségét és stílusát. Az apró részletek tökéletessége, ez az, amit a két lány biztosítani tud az utolsó tervezett redőzésig, mozaik darabkáig, strasszig és még a szépség mellett az íz is meghatározó marad. Hogy miben másak, mint a már említett cukrászatok? Erre a kérdésre a válasz maga a kalandos út, amit a két lány végig járt és hozzá a megoldás, amit sikerült megtalálniuk, hogyan legyenek innovatívak. 3D-ben szerkesztett torta tervek és a kézműves kivitelezés magasra emeli a mércét, nem beszélve a teljes lojalitásról, mert a tervekben nincsenek határok, amit a pár megkíván úgy lesz és nem máshogy.

Egyedi vőlegény torták

Termékeik közt azért akadnak olyan különlegességek, amikről itthon még nem igazán hallhattunk. Vőlegény és Eljegyzési torta kötetlenebb, viccesebb, stílust is képviselhet. De ugyan csak különlegességnek számít az úgynevezett „Asztali dekorációs torta” is, amely nem más, mint egy ehető asztali dekoráció asztalszámmal megtoldva. Ha valaki unná már a virágokat és egyéb díszeket, kisebb tortával is ugyan csak feldobhatja a vendégek asztalát. Ez kombinálható akár a köszönet ajándékkal is. Az ötletek tárháza végtelen lehet, megállj-t legfeljebb csak a budget szabhat.

Médiumokban ők is szép számmal vettek részt, az Amazing Wedding Cakes –ben is feltűntek rendszeresen és a Food Networkben is.

Torta asztalközép dísznek és asztalszámos torta

Minél több történetet ismerek meg, annál több tanulságot, és új ötletet találok bennük. Itt van a két lány esete, akik 7. osztálytól kezdve a legjobb barátok, és munkatársak is immáron hosszú évek múltán is. Ami kiválóan bizonyítja, mire is lehetünk képesek akkor, ha megbízható emberekkel dolgozunk együtt.

Kézműves torták a White Flower Cake Shoppe -tól:


Mi inspirálhat egy tortakészítőt? Hiszen a munkája csak ideig-óráig marad fent. De a tudat, hogy ezt te alkottad, és amit elkészítettél az tökéletesen kárpótol, hiszen a művészet tovább él és képeken meg is marad. Mi van akkor, ha nem jön össze álmaid munkája? Egyszerű, tovább örökíted másban az álmodat, és megeshet, jobban fog elsülni, mint gondolnád és akár még a legjobb barátoddal, is megoszthatod.

Forrás:whiteflowercake.com