Menyasszonyi ruha - Ronald Joyce 2014-15 kollekciói

Olyan menyasszonyi ruhát szeretnél, amiben igazi hercegnőnek érzed magad? A Ronald Joyce ruhákban sok gyermekkori álom válik valóra. Elegáns szabásvonalak, fényűző díszítések, luxus anyagok. Ugye, Te is kíváncsi vagy a legújabb kollekciókra?


Az 1950-ben alapított londoni Ronald Joyce Divatház ma már az egyik legismertebb gyártó az esküvői divatiparban. Az olasz származású tervező, Veni Infantino elmondása szerint nagymamájától örökölte fantasztikus stílusérzékét és a menyasszonyi ruhák iránti szenvedélyét. Miután elvégezte az angliai Divatintézetet, megtervezte első igazi menyasszonyi és estélyi ruha gyűjteményét, amellyel elsöprő sikert aratott.

A Ronald Joyce márka egyet jelent az elegáns, stílusos, időtlen nőiességgel. Ezek a kollekciók a klasszikus design és a modern újítások jegyében születtek, drámai részletekkel, fényűző és változatos stílusban - melyek egyedülállóak a piacon.

Ronald Joyce 2014-es kollekciója

A Ronald Joyce kollekció ügyes kombinációja a minőségi szöveteknek és a modern technológiának. Fő célja, hogy a ruhák kihangsúlyozzák a menyasszonyok legszebb, legérzékibb oldalát, miközben az anyagok, a színek és formák a tervező egyéni stílusát tükrözik.

Mint minden kollekciót, ezt is két stílusirányzat szerint tervezték: a klasszikus, Hollywoodi glamour, illetve a kifinomult nőiesség jegyében. Az egyszerűbb szabásvonalú darabokat csillogó ezüst és arany színű kövekkel, hímzésekkel, néhány hercegnős ruhát fantasztikus tüllrétegek, csipkés felsőszoknya és organza díszít.

A tervező a legkedveltebb, legelegánsabb fazonokat választotta: sellő és báli ruha, illetve A vonalú szabásokat láthatunk, különleges vállmegoldásokkal, köztük sok krémszínű, pasztellrózsaszín és pezsgőszínű darabbal.

Tipp: A báli ruha fazonok a magasabb hölgyeknek ideális, hiszen a hatalmas szoknya optikailag összenyomhatja az alakot.

A most oly divatos, nagyobb hátkivágású modellek is szép számmal megtalálhatóak, a visszafogottabb darabokat csipke- vagy tüllborítással, néhányat pedig csipke széllel láttak el.

Tipp: Ha Te is egy csábos, de nem kihívó ruhában szeretnéd kimondani a boldogító igent, akkor válassz egy elől magasabban záródó, hátul nyitottabb modellt. Garantáltan elbűvölő leszel!

Vállmegoldások tekintetében is a két stílus szerint tervezett darabokat láthatunk; vannak klasszikus vállpántosak, áttört csipkeujjú, pántnélküliek, szív és V alakban dekoltált sőt, még kámzsa nyakúval is találkozhatunk. A csipkével fedett dekoltázs amellett, hogy manapság nagyon divatos, titokzatossá és romantikussá teszi a menyasszony viseletét.

Tipp: A V alakú nyakkivágás a homokóra és az alma alkathoz a legideálisabb, míg azoknak, akiknek a válluk szélesebb, mint a csípőjük, akkor a zártabb nyakkivágást ajánljuk, hiszen az optikailag keskenyíti a vállakat.

Ha kíváncsi vagy a kollekció többi modelljére, kattints a galériakép linkjére!

Ronald Joyce 2015-ös kollekciója

Ez a gyűjtemény is csupa fantasztikus és elbűvölő modellből áll, mint az előzőek - csodás, lélegzetelállító gyöngy- és ékkőhímzésekkel, csillogó részletekkel, apró art deco részletekkel.

Az legújabb kollekció néhány olyan modellt is tartalmaz, melyek a lenyűgöző új designnak, a mídernek köszönhetően tökéletes alakot varázsolnak a menyasszonyoknak, kiemeli karcsúságukat, miközben eltakarja a kényesebb területeket.

Alapvetően két stílust tudunk megkülönböztetni a kollekción belül: a fényűző, letisztult eleganciát és a mesés hercegnős ruhacsodákat. A hatalmas szoknyák volumenét a tüll és az organza adja, míg az egyszerűbb stílusú ruhák finom csipkéből, szaténból és selyemből készültek. Nem csak fehér, hanem pezsgő, babarózsaszín és elefántcsont színben is megtalálhatóak a modellek.

Fazonokat tekintve klasszikus A vonalú és szexi sellőszabásúakat, illetve báli ruha fazonokat láthatunk. A hercegnős darabok között találunk elegáns, többrétegű szoknyával, derékon övvel hangsúlyozott és nagy fodrokkal megálmodottakat is.

Tipp: A sellő fazon a homokóra alkatú hölgyeknek a legelőnyösebb, míg az A vonalú fazonok az alacsonyabb, esetleg szélesebb csípővel megáldott menyasszonyoknak is ideális.

Amit érdemes kiemelni ebből a kollekcióból, az a gazdag díszítések és a gyönyörű, aprólékosan elkészített csillogó részletek. Nem csak ékkőhímzéseket, hanem bonyolult, hímzett csipke felsőrészeket és pazar gyöngy applikációkat is láthatunk. A legtöbb modell esetében a felsőrészen alkalmazták ezeket a technikákat derékig vagy a csípő alatt fokozatosan ér véget.

A kollekció többi darabját a galériakép linkjére kattintva tudod megnézni!


Soron következő anyagunkban a fiatalos és lendületes, modern irányvonalat képviselő White One by Pronovias 2014/2015-ös kollekcióit mutatjuk be.