A stílusos menyasszony

Minden lány arra törekszik, hogy esküvője napján ragyogóan nézzen ki, szép, trendi frizura, gyönyörű smink és kecses megjelenés... egy bájos menyasszony látványa mindig ámulatba ejti a vendégsereget is...

Az esküvő előtt már bizony készülnöd kell, hogy esküvőd napján az a gyönyörű, tündöklő Nő lépjen az oltár elé, akit kislány korodban álmaidban már láttál. Most néhány olyan szolgáltatót ismertetünk meg Veled, akik segítségedre vannak ebben és munkájuk által egy csodaszép stílusos menyasszony lép frigyre párjával a "Nagy napon".

Kis Szandra Hairstylist

Esküvői frizura tippek

Az esküvő előtti felkészülés kiemelten fontos a szépségápolásban. Szeretném megkönnyíteni a döntéseteket és tippeket adni a frizurákban, hogy valóban a legszebbek és legvonzóbbak legyetek.

Garantálom, hogy a belső harmóniátok találkozni fog a külső ragyogással, így önbizalommal fogtok az oltár elé lépni.

A Nagy Napon, fontos a jól kiválasztott frizura, amely passzol a ruhához és a menyasszony személyiségéhez. Hogy ezt el tudjuk érni, fontos az Esküvő előtt 2-3 hónappal elkezdeni tervezgetni a fodrász segítségével.Az előzetes tájékozódás:

Itt magadra hallgatva döntsd el, hogy melyik frizurával éreznéd jól magad, egy laza feltűzött, kiengedett, vagy egy klasszikus konttyal. Fontos figyelembe venni, melyik évszakban lesz az Esküvő, mert ha a meleg nyári időszakban, ilyenkor gondolni kell arra is, hogy egy leengedett haj nem a legelőnyösebb. Miután nagyjából körvonalazódtak a frizurák, érdemes pár képpel a fodrászhoz fordulni, ekkor következik a próbafrizura és a konzultáció.

Próbafrizura:

Segítek, egy személyre szabott frizura megálmodásában, ami igazából te vagy és a legjobban áll Neked, figyelembe véve az elképzeléseidet. 3 féle csomag közül választhatsz, a Glamour, Catwalk és a Hollywood, amely stílusban mást-mást ad számodra. Igény esetén lehetőség nyílik, egyedi tervezésű fejdíszre is, amelyet segítek kiválasztani a ruhához és a frizurához is, ezzel igazán egyedi lehetsz és tündökölhetsz a Nagy Napon. Megtervezzük, a fátyol és a fejdísz pontos helyét is így igazán felkészültek leszünk a Nagy Napra és a tökéletes frizurával léphetsz az oltár elé.

Fontos, hogy a hajfestést és a hajvágást is előre megtervezzük, ha igény van rá. Ezt érdemes legalább 1 héttel az Esküvő előtt tervezni, hogy a legszebb és a legfényesebb legyen a Nagy Napra, ezt segítek megvalósítani professzionális termékekkel és megfelelő szaktudással.

A Nagy Nap, amelyen a frizurád megkoronázza a szépségedet!Kiválaszthatod, hogy a szalonban szeretnéd egy kellemes nyugodt hangulatban, vagy egy általad megadott helyszínen. Célszerű a frizurával indítani a napot és 1-3 órát rászánni, hogy a legtökéletesebbet hozhassam ki számodra. A próbafrizura során megálmodott frizurát elkészítem Neked, kellő precizitással és erős fixálással, hogy egy átbulizott este után is tartson.

Lehetőség van arra is, hogy a koszorúslányok, násznép, örömanya frizuráját is a legjobbra varázsoljuk. Ebben az esetben, ha több személyről van szó, segítségemre áll a kollégám, hogy időben készüljetek el!


Áraim:

Tájékoztató jellegű, további információ a www.ilovemyhair.hu
Menyasszonyi frizura csomag próbafrizurával: 16 000 Ft-tól
Vőlegény frizura csomag: 6800 Ft
Koszorúslány: 5000 Ft-tól
Örömanya: 3500 Ft
Násznép: 3500 Ft- tól

A galériakép linkjére kattintva még több képet tudsz megnézni Szandra munkáiból!

Elérhetőség:

Kis Szandra
1023 Budapest, Lajos utca 4-6.
Telefon:+36 20 328 7047
Weboldal:www.ilovemyhair.hu
Facebook oldal:www.facebook.com/ilovemyhair

Most nézzük meg ragyogó szépségedhez mi az, mai még hozzájárul és hogyan segít kihozni Önmagadból a tündöklő Nőt.

Kása Viktória kozmetikus sminkmester

„A nők után a virágok a legszebb dolgok, amelyeket Isten a Világnak adott.” (Christian Dior)


A jó smink olyan, mint egy báli ruha, kiemeli viselőjének szépségét, ezért megfelelő körültekintéssel kell kiválasztani. Hiszem, hogy egy igényes és stílusos Menyasszonynak nem pusztán kiváló minőségű szépségápolási termékekre van szüksége, hanem megérdemli, hogy profi szakember készítse fel a Nagy Napra. Minden esetben érdemes menyasszonyi próbasminket kérni, ahol a menyasszonnyal közösen megtaláljuk és tökéletesítjük az egyéniségéhez leginkább illőt - olyat, amit a Nagy Napon teljesen magáénak érezhet. Minden kiegészítőt figyelembe véve tervezem meg, az elsősorban hozzá, de az alkalomhoz és a körülményekhez is leginkább illő menyasszonyi sminket. Legyen üde és elegáns. A nagy melegben sem olvadhat le az arcról, a megható pillanatokban sem kenődhet el és a menyasszonyi tánc végén is ragyognia kell tőle viselőjének.A sminkes munkája rányomja bélyegét a menyasszony hangulatára, a fotók minőségére. Fontos, a jó választás, hogy az esküvőd napja olyan legyen, amilyenrekislánykorodótavágysz!

Azonban a jó smink alapja a szép bőr, ezért fontos, hogy azt se hanyagoljuk el, és már az esküvő előtt pár hónappal fordítsunk időt ápolására.

Áraim:
menyasszonyi smink próbával 20 000 Ft
örömanya smink 10 000 Ft
koszorúslány smink 10 000 Ft

A galériakép linkjére kattintva még több képet tudsz megnézni Viktória munkáiból!


Elérhetőség:

Kása Viktória
Telefon: +36 30 430 0104
Weboldal: www.kasaviktoria.hu
Facebook oldal: Beauté de la femme