Valentin napra

A szeretet napján gondolunk szeretteinkre , szerelmünkre és szeretnénk kifejezni érzéseinket, érzelmeinket... meglepni a szeretett személyt.

Mivel is lepjem meg kedvesem, szerelmem, szeretteimet ezen a szép napon? Mi az aminek igazán örülne, amivel én is kifejezhetem, hogy mennyire szeretem...

Nagyon sok lehetőség áll előttünk, a modenr technikai vívmányok számtalan lehetőséget kínálnak, melyik lehet az az ajándék,, mellyel leginkább kifejjzük érzéseinket... Lássunk néhány olyan ötletet, melynek biztosak vagyunk benn, hogy a vőlegényjelöltek nagyon fognak örülni, Te pedig kedves menyasszony méltán lehet büszke önmagara a viszontlátottak alapján.

Valentin napi, vagy nászéjszakai meglepetés menyasszonyoktól vőlegényeknek!

Lepd meg kedvesedet egy exkluzív, izgalmas fotókönyvvel, melyben rólad vannak különlegesen hangulatos, izgalmas glamour fotók.
Akár Valentin napra, akár a nászéjszakára!

Exkluzív fotókönyv Valentin napra, mellyel kedvesed elkápráztatod...

Érdeklődni: +36 20 993 9368 Weboldal: www.minafoto.hu

Különleges és örök ajándék, légy otthonod dísze! Papp Zsuzsa szobrászművész keze által örök ajándék marad az a meghitt pillanat...

Én kivitelezek, az ötlet a Tied!
Különleges, testre szabott ajándékok nászajándékba, leány és legénybúcsúra, Valentin napra, évfordulókra. Bőrbarát szilikonnal lenyomatot veszek a kívánt testfelületedről. Végső megjelenésként választhatsz, hogy otthonodban milyen formában, milyen anyagba öntve szeretnéd (gipsz, kerámia vagy bronz) Önmagad – Önmagatokat viszont látni.

Lepd meg szeretteidet a saját lenyomatoddal!
Nagyméretű táblaképeimet tágas terek díszítésére ajánlom. Színben és megjelenésben a lakásod hangulatához illőnek alkotom. Bronz szobraim 25-40 cm nagyságúak és 2-4 kg súlyúak.

Légy önmagad a hálószobád dísze!
Diszkrét díszek az intimitás jegyében. Testlenyomatod erotikus lakásdísszé formálva. Egy bensőséges ajándék Önmagadnak, párodnak, szerelmednek!

Esküvődre meghívott vendégeid is választhatnak örök ajándékot Számodra, melyet ajándékkártya formájában tudnak megvásárolni. Részletekről kérj e-mailben tájékoztatást!

Érdeklődni:
Papp Zsuzsa szobrász
Telefon: + 36 20 354 7481
E-mail: pappzsuzsa.rien@gmail.com
Weboldal:www.lakberendezesi-targyak.hu