Menyasszonyi ruha trend III. rész - Extrém ruhák

A jövő év menyasszonyi ruha trendjét bemutató sorozatunk végső állomásához érkezett, ahol a megszokottól eltérő, extrém, kirívó darabokat ismerhetjük meg.

Tény az, hogy minden ember más, így az ízlések is különbözőek. Akadnak olyanok, akik számára egy túl nyitott felsőrész már extrém, de sokaknak a mini ruhában sincs semmi kivetnivaló. Van aki ragaszkodik a klasszikushoz, a fehér esküvői ruhához, a szolid, elegáns viselethez, de egyre többen vannak olyanok, akik ettől el akarnak térni. Szeretik a különcséget, kihívást, elrettentést. Hazánkban a színes ruhák még szokatlannak tűnnek, habár a fehér az ártatlanság színe és valljuk be nem sok „ártatlan” menyasszony megy férjhez napjainkban, de mégis jobban szeretjük a fehéret, ekrüt, krémet. Külföldi divattervezők szinte a szivárvány minden színében készítettek már esküvői ruhákat, mint például fekete, piros, lila, kék.

Fekete menyasszonyi ruhák

Színes menyasszonyi ruhák

Extrém hatást érhetünk el a színek nélkül is, egy különlegesen szabott darabbal vagy egy nem megszokott fejdísszel is. Abban az esetben ha a nagy napot valamilyen különleges téma köré képzeljük, akkor nyilván való lesz a ruha ilyenné tétele is. Véleményem szerint a szavak helyett inkább a képek beszéljenek, hiszen ebben az esetben nem lehet megfelelően leírni a látványt.

Különleges szabásvonalak

Érdekes osszeállítás

Kacér minik

Kifinomult, mégis kecses, de ugyanakkor extrém darabokat tervezett Yolan Cris. Ezek a ruhák első ránézésre meghökkentőnek hatnak, de jobban megfigyelve igen is elegáns és ünnepi öltözékek lehetnek.

Yolan Cris gyönyörűségei

Változatos darabok

Lenge ruha nyári esküvőre

A fehéret cserbenhagyóknak

Az esküvői ruhánk olyan legyen, amelyet megálmodtunk magunknak. Ez lehet klasszikus, elegáns, de ha extrémebb darabot szeretnénk, akkor se törődjünk csak a magunk kényelmével és komfortérzetével. Egészen nyugodtan szárnyalhat a fantáziánk, hiszen ez a nap a mi napunk és olyan ruhában leszünk a legszebbek, melyben jól érezzük magunkat és sugározzuk boldogságunkat, ha ez történetesen extrém darab, akkor sincsenek korlátaink.

Képek forrása: Pinterest.com