Emlékezetes leánybúcsú emlékezetes helyszíneken

Lehet hagyományos "Ereszd el a hajam-parti", bejelentkezhettek egy wellness központba kényeztetni magatokat, de szóba jöhetnek extrém helyszínek is. Nem is gondolnád, milyen sokszínű ez a paletta!

Manapság rendkívül nagy divattá vált a magyar menyasszonyok körében is a leánybúcsú szervezése. Amennyire a férfiak fontosnak tartják legénybúcsút, úgy a nők is kiérdemelnek egy fergeteges csajos bulit a Nagy Nap előtt. Azzal, hogy férjhez megy egy nő, lezárul egy szakasz az életében – konkrétan a szingli élet, – és ezt mindenképpen illik megünnepelni.
 


Természetesen a menyasszony ízlése a legfontosabb, amit figyelembe kell vennünk a buli szervezésénél, elvégre az a legfontosabb, hogy ő jól érezze magát és életre szóló élményekkel gazdagodhasson. Fontos még az időpont: célszerű az esküvő előtt néhány héttel rendezni, hiszen az utolsó napokban már sem kedve, sem energiája nem lesz a felhőtlen bulizáshoz.
 


A következő napirendi pont a helyszín kiválasztása, hiszen a menyasszonynak különböző feladatokat kell elvégeznie, illetve a kisebb ajándékok átadására és beszélgetésekre is sor fog kerülni, így érdemes egy nyugodt, semleges helyszínen kezdeni a programot.
 


Mivel nem vagyunk egyformák, az ízlésünk és az életstílusunk is más és más. Vannak, akik ragaszkodnak a nyugodt, csendes közeghez, mint például egy gyógyfürdő vagy egy wellness szálloda, ahol kedvükre kényeztethetik magukat.
 


Azonban a bevállalósabb menyasszonyok körében igen elterjedt a vetkőzős táncosfiúk és showműsorok szervezése is.
 


Íme még néhány extra ötlet, hogyan dobhatunk fel egy lánybúcsút!

Fontos! A leánybúcsú örök emlék marad, és még ha a leendő ara a szolidabb stílust kedveli is, találhatunk igényes és nem mindennapi élményt nyújtó programokat. Például a wellnessezést összeköthetjük hajókázással, ahol csodálatos a naplemente, este szórakozhatunk vagy finomat ehetünk. De felkereshetünk akár egy-két izgalmas kiállítást, állatkertet, Planetárium vagy egy borkóstoló is szóba jöhet.
 


Sportosabb lányok már nappal elkezdhetik a leánybúcsút: kalandpark, paintball, gokartverseny vagy wakeboard; a lényeg, hogy izgalmas legyen, és jókat lehessen nevetni.
 


Szervezzetek fotózást a lánybúcsúra! Titokban vagy sem, sokunk álmodozik róla, hogy csinosan, kisminkelve pózoljon a kamerának. Csapjatok csoportos fotózást. Rendezhettek divatbemutatót, vagy rögtönözhettek is: cserélgethetitek a ruhákat; a fotózásnak akár témát is kitalálhattok. A fényképekből összeállított album tökéletes nászajándék lehet.
 


Ha mindenképpen mozgalmas búcsút szeretnétek, akkor itt az alkalom, hogy kibéreljetek egy limuzint vagy egy partibuszt és körbeutazzátok vele a várost vagy oda menjetek, ahová csak szeretnétek. Mehettek messzebbre is, tuti, hogy nem fogtok unatkozni az úton! Akár az egész bulit is megszervezhetitek a partibuszra, a felszereltséggel biztos nem lesz gond.
 


Emlékszel, hogy…? És amikor…? Biztosan ezer meg ezer közös emléketek van. Miért ne szervezhetnétek a lánybúcsút az egyik ilyen emlékezetes helyre? Akár többet is meglátogathattok, dumálhattok, táncolhattok, és az ajándékok is előkerülhetnek. Ha szeretnétek maradandó emlékeket is, megkérhetitek a vendégeket, hogy készítsenek rólatok képeket, ezekből pedig összeállíthattok egy albumot, vagy montázst.
 


A lehetőségek tárháza szinte végtelen, a lényeg, hogy a menyasszony és a barátnői jól érezzék magukat és egy életre szóló élménnyel gazdagodjanak.

A galériakép linkjére kattintva még több leánybúcsú inspirációt láthatsz!

Képek forrása: www.pinterest.com