Ivory and Rose Wedding and Fashion Show 2014

A Budapest Music Center adott otthont, az "Ivory and Rose Wedding and Fashion Show"-nak múlt hét csütörtökön, amelyen a www.menyegzolap.hu csapata is részt vett.

A meghívott vendégeket már az érkezéskor elvarázsolta az igazán elegáns környezet, a fehér tavaszi virágok illata, a finom sütemények és a felszolgált pezsgők buborékai.


Nagy Ágota nem színes tintákkal, hanem rózsaszínnel és csontfehérrel álmodott az elmúlt időszakban, amikor megszülettek a tervezőasztalán legújabb kollekciójának csodás darabjai.

A tervezőnő 2014-es menyasszonyi ruha kollekciójában uralkodó színárnyalatként a hófehér és csontfehér mellett a lágy púderrózsaszín is fontos szerepet kapott.


Francia és spanyol csipkék, fénylő selymek, valamint az áttetsző tüll finom játéka és mesteri elegyítése adta a ruhák, romantikus és rendkívül nőies báját.

Első körben a mesés csipke és tüll ruhák jelentek meg a kifutón, amelyek felsőrészei a mídereknek köszönhetően kiemelték a modellek karcsú alakját. A most igen divatosnak számító csipke hol befedte a fűzőt, hol felfutott a hölgyek vállán, hol pedig hosszú ujjban folytatódott, számtalan variációval szolgálva a leendő menyasszonyok számára.


A több sorban egymás felett sorakozó tüll fodrok lehetővé tették, hogy azok számával játszva, a tervező a minitől a maxiig, minden hosszúságnak teret adhasson ruháiban.


Az A-vonalú, hercegnős fazonok mellett második vonulatként a test vonalát lazán követő, vagy térdtől bővülő letisztult stílusú modellek is nagy sikert arattak a nézők körében, amelyek szabadon hagyták a vállat vagy mélyen dekoltáltak voltak.


A bemutató végén a pasztell rózsaszín és fehér kombinációja uralta a kifutót, ahol a tearózsák árnyalata a tüll szoknyákon színátmenetes ombre árnyalatban is megjelent, de olykor csak a derekat kiemelő virágdíszek színében köszönt vissza.


A ruhák díszítő elemeiként az övek fontos szerepet kaptak, amelyek fehér, ezüst selyemből készültek és alkalmanként tüll virágokban vagy masnikban folytatódtak. A letisztultabb szabásvonalakat nagyon feldobták a kövekből készült ékszerövek. Finom kristályberakásokkal és bross-szerű díszekkel is variált a tervező.


Ha pedig valaki az alkalmi ruhák vagy a menyecskeruhák világát illetően szeretett volna inspirálódni, az is találhatott magának élénkpiros színben pompázó darabokat, térd fölött végződő tüllszoknyásat, aszimmetrikus vállút vagy vénuszi idomokat varázsló leomló selyem ruhakölteményt.


Végezetül azoknak, akik nem lehettek jelen az Ivory and Rose wedding and fashion show-on következzék egy kis hangulatjelentés video formában, amit külön csemegeként még a tervezővel készült villám interjúval is megtoldottunk. Csak egy kattintás és indul a rózsaszín varázslat, amelyhez jó szórakozást kívánunk minden kedves olvasónknak.

Elérhetőség:NAGYAGOTA COLLECTION
Nagy Ágota ruhatervező
Telefon: +36 70 455 3635
E-mail: info@nagyagota.hu
Weboldal: www.nagyagota.hu

A galériakép linkjére kattintva az eseményről további fotók tekinthetők meg!


Írta: dr. Ujvárosi Erika stylist
Fotó: Csömör Hermina Mina fotó
Operatőr: Doszpod Mónika és Kincses János Domino Studio