Egyedi díszítések és kiegészítők

Hogyan tegyük különlegessé a megjelenésünket a nagy napra? Választhatunk-e mintás ruhát az esküvőnkre? Melyek a trendi díszítések és cipők... Mai cikkünkben ezekre a kérdésekre keressük a választ.

A virágok a frissességet és a tavaszt juttatják az eszünkbe. A tervezők idén különböző megjelenési formában, de becsempészték a menyasszonyi ruhák világába ezeket az igen kedvelt motívumokat. Akár nyomott mintaként tündökölnek, akár háromdimenziós formában a ruhára varrva jelennek meg, mindenképpen egyedivé teszik az öltözéket.

Heidi Elnora a rózsaszín és a lila számos árnyalatában tündöklő virágokat varázsolt fehér selyemből készült esküvői ruhájára, aminek további érdekessége, hogy a háta V alakban teljesen nyitott, így első sorban egy nyári kerti esküvőre ajánlom, minimális kiegészítőkkel vagy akár a nélkül is, mert önmagában is gyönyörű darab.

Claire Pettibone-tól sem áll távol ez a lágy, pasztell hangulatú esküvő, ugyanis a 2014-re tervezett ruhái áttetsző tüllök és csipkék világába kalauzolnak el minket, ahol a régi gobleinekre hajazó, mesésen színes rózsákkal telehintett lágy selymek ölelik körül a menyasszonyok alakját. A kifutóra szórt szirmok sokasága tovább erősítette a bemutató romantikus hangulatát.

A cipők is virágba borulva díszítik a kecses női lábat. Az aranybarna és barackszínű verzió a nude, azaz testszínű menyasszonyi ruhákhoz a legideálisabb.

 

A ruha színéhez illő tollakból, tüllből kialakított virágok hajdíszként is megjelennek, a fátylak szép alternatívájaként.

Az elegáns és a glamouros esküvőhöz hozzátartoznak a csillogó kövek és kristályok. Hayley Paige a dekoltázsra helyezve ékszerszerűen alkalmazta őket, míg Johanna Johnsonnál milliónyi pici kő tündököl a ruha felületén. Christian Louboutin és Jimmy Choo - a két legendásan híres cipőtervező – menyasszonyoknak ajánlott darabjaikat szórta tele strasszokkal, sőt szegecsekkel.

A szegecsek egyébként nemcsak a cipőkön, de a ruhákon is megjelennek a dögösebb, vadabb hatás kedvéért.

Idén a fémes hatású anyagok mellett, a derekat kiemelő övek is arany színben tündökölnek. Ilyenkor a többi kiegészítőt is ebből a nemesfémből válasszuk ki az outfit-hez.

Végül még néhány ötlet. Az elől magasan zárt, de hátán nyitott ruhákhoz helyezzünk el egy csodás gyöngysort a kivágásba, ami finoman szexissé teszi a megjelenést.

Bármilyen mintát, díszítést alkalmazzunk is, soha ne felejtsük el, hogy ezek oda vonzzák a tekintetet, így mindig olyan részre helyezzük őket, aminek a szépségét hangsúlyozni szeretnénk.

Ha pedig úgy érezzük, hogy túl egyszerű a ruhánk, válasszunk hozzá különlegesebb vagy színes cipőt. Idén például a világoskék nagy kedvenc. Ehhez az árnyalathoz igazíthatjuk a többi kiegészítőt is a teljes harmónia kedvéért.


Képek forrása: Pinterest.com