Egyedi köszönőajándék és nászajándék

Esküvő előtt sokszor elgondolkozol azon, hogy mi is legyen a köszönetajándék, egy aprócska figyelmesség, melyről meghívott vendégeiteknek eszébe juttok és az a szép nap, amit együtt töltöttetek el egybekelésetek örömünnepén...

Ha szereted a különlegességet, a magas minőséget, az egyedi, nem mindennapi megoldásokat, ha megvan a saját elképzelésed, stílusod, ha szeretnéd a vendégek számára is különlegessé, örök emlékké tenni az esküvőtöket, válassz köszönetajándékként olyan terméket, mely egy életre szóló ajándék. Válaszd a kiváló minőségű, teljesen saját képedre formálható porcelán termékeink valamelyikét.


Ez a termék képes teljesen idomulni, felvenni, a Ti és az esküvőtök stílusát, színvilágát. Az, hogy mit festünk a termékre, az csakis rajtatok áll! Akár csak a felirat. Ha pl. a vendég nevét írjuk rá, abban az esetben egyből ültetőként is szolgálhat.

Családi vállalkozásunk lassan 30 éve foglalkozik porcelán termékek készítésével, festésével. Termékeinket a porcelángyártás szabályinak megfelelően állítjuk elő, a festést magas hőfokon égetjük a mázba, így időtállóak lesznek. Cégünk egyik nagy előnye, hogy „kicsik” vagyunk. Azaz egy kis létszámmal dolgozó családi vállalkozás, mely az által, hogy magunk készítjük a fehérárut is (azaz a porcelánt magát) elérte, hogy ne függjön más cégektől. Így rugalmasak, pontosak és megbízhatóak tudunk maradni ebben a rohanó világban is.


A galériakép linkjéra kattintva még több köszönőajándék ötletet láthatsz!

Szolgáltatásaink a nászajándék kategóriát is képesek kielégíteni. Pl. étkészletek, pohárkészlet, pecsenyéstál vagy különleges ötletként csempék festésével (amennyiben a kedves házasulandó pár fürdőszoba vagy konyha felújítást tervez).


A galériakép linkjéra kattintva még több nászajándék ötletet láthatsz!

Forduljatok hozzánk bizalommal, mert mi tudjuk, hogyan tehetitek A nagy napot kézzel fogható tárgyakkal is örökre emlékezetessé vendégeitek, szeretteitek számára is.


Egy dinó mintázatú pecsenyés tál és lapos tányér, mint jópofa és ötletes ajándék!

Mi, a szívből ajánljuk!

További információ:

Görögné Tóth Ágnes porcelánfestő
1181 Budapest, Batthyány Lajos u. 60.
Tel. Fax:(06-1) 290 9947
Mobiltelefon: +36 70 378 5441
+36 70 378 5443
E-mail: gorog@porcelanfestok.hu
gorogagik@gmail.com
Weboldal:www.porcelanfestok.hu