Menyasszonyi ruha - Demetrios 2014 kollekciói

Közeleg az esküvőd napja és fogalmad sincs, milyen ruhát válassz? Klasszikus A vonalút, elegáns csipkéset vagy éppen királylányosat szeretnél? Válogass a különféle stílusú 2014/2015-ös Demetrios kollekciók között!


Demetrios, a menyasszonyi divatipar ikonja

Demetrios James Elias Görögországban született, majd fiatal fiúként az Egyesült Államokba emigrált családjával. Az iskola mellett besegített a család tulajdonában lévő Ohio-i menyasszonyi ruha üzletben is. Ez idő alatt kezdődött az érdeklődése és szeretete a menyasszonyi divat iránt, majd vált szenvedélyévé az esküvői ruhák tervezése.

 

 

1980-ban álma, hogy saját cége legyen, valósággá vált: megvásárolta a new yorki Ilissa Bridals üzletet, amely szinte egyik napról a másikra szerzett nemzetközi hírnevet. Napjainkban számtalan menyasszonyi ruha szalon - köztük nem kevés magyarországi is - árulja büszkén a Demetrios kollekciókat.

A gyors és töretlen siker talán abban rejlik, hogy a tervező minden évben igyekszik a legszélesebb és legkülönbözőbb stílusú modelleket kínálni a menyasszonyok számára, hogy mindenki megtalálja a számára legszebbet, legelőnyösebbet, mindezt úgy, hogy közben nem feledkezik meg a minőségről és az innovációról sem.

 

 

Demetrios 2014-es kollekciói

A Demetrios esküvői ruhák szerte a világon kiváló minőségéről és kifinomultságáról híresek. Moderntől a hagyományosig sokféle stílusban megálmodott ruhák közül válogathatnak a menyasszonyok. Legyen szó hosszú vagy rövid taft ruháról, csodás báli vagy sellő fazonról, különleges rózsaszín vagy arany menyasszonyi ruháról; szinte bárki megtalálhatja álmai ruháját! A tervező tehetségéről árulkodik az is, hogy minden modell úgy vonzza a tekintet, hogy közben kiemeli viselőjének személyiségét és szépségét.

 

 

Destination Romance by Demetrios 2014

Ezt a kollekciót csupa egyszerű, mégis csodaszép modell alkotja; a letisztult vonalú ruhákat csillogó swarovski és gyöngydíszítések, csábos hasíték és rafinált redőzések teszik különlegessé. A romantikus lelkületű menyasszonyoknak tökéletes választás.

 

 

A Destination Romance kollekció miden darabja szinte kivétel nélkül sifonból készült, mely tökéletesen kiemeli a nőies idomokat. Fazonokat tekintve leginkább egyenes, empire szabású darabokat láthatunk, de feltűnik egy-két báli ruha fazon, amelyek igazi hercegnős darabok, hiszen a boka felett végződő szoknyarész légiessé, kecsessé teszi járásunkat. Az empire stílusú ruhák kivételével szinte mindegyik derékhangsúlyos, ami csodásan áll a homokóra alkaton, illetve a magas vékony hölgyeken.

Tipp: az empire fazon - vagyis mell alatt szabott, és onnan bővülő ruhák - nem csak a kismamáknak állnak jól, hanem azoknak is, akik nem szeretnék a derekukat kiemelni.

 

 

Csónaknyakú, szív és V alakú dekoltázzsal ellátott, apró gyöngyökkel és ékkövekkel kirakott magas nyakú, vagy aszimmetrikus felsőrészt szeretnél, esetleg csábos, kivágott hátmegoldást keresel? Ebben a kollekcióban kedvedre válogathatsz!

Tipp: a homokóra és alma alkathoz a V nyakkivágás a legideálisabb, míg ha szélesebb a vállad, mint a csípőd, akkor mindenképpen zártabb vagy aszimmetrikus vállmegoldás a legjobb választás.

 

 

Kattints a galériakép linkjére és nézd meg a kollekció többi darabját is!

 

 


Ilissa by Demetrios 2014

Az Ilissa kollekció olyan meseszép menyasszonyi ruhákból áll, amilyenekről szinte minden kislány álmodik. Hatalmas tüllszoknyák fodrokkal, hímzett csipke felsőszoknyával, áttetsző fátyollal, amely a legkisebb mozgásra is csodásan hullámzik körülöttünk.

