Hárman az oltár előtt

Manapság már nem számít ritkaságnak ha a menyasszonyt állapotosan kísérik az oltár elé. Ebben a részben ezt az áldott állapot mutatjuk be a menyasszony szemszögéből.

Szüleink, nagymamáink idejében ha a baba előbb érkezett, akkor előre hozták a már kitűzött esküvő időpontját, vagy gyorsan szűk családi körben megtartották az eseményt, mert ez az állapot nem volt büszkeség a házasság előtt. Manapság ez nem így van, a mai menyasszonyok büszkén mutatják meg gömbölyödő hasukat, és nem titkolják azt.

Sugárzóan gyönyörű


Az állapotos menyasszonyoknak talán még inkább körültekintőnek kell lenniük a ruhájuk kiválasztásánál, hiszen már nem csak magukra kell gondolniuk, hanem a kis jövevény kényelmét is meg kell adni. Ha a terhességünk első részében lesz a nagy nap, akkor szinte az összes normál modell között válogathatunk, de ha már a többedik hónapban járunk, akkor olyan ruhát kell választanunk, amely nem szorítja a hasat és tudnunk kell, hogy ekkor már napról napra változik testünk A szalonokban találhatunk szebbnél szebb ruhákat kifejezetten terhes menyasszonyoknak. Ha mégsem lenne olyan, amelyet megálmodtunk, akkor varratnunk is lehet.

Testhez simuló fazonok

Bővebb fazonok


Tévedünk ha azt gondoljuk, hogy a menyasszony ebben az állapotban nem lehet csinos és szexi. Emeljük ki a terhességünk előnyeit, a szép formás hasat, a dús kebleket. Jól mutatnak a bővebb fazonok, melyek mell alatt bővülnek, de választhatunk teljesen, de nem szorosan testhez simuló darabokat, melyek igazán kiemelik pillanatnyi gömbölyded idomainkat. A mellrészt lehet hangsúlyozni flitterekkel, selyemmel, de nagy divat a csipke betét is. Színekben kedvelt, bár a régiek szerint nem viselhető, a fehér, krém, de a rózsaszín is csodás. Divat a térd alatt érő és az egészen a földet súroló fazon is úgy, mint a sellő és a trombita végű. A megfelelő fehérnemű is elengedhetetlen, fontos a kényelmes, puha anyagú összeállítás, amely igenis lehet szexi darab.


Romantikus csipke megoldások


A cipő kiválasztásánál vegyük figyelembe, hogy ekkor már eléggé dagadnak a lábak. Magassarkút nem igazán ajánlatos felvenni, de ha mégis ebben érezzük nőnek magunkat, akkor gondoskodjunk cserecipőről az esetleges kényelmetlenségek miatt. Kerüljük a csatos, pántos darabokat, mert ezek egy idő után szoríthatják lábainkat.


Kényelmes lábbelik állapotos menyasszonyoknak


A gyűrű kiválasztásánál figyelni kell az ujjak megduzzadására, ebben az esetben vagy egy kicsit bővebbet válasszunk, amely a későbbi esküvőn megfelelő lesz vagy a szülésig viseljünk egy cseregyűrűt és a véglegest majd csak ezután. A nászutat úgy tervezzük meg, hogy a kismama önfeledten pihenhessen. A terhesség vége felé már nem ajánlatos repülőutat választani, de a hosszú autóút is megterhelő lehet számára. Tervezzünk közelebbi helyre, inkább legyen hosszabb időtartamú, de ne megterhelő.

Határtalan boldogság


A nap során leginkább a fáradtság lehet az ellenségünk, ezért minél többet pihenjünk, üljünk, amikor csak lehet. A menü kiválasztásánál ügyeljünk arra, hogy a menyasszony már nem ehet meg bizonyos ételeket és kizárólag alkoholmentes italokat ihat. A szertartás koccintás részében is kérjünk alkoholmentes pezsgőt, nehogy ártsunk a babának. Abban az estben ha a násznép még nincs tisztában a leendő gyermekünk nemével, akkor külföldön szokás a menyasszonyi torta belsejét kék vagy rózsaszín krémmel betölteni. Amikor ennek felvágására kerül sor, akkor mindenki izgatottan várja milyen szín bukkan elő és lánynak vagy fiúnak örülhetnek.


A baba nemét leleplező torta


Ha lehetőségünk van választani, akkor inkább a nyári hónapokat mellőzzük az esküvő dátumának kiválasztásakor, mert ezekben a hónapokban az időjárás még inkább megnehezíti az áldott állapotban lévő menyasszonyok dolgát.

A legnagyobb boldogság az életünkben egy gyermek születése. Mint láthattuk, ha ebben az időszakban kívánunk házasodni, nem kell lemondanunk semmiről. Ugyan olyan örömteli és feledhetetlen eseményben lehet részünk, mint a más állapot nélkül, sőt a smink tekintetében sincs nehezebb dolgunk, hiszen a nő ebben az időszakban mutatja a legszebb arcát. Ilyenkor mindenki sugárzó, boldog, mely állapotot jó lesz majd a későbbiekben visszanézni esküvői fotóinkon.


Boldogság......