Menyasszonyi ruha - Victoria Jane 2014 kollekció

Évről évre rengeteg híres tervező készül szebbnél szebb ruhacsodákkal; mi pedig csak ámulunk-bámulunk és nem tudunk választani. Most azoknak próbálunk segíteni, akik az időtlen nőiesség és a romantika szerelmesei: bemutatjuk a Victoria Jane kollekciót!

A Victoria Jane márkáról

Az 1950-ben alapított londoni Ronald Joyce Divatház ma már az egyik legelismertebb márka esküvői és alkalmi viselet tekintetében. Fő tervezője Veni Infantino kifejlesztett egy egyedi stílust, amely a modern anyagok, az elegancia és drámai részletek ötvözéséből született. Két alapvető vonalát a Ronald Joyce és a Victoria Jane kollekció képviseli.

A hagyományos ruhák kedvelőinek a Ronald Joyce kollekció tökéletes választás, de ha egyszerűbb, letisztultabb stílusú ruhát keresel, akkor a Victoria Jane kollekciót Neked találták ki!

A Victoria Jane egyedi és sokoldalú modelljei elsősorban az időtlen nőiesség és a lágy, romantikus jegyek ötvözéséből születtek. Rendkívül sajátos menyasszonyi ruháit a letisztult vonalvezetés mellett a Swarovski kristálydíszítések, a finom selymek és mulszlinok kombinációja teszi varázslatossá.


Victoria Jane 2014-es kollekció

Az idei kollekció - a modern technológiának köszönhetően - kiváló minőségű és a nőiességet hangsúlyozó, testet lágyan követő modelleket kínál a kifinomult stílust kedvelő menyasszonyoknak. Csak a legjobb anyagok felhasználásával készültek a klasszikus A vonalú, a báli ruha és sellő fazonú, illetve a kecses hátmegoldású darabok.

Az elegáns A vonalú és az egyenes szabású fazonok között meseszép ezüst- illetve csipkedíszítéssel, tülluszállyal és köpennyel ellátott darabokat is találhatunk, míg ha valaki az egyszerűbb stílust kedveli, válogathat a pántnélküli vagy csónak nyakkivágású, szaténból készült, illetve a V nyakkivágású, sikkes modellek között.

A sellő fazonra nyugodtan mondhatjuk, hogy az időtlen elegancia képviselője, hiszen szinte minden évben, minden híres tervező kollekciójában megtalálható. Tény, hogy ez az egyik legnőiesebb szabásvonal, így a legcsábosabb anyagokkal párosítva - mint a csipke és a szatén - egy ilyen ruhacsodában igazi Nőnek érezhetjük magunkat a nagy napon.

Ha szerencsés alkat vagy, aki szabályos homokóra alakkal rendelkezik, válassz bátran az egyszerűbb vagy sellőszabású ruhák közül!


Tipp: az anyag felszínén történő redőzés nagyszerűen elrejt néhány kilót, ha pedig a ruhán ferdén lefutó vonalakat a derékrészen még egy gyönyörű, csillogó kövekkel ellátott dísz is összefogja, úgy érezheted magad, mint egy hercegnő.


A báli ruha fazonok esetében a vállpánt nélküli fazont részesítette előnyben a tervező, anyagok terén pedig a nagy mennyiségű organzát és tüllt. A kevesebb néha több - erre tökéletes példa az idei kollekció: egy hímzett csipkével díszített felsőszoknya és a mellrészre varrt aprólékosan kidolgozott gyöngy- és ezüstvirágok a legegyszerűbb ruhát is nagyszerűvé varázsolják.

Tipp: A hercegnős fazonokat a vékonyabb magas, illetve a körte alkatú hölgyeknek ajánlottak, hiszen kiemeli a keskeny derekat, mégsem nyomja úgy össze az alakot.


A kollekció különlegességei azok a modellek, melyeket levehető, hímzett csipke- és tülluszály vagy pelerin díszít.

A 2014-es kollekció többi darabját a galériakép linkjére kattintva tudod megnézni!


Victoria Jane 2014/2015-ös kollekciója

A legújabb kollekció darabjai, ha lehet, még kifinomultabbak, még nőiesebbek és még elbűvölőbbek, mint máskor. A 2014-es gyűjteményben olyan sűrűn használt szatén most a háttérbe került, míg a tüll főszerepet kapott. Majdnem minden ruhán feltűnik, legtöbb esetben pedig szinte az egészet ez alkotja.

A vállmegoldások tekintetében a legtöbb modell vállnélküli vagy V nyakkivágású, de láthatunk még csipkeborítással ellátott, hosszú- és rövidujjú darabokat is.

Tipp: Homokóra és körte alkathoz leginkább a V nyakvonal, magas vékony menyasszonyoknak pedig a vállpánt nélküli fazonok a legelőnyösebbek. Ha pedig egy visszafogott, de szexi ruhát szeretnél, válassz egy sejtelmes, tüllborításos modellt!

A karcsúsító, aszimmetrikus szabás itt is feltűnik, ahogyan a nagy gonddal, ezüstből és gyöngyből készített virágmotívumok is - főleg a ruha mell- és derékrészén.

A fazonokat nézve nem sok változást történt a 2014-es kollekcióhoz képest: minden modell letisztult szabásvonalú és továbbra is sellő, illetve klasszikus fazonok között válogathatunk.

Ha kíváncsi vagy a 2014/2015-ös kollekció többi darabjára, kattints a galériakép linkjére!Cikksorozatunk következő részében a világszerte elismert Mori Lee Demetrios márka legújabb menyasszonyi ruha kollekcióit mutatjuk majd be.