Elegancia és praktikum találkozása a meghívóban

Fontos hogy az esküvőd, életed egyik legfontosabb eseménye Rólad szóljon és a meghívók stílusa, színvonala, hangulata pedig az egyéniségedet tükrözze. A meghívó az első, amit a vendégek az ünnepi eseménnyel kapcsolatban a kezükbe vesznek, ezért nagyon fontos az első benyomás.

Ebben szeretnénk segítségetekre lenni egyedi igényeket kielégítő tervezésével és minőségi kivitelezéssel. Egyedi elképzelésekkel is bátran forduljatok hozzánk! Különleges megoldások színek és formák! A Ti napotok a Ti meghívótok ne legyen olyan, mint a többi!


2014 – es ajánlatunkban az üvegcsés vagy más néven kémcsöves meghívókat szeretnénk külön kiemelni, ahol az elegancia párosul a praktikummal.

Az üvegcsébe egy A5 - ös méretű ( 123 x 185 mm ) feltekert pausz papíros meghívó van elhelyezve feltekert állapotban. Az üvegcse valódi üvegből készült és igazi parafa dugóval van lezárva. A pausz papír rugalmassága folytán a meghívó nem gyűrődik az üvegcséből kivéve sem. A feltekert meghívót cérnával átkötjük így könnyen kivehető! A meghívóra bármilyen motívumot és szöveget el tudunk helyezni ezért a variációk száma végtelen. Minden esetben a meghívó színéhez választjuk a hozzá illő szalagot, amivel a meghívó feliratú kártyácskát kötjük az üvegcséhez. Javasolt olyan mintát választani, ami a meghívó alján kerül elhelyezésre mert az feltekerve látványosabb lesz. ( Pl.: Kalocsai )

A meghívók elkészítése előtt minden esetben demót küldünk és annak jóváhagyása után készítjük el a megrendelt darabszámot. Postán utánvéttel is szállítunk ez esetben minden meghívót egyenként becsomagolunk! Összefoglalva ezen meghívó színét és hangulatát 100 % - ban az esküvőtök színvilágához tudjuk igazítani.

Pink színű kémcsöves meghívók pink szalaggal

Magyaros kémcsöves meghívók piros szalaggal

Ezüstszínű esküvői meghívók üvegcsében ezüst szalaggal

Arany tekercses üvegcsés esküvői meghívók kék szalaggal

Színes esküvői meghívók üvegcsében

Kalocsai mintás esküvői meghívók üvegcsében piros szalaggal

Ha azonban más jellegű meghívóra vágysz, nézz szét showroomunkban és válassz közülük:

Webalbum Stúdió Kft.

Telefonszám: +36 70 509 2549
E-mail: info@webalbum.hu
Weboldal: http://eskuvoi.meghivo.hu
Weboldal: http://www.meghivo.hu
Facebook oldal: http://www.facebook.com/meghivo.hu

Nyitva tartás:

H – P: 18 – 19 óráig

Sz.: 10 – 14 óráig