Gyönyörű örömanyák

Nagyon fontos résztvevői az esküvőknek az örömanyák, most nekik szeretnénk egy kicsit segíteni, hogy minél szebbek és sugárzóbbak legyenek a gyermekeik nagy napján.

Az esküvőn a középpontban természetesen az ifjú pár áll, ám a következő fontos személyek az ő szüleik. Nekik is kifogástalanul kell kinézniük, hiszen kulcsszerepet töltenek be a szertartás és a fogadás alkalmával is. A divat szempontjából inkább az örömanyák érintettek, az örömapák (nagy része)nem kerekítenek nagy ügyet az öltözködésükből.

Csinos örömanyák

Az örömanyák számos ruhából választhatnak, egészen a kiskosztümtől az estélyi viseletig. Életkoruk és stílusuk a meghatározó ezekben az esetekben, azonban néhány fontos szabályt mindenkinek be kell tartani! Először is minden vendégre, így az örömanyákra is vonatkozik, hogy ne akarjuk túlöltözni a menyasszonyt! Ez az ő napja, hiába a mi kicsi fiunk vagy lányunk házasodik, mi csak a háttérben vagyunk főszereplők! Ne feledjük, hogy szülők vagyunk és nem tinédzserek, felejtsük el a mini szoknyát, a mély dekoltázst és a szűk fazonokat!

Örömanya boldogsága

Kosztüm:

Ezzel nem foghatunk mellé. Nőiesen elegáns, de csak szoknyával, melynek hossza variálható. Minden évszakban kiváló, nyáron a kabátka lekerülhet. Anyaga lehet selyem, muszlin, kényelmes pamut. Megjelennek a csipkebetétek is minden fazonban, de a különböző anyagok párosítása is kedvelt lesz.

Elegáns kosztümök

Modernebb szabásvonalak

Ruha:

Esküvőre az egyik legjobb választás egy elegáns koktélruha, mely kánikulában akár magában, vagy stólával is viselhető, és egész napra elegáns külsőt kölcsönöz viselőjének. Ruhából célszerűbb lazább anyagot választani, amely lehet mintás vagy egyszínű, de alapszabály, hogy a szoknya ne érjen a térd fölé. Ujjatlan változat esetén mindenképp legyen az örömanyánál egy kabát, még jobb, ha pántos, vagy rövid ujjú ruhát választ, amely nem túl mélyen dekoltált. 2014-ben megjelennek a bőr betétek, illetve a köpeny szerű, vékony bolerók.

Egyszerű, mégis különleges darab

Estélyi ruha:

Ha az estélyi ruhára esik a választásunk, az csak abban az esetben történjen ha nagyszabású az esküvő. Ha mégis szeretnénk nagyon elegáns viseletet, akkor válasszunk egy szép koktélruhát.

Estélyi ruhában

Színekben a fehér és a piros nem ajánlott, mert a menyasszony általában ezekben a színekben pompázik, ezért kerüljük az azonos öltözködést. A többi árnyalat közül bátran válogathatunk, jövőre is trend marad a lila, kávé, menta színek, de egy fekete-fehér összeállítás biztosan elegánssá teszi viselőjét.

Színesben is elegáns

A cipő inkább zárt vagy félig zárt legyen, kerüljük a szandált, hiszen a harisnya 40 fokban is kötelező. Mindenképpen kényelmes viseletet válasszunk, mert egész nap ebben kell lennünk, nem elegáns az, amikor az örömanya papucsban ropja a táncot, mert kitörte a cipő a lábát.

Egyre több helyen lehet látni, hogy az angolokhoz hasonlóan a magyar nők is előszeretettel viselik a kalapokat. Az esküvő egy olyan esemény, mely megengedi ezt. Nyugodtan viselhetjük, ezzel még inkább az eleganciát és a kifinomultságot fogjuk képviselni.

Különleges kalapokban

A galériakép linkjére kattintva további örömanya ruhákat nézhetsz meg!

Forrás: http://avea.hu/eskuvoi-ruha/oromanya/