Menyasszonyi ruha - Atelier Diagonal 2014-15 kollekciói

A piacvezető Pronovias cégcsoport mindig fiatalos, kifinomult menyasszonyi ruháiról híres márkái közül ezúttal az Atalier Diagonal-t vettük górcső alá. Klasszikus modellek, fényűző díszítések, hercegnős szoknyák. Nézd meg Te is a legújabb kollekciókat!


A Pronovias márka több, mint 50 éve „áll a menyasszonyok rendelkezésére”; 70 kreatív tervezőjével közel 75 országban több ezer márkaképviselettel rendelkezik. A Pronovias ruhák vonzereje az aprólékos, gyönyörűen kidolgozott részletekben, az elegáns vonalvezetésben, a modern gyártási technológiában és a széles választékban rejlik.

Az Atelier Diagonal kollekciót a klasszikus darabok, a letisztult vonalak és csodás, alakformáló fűzők jellemzik. A ruhák többsége selyemből, szaténből, sifonból, organzából vagy tüllből, illetve ezek egyedi kombinációjából készült.

Az Atelier Diagonal alapvetően nemcsak letisztult stílusú ruhákat mutat be, hanem romantikus, bőszoknyás modelleket is. Ezek varázsát az elegáns fodrok, a virágmotívumok és a gazdag gyöngydíszítések adják. Ezt a márkát azoknak a menyasszonyoknak ajánljuk, akik fiatalos, egyszerű esküvőt terveznek, de figyelnek a részletekre.

Atelier Diagonal 2014 Tavaszi Kollekció

A 2014-es kollekció csupa romantikus, nőies és kifinomult ruhákból áll. A tervező lenyűgözően kombinálta a klasszikus vonalakat a legújabb trend diktálta virágos applikációkkal, a csipkés részletekkel és különleges vállmegoldásokkal.

Fazonok tekintetében a hagyományos A vonalúak mellett a közkedvelt sellő szabás jelent meg leggyakrabban, ami jó hír a menyasszonyoknak, hiszen az A vonalú ruhák mindenkinek jól állnak, kezdve a vékonyabb, alacsonyabb hölgyektől, a körte alkatúakig. A sellő fazonok nem csak elegánsak, hanem a térd vonalától bővülő szoknyarésznek köszönhetően kényelmesek is.

Tipp: A sellő fazon a homokóra alkatú menyasszonyoknak a legideálisabb, de bátran viselhetik azok a nők is, akik nőies domborulataikat szeretnék kiemelni.

A díszítések tekintetében a csipke különösen fontos szerepet játszik ebben a kollekcióban, csodás, fiatalos eleganciát kölcsönözve a ruháknak.Leggyakrabban a ruha felsőrészén használták, de magas nyakú, illetve rövid- és hosszú ujjú modelleken is megtalálhatóak.

A vállmegoldások között leginkább pántnélkülieket, szív alakban dekoltált, klasszikus vállpántosakat, illetve trendi magas nyakúakat láthatunk. Az idei kollekciót egyszerű, csipkeborításos és szolíd hátkivágással ellátott darabok alkotják.

Tipp: a pántnélküli és szív alakú dekoltázzsal ellátott modellek a magas, vékony hölgyeknek a legelőnyösebbek.

A kollekció többi darabját a galériakép linkjére kattintva tudod megnézni!Atelier Diagonal 2015 kollekciója

A legújabb kollekció újabb bizonyítéka annak, hogy mind a Pronovias, mind az Atelier Diagonal kollekciók méltán közkedveltek az esküvői divatiparban és képesek a trendeket követni anélkül, hogy a hagyományt "félretennék". Folyamatos innovációra képesek és mindig meglepnek minket valami újjal.

A teljes 2015-ös kollekciót a galériakép linkjére kattintva tudod megnézni!

A 2015-ös kollekció bemutató modelljei nagy sikert arattak a romantikus, vintage hatású díszítésekkel, a minőségi anyagokkal és az egyedi szabásvonalakkal. Különösen nagy hangsúlyt fektetett a tervező az egyedülálló, kézzel készített csipke- és gyöngyhímzésekre.

Ebben a kollekcióban a kifinomult sellő és A vonalúak mellett megjelentek a hercegnős, báli ruha fazonok, illetve a legújabb, formabontó trendet képviselő bézs, rózsaszín és barack árnyalatban is terveztek menyasszonyi ruhákat.

Tipp: A báli ruha fazonok a természetesen vékony, magas hölgyeknek a legelőnyösebb.

Az Atelier Diagonal legújabb kollekciójában új anyagokat is láthatunk, mint például mikádói és török selyem, melyeket a minimalista stílusú ruháknál használtak előszeretettel, hogy az áramló vonalakat még inkább kihangsúlyozzák. Úgy tűnik a kecses tüll pedig a tervező kedvencévé lépett elő, néhol csábító, francia csipkével kombinálva, mely végtelen számú "játékot" tesz lehetővé.

Következő anyagunkban a világhírű Ronald Joyce fényűző kollekcióiról olvashatsz információkat, nézegethetsz képeket.