Gyermekfelügyelet az esküvőn

Hívjunk-e gyerekeket az esküvőre? Ha igen, akkor ki vigyáz rájuk? Két fontos kérdés, és egy egyszerű válasz: gyermekfelügyelet. Így senkinek sem kell lemondani a pozitív élményről, amit csak a gyerekek nyújthatnak!

Az elmúlt években több menyasszony is külön megbeszélte a vendégekkel, hogy a gyereke(ke)t a nagyszülőknél hagyják, mivel vendégként már voltak olyan esküvőn, ahol a szülők nem tudták jól érezni magukat, hiszen folyton a kicsikre kellett figyelni, akik nyűgösek voltak, elfáradtak vagy folyton izegtek-mozogtak.
 


Sok kisgyermekes család pedig azért nem tudja elfogadni az esküvői meghívást, mert nincs kire hagynia gyermekeit, vagy éppen másik városban laknak, és nincs módjuk hazavinni őket.

Ezek a helyzetek áthidalhatóak, ha hozzáértő gyermekfelügyelőket hívunk az alkalomra.
 


Természetesen vannak nyugodtabb és elevenebb apróságok, akik ugyan többségében be tudnak kapcsolódni a legtöbb programba, – mint például a nyitótánc vagy a torta – de a köztük lévő időben nem tudnak mit kezdeni magukkal. Azonban miért akarnánk lemondani a varázsról, amit egy gyűrűvivő kisfiú vagy egy édes koszorúslányka látványa nyújt, ha van megoldás?
 


Ha felhőtlen szórakozást és örömtelien eltöltött napot szeretnétek meghívott vendégeitek körében, és kisgyermekes ismerőseiteket, barátaitokat sem szeretnétek ebből kihagyni akkor a megoldás egy profi szolgáltató. A Menyegzőlap ajánlja az AS Játékvilágot, mint szolgáltatót.

A galériakép linkjére kattintva még többet megtudhatsz erről a cégről:


Szolgáltatások

Ma már itthon is egyre több szolgáltatót találhatunk, akik esküvői gyermekfelügyelettel foglalkoznak, komoly referenciákkal rendelkeznek és a legkülönfélébb programokat kínálják.

Az arcfestés, henna és csillámos testfestés színesebbé és vidámabbá tesz bármilyen rendezvényt.
 


A kisebbeknek kitűnő szórakozást nyújt például a játszósarok, bűvész vagy bohóc show, rajzolás, színezés, gyöngyfűzés, lufi hajtogatás vagy más kézműves foglalkozás.Zenekedvelő gyerekeknek: minikoncert, hangszersarok.Örökmozgóknak: ugrálóvár, trambulin, szabadtéri játékok, vetélkedők, bobocar stb.

Ha a lurkók már elfáradtak, a szülőknek még akkor sem kell lemondani a szórakozásról, hiszen a gyermekmegőrzők akár altatást is megoldják.

A gyermeksarok kialakításakor vegyük figyelembe azt is, hogy a gyerekek is a násznép részei, ezért ne szeparáljuk el túlzottan őket, mindig legyenek a felnőttek mellett, olyan távolságban, hogy bármikor rájuk nézhessünk, és ők se érezzék magukat kirekesztve.
 


A nagyobbakat már nem olyan fontos állandóan szem előtt tartani, ezért nekik akár egy külön helyiséget is kialakíthatunk kreatív elfoglaltságokkal, mint például az xbox, activity, biliárd vagy élő csocsó.

Létszámot tekintve 3-4 gyereknél még nem szükségszerű, de már 7-8 gyermek esetében elgondolkodtató, hogy igénybe vegyétek ezt a szolgáltatást. Az ár a szolgáltatás függvényében változó, de higgyétek el, megéri, hiszen így ugyanúgy bulizhattok együtt, mint 5-6 évvel ezelőtt.

A galériakép linkjére kattintva még több inspirációs képet tudsz megnézni!


Képek forrása: Pinterest, AS Játékvilág Kft.