 

 

A tökéletes, nőies alakot fűző vagy míder emeli ki, a felsőrészt és a dekoltázst pedig átlátszó tüllborítás, illetve ragyogó kis kövek, flitterek, gyöngyök és hímzések díszítik, ezzel fényűző hatást keltve.

Tipp: a fűző nem csak karcsúsít, hanem a melleket is megemeli, - ezzel csodás dekoltázst létrehozva - ezért a kisebb méretekkel megáldott hölgyek is bátran viselhetik.

 

 

A báli fazon mellett ebben a kollekcióban is megtalálható az elegáns sellő, a testre simuló, illetve az A vonalú szabás is. A báli ruha fazon a magas, természetesen vékony hölgyeknek a legideálisabb, míg az alacsonyabb menyasszonyok bátran választhatnak sellő vagy A vonalú ruhát, amelyben anélkül lehet „hercegnő”, hogy a hatalmas szoknya optikailag összenyomná az alakját.

Kattints a galériakép linkjére és nézd meg a kollekció többi darabját is!

 

 

 

Tipp: a sellő fazon a karcsú, homokóra alkaton mutat a legjobban, hiszen a kiemeli a nőies idomokat.

 

 

Vállmegoldás tekintetében pántnélküli, spagetti pántos és visszafogottabb, sejtelmes tüllborítással ellátott variációk közül válogathatunk.

Tipp: A vállnélküli felsőrész kimondottam jól áll a magas vékony hölgyeknek.

 

 

Sensualle by Demetrios 2014

A Sensualle elnevezés a francia 'sensuelle' szóból ered, ami azt jelenti: érzéki. Ha megnézzük a kollekciót, akkor pontosan ez jut először eszünkbe róla. Elegáns vonalvezetés, szemet gyönyörködtető díszítések, finom csipkeszoknyák - ha te is a kifinomult elegancia és a hollywoodi csillogás szerelmese vagy, itt biztosan megtalálod álmaid ruháját.

 

Ebben a kollekcióban leginkább báli ruha és A vonalú fazonokat találunk, tüllből vagy csipkéből kézült szoknyarésszel. A hercegnős ruhák között láthatunk aszimmetrikusat, fodros, illetve tűzött szoknyásat is.

 

 

Kattints a galériakép linkjére és nézd meg a kollekció többi darabját is!

 

 

 

Young Sophisticates by Demetrios 2014

A Young Sophisticates egy extravagáns, fiatalos kollekció. Csak báli ruha fazonú, hercegnős ruhákból áll, melyeket a merész, fényűző díszítések és a rafinált részletek tesznek különlegessé.

 

 

Minden modellt, kivétel nélkül fűzővel vagy átlátszó anyaggal bevont, merevítős felsőrésszel láttak el; ami amellett, hogy tiszta vonalvezetést ad, tökéletes kiemeli a derekat és karcsúsít.

Tipp: A fűző igazán királynői hatást kelt, illetve az egyik legnőiesebb viselet, arról nem is beszélve, hogy csodás alakot biztosít a nagyobb méretekkel megáldott menyasszonyoknak is. A tévhittel ellentétben igazán kényelmes viselet, hála a mai, korszerű technológiának.

 

 

Kattints a galériakép linkjére és nézd meg a kollekció többi darabját is!

 

 

 

Demetrios 2015-ös kollekciói

A 2015-ös Cosmobella kollekció modelljei luxus szaténból és organzából megálmodott ruhacsodák, csupa lágyan leomló finom csipke és tüll kombinációja. Innovatív és elegáns, egy két darab pedig szexi hátkivágással ellátott - "igazi" Demetrios menyasszonyi ruhák.

 

 

Az Ultra Sophisticates elnevezésű 2015-ös kollekció talán még az eddigieknél is fényűzőbbre sikerült. Noha még nem láttuk a kollekció összes darabját, minket máris lenyűgözött ez az elragadó pezsgőszín, a csipke és más luxus anyagok kompozíciója.

 

 

Kattints a galériakép linkjére és nézd meg az új kollekció bemutató darabjait!

 

 

 

Következő anyagunkban a Modeca legújabb menyasszonyi ruha kollekcióit mutatjuk be!

Képek forrása: http://www.demetriosbride.com