Menyasszonyi ruha trend I.rész - Klasszikus ruhák

A következő sorozatban az év menyasszonyi ruháit próbáljuk bemutatni, a klasszikus daraboktól egészen az extrém megoldásokig, így biztosan mindenki talál majd a saját ízlésének megfelelő öltözéket.

A világ összes menyasszonya a legszebb szeretne lenni az esküvőjén. Ehhez bizony meg kell találnunk a személyiségünknek legmegfelelőbb darabot, mely tükrözi egyéniségünket, jól érezzük magunkat a bőrünkben és ehhez társul az „igen, ez az, ez lesz az” érzés. 2014-ben a klasszikus ruhák ugyanúgy jelen vannak, mint eddig. Ezek a darabok szinte az összes esküvői stílushoz illenek. Jellemzőjük a nagy abroncsos szoknyarész. A felső rész variálható, de attól lesz klasszikus, hogy magán hordja az esküvői ruha minden jellemzőjét. A klasszikus menyasszonyi ruha alapja, akármit is diktál a divat, az fehér. Minimális eltérés megjelenhet, például tört szín, elefántcsont, ekrü, krém, de más árnyalatok a kiegészítőkben vagy a ruha kisebb részén jelennek meg. Vera Wang amerikai divattervező számára 2014 a fekete és fehér éve. Íme egy kis ízelítő:

Vera Wang ruhai

A hátat szabadon hagyó menyasszonyi ruhák az elmúlt években is kedvencekké váltak. Egy mélyen kivágott hátú ruha igazán kifinomult választás. Az ilyen darabok sejtelmesen nőiesek, szabadon hagyják bőrét anélkül, hogy figyelemfelkeltő dekoltázsú ruhát viselne. A kivágás az esküvői ruha hátán 2014-ben még több figyelmet kap.
A divattervezők is ráéreztek, mennyire fontos a menyasszonyi ruha ezen része, hiszen a vendégek sokáig hátulról látják a párt. Ezért különleges, izgalmas kivágásokkal rukkoltak elő idén. Számos látványos esküvői ruhát alkottak, melyeken különböző anyagok és ívek teszik a menyasszony hátát és teljes megjelenését még vonzóbbá.

Diane Legrand modellek

A csipke továbbra is kedvelt díszítőelem, mely igazán nőiessé tesz egy klasszikus stílusú ruhát is. Legyen az csak díszítés vagy a kiegészítők anyaga.

A csipkével összhangban

Azok a menyasszonyok is megtalálják a kedvükre valót, akik hamupipőke ruhába szeretnének bújni. 2014-ben is számos ilyen fazonnal találkozhatunk, akár finomabb, akár díszítettebb stílust keresünk, mind-mind jelen lesz. A JLM Couture esküvői divatház tervezői a nők legromantikusabb álmait váltják valóra. A kézzel megmunkált, selyemből, tüllből, organzából és csipkéből készült ruhák felülmúlnak minden képzeletet, miközben a modern trendeket és a nőies eleganciát sem tévesztik szem elől. Megjelennek a halvány színek, kék, púder, barack, menta, de csak finoman, mert a klasszikus ettől marad klasszikus.

Hercegnő ruhák 2014-ben

A csipke mellett nagyon jól elférnek majd 2014-ben a finom anyagok, mint például a selyem, a tüll és a szatén. Justin Alexander New York-i divattervezőt is ezek az anyagok ihlették a következő év ruháit tekintve.

Finom anyagok 2014-ben

Justin Alexander

Színek tekintetében a klasszikus ruhára nem jellemzőek a vad árnyalatok, ha mégis meg kell említeni, akkor talán a rózsaszín, ami illik a stílushoz és trendi lesz 2014-ben.

Rózsaszín álmok

A klasszikus stílus, ami időtlen, finoman nőies, elegáns, visszafogott, letisztult és kecses. Ez minden idők fehér ruhás, fátyolos, uszályos menyasszonyainak az esküvői jellemzői. Ha ezt a stílust választjuk, akkor helyszínül egy elegáns étterem vagy rendezvényterem illik virágdekorációkkal és sok fehér elemmel.

Képek forrása: Pinterest.com