Őrült esküvők

Hazánkban az extrém esküvők nem jellemzőek, ellenben más országokban már sportot és versenyt űznek abból, hogy minél kirívóbb ilyen jellegű nagy napot szervezzenek.

Egy esküvőt több szempontból is nevezhetünk őrültnek, egyrészt a résztvevők, másrészt a helyszín, illetve magának a témának az extremitása miatt. De ha másképp közelítjük meg akkor elég egy érdekes színt vagy témát választanunk ahhoz, hogy különc legyen az esemény.

Vannak olyan párok, akik egy film témáját választották az ő nagy napjuk alapjául. Láthattunk már Shrek, Superrman vagy Star Wars témájú fogadásokat.
 

Filmes ötletek

Az őrültségek között visszafogottabbnak tekinthető az ifjú pár különleges ruházata, sőt egyre népszerűbb a ruha nélküliség. Ilyenkor testfestést alkalmaznak, de kedvelt a naturista esküvő is.

Divatos ruhákban

Számos morbid, esküvőhöz egyáltalán nem illő öltözeteket is találhatunk, melyeknek semmi sem szab határt.

Morbid ruhák

A boldogító igent normál esetben a hivatalban vagy valamilyen külső helyszínen mondják ki a párok, ám vannak olyanok, akik ezt is valamilyen extrém helyszínen, különleges módon teszik meg,

Találkozhatunk víz alatti vagy ellenkezőleg, föld feletti szertartásokkal is, természetesen ezekhez olyan rugalmas anyakönyvvezetőt vagy egyházi személyt kell találnunk, aki vállalja ezekben az esetekben az esketést.

Különleges helyszínek

 

Téli esküvő

Külföldi országokban egyre több menekülő témájú esküvők képeit is megtalálhatjuk. Ezeken többnyire valamilyen hatalmas lény elől menekül nem csak az ifjú pár, hanem maga a násznép is.
 

Menekülő násznép

Azok a párok, akik ilyen különc esküvőket választanak, maguk is különcek vagy a hobbijuk érdekes számunkra vagy az érdeklődési körük, de lehet, hogy egész egyszerűen a személyiségük olyan, amihez ezek a pillanatok teljes mértékben beleillenek.
 

Arcpirító bevonulás

Képek forrása: Pinterest.com