Esküvői Kiállítás a Sportarénában - 2014. 02.02 - 02.03

Jubileumi Esküvői Kiállítás lesz a Papp László Budapest Sportarénában. A kétnapos rendezvényt már 10 éve rendezik meg

Az esemény a maga nemében páratlannak mondható, hiszen a hazai esküvői szakma itt képviselteti magát a legmagasabb kiállítói létszámmal a legnagyobb alapterületen, s ennek következtében – érthető módon -, óriási érdeklődéssel kísérve.

Itt minden megtalálható lesz, ami egy tökéletes esküvő megrendezéséhez kell. A kínálat szerteágazó és minden igényt kielégítő, a rendezők nemcsak a házasulandókra, hanem a bálokra és egyéb családi eseményekre készülőkre is gondolnak. A menyasszonyi ruha kínálatban megtalálhatók lesznek a neves külföldi divatcégek 2014-es legújabb modelljei, de a magyar készítők is szebbnél szebb ruhákkal várják a jegyeseket.

Felsorolni is nehéz, hogy ezen kívül hányféle egyéb lehetőség közül választhatnak az idelátogatók: ajándék, alkalmi- és férfiruha, cipő, cukrászda, autó, dekoráció-tűzijáték, szépségápolás, fehérnemű, helyszín-étterem, party-service, esküvőszervezés, fotó-videó, kiegészítő és kellék, zene-műsor, tánc, vőfély, meghívó, ékszer, nászút, virág és még sok egyéb. De még anyakönyvvezető is lesz, akinél már be is lehet jelentkezni.

A vendégek a gazdag kínálat mellett nyitástól zárásig folyamatos programokat is élvezhetnek. A színpadon egész nap láthatók a menyasszonyi ruha-, fodrász-, bemutatók, valamint zenés-táncos műsorok. Az aprósággal érkezők igénybe vehetik az ingyenes gyermekfelügyeletet is!

Mindkét napon a látogatók között számos ajándékot is kisorsolnak majd.

Helyszín: Papp László Budapest Sportaréna

Időpont: 2014. február 1-2.

Nyitva tartás:2014. február 1-én szombat:10-19 h-ig

2014. február 2-án vasárnap:10-18 h-ig

Belépő: felnőtt 1900 Ft, diák, nyugdíjas 1300 Ft, 14 év alatt ingyenes

További információk:

www.eskuvo-kiallitas.hu
https://www.facebook.com/arenaeskuvokiallitas