Menyasszonyiruha színtrendek 2014-ben

2014-ben az esküvői ruhák világában a tervezők az elegáns fekete-fehér, az éteri világoskék és a fényes textúrák mellett tették le a voksukat.

Ez az év biztosan nem lesz egysíkú és unalmas a menyasszonyi ruha divatban, ugyanis a legújabb kollekciókat látva egészen biztos vagyok benne, hogy a széles kínálatból idén mindenki megtalálhatja majd az egyéniségéhez és bőrszínéhez leginkább illő trendi ruhakölteményt.

Amennyiben az elegancia híve vagy, de nem akarod a szokványos hófehéret választani, úgy neked találta ki Alfred Angelo a csodásan hímzett, régi korokat idéző fekete fűzőből és fehér tüllszoknyából megálmodott modelljét. A széles fekete derékpánt kiemeli és karcsúsítja a derekat.

Alfred Angelo Liancarlo Maggie Sottero


Míg Liancarlo és Maggie Sottero ruháin az apró fekete virágok nyomott mintaként vagy gyöngyökből kirakva tündökölnek, addig Lazaro fekete selyem báliruhája olyan, mintha egy festő finom ecsetvonásokkal pingálta volna rá a hatalmas szirmokat.

Lazaro Elisabeth Fillmore Vera Wang


A csipke átlátszóságát használta díszítő elemként több designer is, mint például Elisabeth Fillmore, aki fekete egyenes szabású ruhája fölé vintage hatású fehér csipkét választott. Hayley Paige-nél horgolt formában köszön vissza ez a kedvelt anyag. A modern hatást a szürke szín és a hasat szabadon hagyó szabás adja.

Hayley Paige Sareh Nouri Watters


A szürke sokféle árnyalata egyébként is megjelent az idei színkínálatban, Sareh Nourinál matt csipkeként, míg más divatházak éppen az ezüst és az arany csillogását kihasználva tették igazán ünnepivé menyasszonyi ruháikat. A Watters tervezője a zöldes-szürkét választotta, amihez remekül illik a halványrózsaszín rózsacsokor. Míg Johanna Johnson ezüstösen fénylő, hálóing fazonú selyemruhájával és indiai hatású kiegészítőkkel kápráztatta el a divatrajongókat. Másik figyelemreméltó esküvőre szánt ruhája arany színben pompázott, amely megidézte az ókort, de ugyanakkor futurisztikus hatást is keltett.

Johanna Jonhson Marc Zunino


Lazaro arany virágokat formáló brokáttal tette egyedivé és exkluzivvá az általa tervezett darabot. Thea Tora házatáján idén az óarany játszotta a főszerepet, nehéz esésű brokátból, vagy ezernyi fénylő flitterből megalkotott modelljeihez arany levelekből vagy fehér orchideából álló csokor pompázott a manökenek kezében.

Lazaro Thea Tora


Ha a ragyogás helyett inkább a frissesség és a légiesség az, amivel szeretnéd elkápráztatni a vőlegényedet és a násznépet, akkor válaszd az éteri világoskéket áttetsző tüll, csipke vagy esetleg finom hímzés formájában, ahogyan azt Oscar de la Renta-nál vagy Matthew Williamson-nál láthatod. A görög származású Sophia Kokosalaki térd alatt végződő, húzott aljú bézs ruháját a halványkék tüllborítás teszi különlegessé, a ruha anyagából készült lapos talpú lábbelivel viselve. A kéket alkalmazhatod csak kiegészítő színként is egy fehér ruhához, egy csinos masni vagy deréköv formájában, de ha az egész ruhád kék, remekül fog mellé mutatni egy hófehér virágokból álló bokréta a kezedben.

Oscar de la Renta Matthew Williamson Sophia Kokosalaki


Mielőtt bármelyik szín vagy árnyalat mellett letennéd a voksodat, mindenképpen vedd figyelembe a bőröd és hajad tónusát. Próbáld fel a ruhát és a tükörben egyszerűen el tudod majd dönteni, hogy melyik az, amelyik sápaszt vagy éppen ellenkezőleg, ragyogóvá teszi az arcodat.