Gödöllői Esküvő Kiállítás

Előző évekhez hasonlóan idén februárban is megrendezésre kerül a Gödöllői Esküvő Kiállítás, immáron V. alkalommal. Ahogy minden évben, most is próbálunk újdonságokkal kedveskedni az ide látogatóknak.

Kiállításunkkal segítséget nyújtunk az Ifjú Pároknak, hiszen az esküvői piacon sok szolgáltató van, így nem mindig egyszerű a választás. A pesti kiállításoktól eltérően, mi családias környezetben próbálunk segíteni, hiszen nem mindegy, hogy az esküvőn kik vannak jelen. Bízunk abban, hogy ezzel a felfogásunkkal kitűnünk az esküvői piacból, és akik hasonló elveket vallanak, ellátogatnak hozzánk, és megtalálják azokat a szolgáltatókat, akik még hiányoznak a palettából.

A Jubileumnak köszönhetően SOK-SOK meglepetéssel készünk!

Facebookon a kiállítás megosztói között kisorsolunk egy 2 személyes belépőt a kiállításara. A kiállításon látogatóink között 16.00 órakor kisorsolunk (2014.02.08-án) egy 2 személy részére szóló belföldi wellness hétvégét a Kobe Éva Kft. Rendezvényszervezés és Utaztatás és a D’Elia Esküvői Ruhaszalon jóvoltából. Mindenkit egy WelcomeDrink-kel várunk a rendezvényen! A kiállításra látogatók részesei lehetnek esküvői ruha bemutatónak is 15.00-16.00 óra között

Mint idáig minden évben, most is érdemes lesz tehát ellátogatni hozzánk!

Kedves Házasulandók! Amennyiben ez a kiállítás Önöknek már késő időpontban van, abban az esetben keressenek meg engem bátran. Mint esküvő-, és rendezvényszervező szívesen segédkezem akár a teljes esküvő megszervezésében, lebonyolításában, akár csak abban, hogy az Önök számára megfelelő szolgáltatóra rátaláljanak.

Várunk Mindenkit sok szeretettel Gödöllőn, 2014. Február 8-án az Erzsébet Királyné Szállodában. Addig is mindenkinek sikeres készülődést kívánok az esküvői előkészületekben!Helyszín: Gödöllő, Erzsébet Királyné Szálloda
A kiállítás időpontja: 2014. 02. 08.
Nyitva tartás: 10-18 óráig.
Belépő árak: felnőtt: 800.-Ft, gyermek 7-12 éves korig: 500.-Ft 7 éves kor alatt Ingyenes.


Bővebb információ:
Preberáné Komló Éva
E-mail:evi@kobeeva.hu
Telefon: +36 1/630 0987
A kiállítás honlapja: www.godolloieskuvokiallitas.ewk.hu
A kiállítás facebook oldala: https://www.facebook.com/#!/godolloi.eskuvokiallitas

Egyéb információ: www.kobeeva.hu