Menyasszonyi ruha - White One 2014 kollekció

Tökéletes és időtlen, romantikus és nőies - ez a White One kollekció, amely a Pronovias cégcsoport része, immár 4 éve. A megszokott elegancia új köntösben: egyszerű ruhák tiszta selyemből és gyönyörű csipkéből. Nézd meg Te is a legújabb kollekciókat!


A szakma csúcsának számító spanyol Pronovias csoport 2010-ben mutatta be a White One kollekciót, melynek minden darabja maga a megtestesült nőiesség. A ruhák bája és tökéletessége az egyszerűségben, az alakformáló míderben és a lélegzetelállítóan finom anyagokban rejlik.

A Pronovias esküvői ruhák híresek egyedi stílusukról, az aprólékos, kézzel készített hímzésekről, a romantikus részletekről és tökéletes tartásukról, melyben akár egész nap jól érezheti magát a menyasszony – és ez a White One kollekciónál sincs másképp. Az izgalmas vállmegoldásoknak és a többféle stílusnak köszönhetően a romantikus lelkületű hölgyek bármelyikre megtalálhatja álmai ruháját.

White One by Pronovias 2014-es kollekció

Az idei kollekció lenyűgöző modelljei a romantikus nőiesség jegyében születtek. A ruhák mindegyike a menyasszonyok alakját, karcsúságát hangsúlyozza, a fűzőknek köszönhetően pedig tökéletes dekoltázst varázsolnak, illetve csodásan képesek elrejteni néhány kilót. Igazán királynői hatást kelt - bátran ajánljuk bárkinek, hiszen a fűző egyáltalán nem olyan kényelmetlen viselet, mint amilyennek elsőre tűnhet, hála a mai modern technológiának.

Azt hiszem, abban egyetérthetünk, hogy a legnőiesebb fazonok az A vonalú és a sellőszabásúak, hiszen gyönyörűen kiemelik a nőies alakot, miközben egész napon át kényelmesen hordhatók. Ezekhez a fazonokhoz legtöbbször tüllt, organzát és csipkét, illetve rövid uszályt párosított a tervező, de láthatunk olyat is, amely tiszta selyemből vagy szaténból készült.

Tipp: A sellő szabású ruhák a homokóra alkatú hölgyeknek a legideálisabb, míg a klasszikus, A vonalúak bárkin jól mutatnak.


A White One idei kollekciójában visszafogott, egyszerűbb vállmegoldásokat láthatunk, illetve elegáns, kicsit merészebb hátmegoldásokat. A kedvelt pántnélküli modellek mellett találunk szív alakban dekoltált és aszimmetrikus darabokat is, amelyek idén különösen divatosak.

Tipp: Az aszimmetrikus, egy vállpánttal ellátott ruhák azoknak a menyasszonyoknak a legideálisabb, akiknek a válluk szélesebb, mint a csípőjük.

Szolidabb stílust kedvelő menyasszonyok kedvenceit, a csipkével kombinált tüllborításokat és klasszikus, csipkés vállpánttal ellátott modelleket is szép számmal találunk. Néhány menyasszonyi ruhánál ez a rész levehető, illetve kombinálható.


Díszítések tekintetében a White One továbbra is a „kevesebb több” elvet követte, leginkább az anyagokkal játszott, illetve a tüllszoknyát hátul édes masnival, az A vonalú ruhát csillogó, övszerű díszítéssel vagy a mell alatt egy elegáns gyöngydísszel dobta fel.

A kollekció többi darabját a galériakép linkjére kattintva tudod megnézni!

White One by Pronovias 2015 kollekció

A Pronovias legújabb kollekcióit nemrég, a barcelonai Esküvői Divathét keretében mutatták be, hatalmas sikert aratva mind a show-val, mind a fantasztikus ruhákkal.

A White One 2015-ös modelljeit mintha csak valamelyik 20-as évekbeli hollywoodi színésznő szekrényéből kapták volna elő. Gyönyörű anyagok – francia csipke, csodás tüll, selymes szatén – és fantasztikus gyöngydíszítések, kézzel hímzett csipke felsőrészek.

A kollekció különlegességei - melyeket mindenképpen kiemelnék, - az a gyönyörű hátmegoldások, mint például a gyöngyös kapcsokkal záródó míder.

Annyi biztos, hogy a White One márkától megszokott romantikus, egyszerű elegancia sugárzik minden egyes modellből és a minőségi anyagoknak, illetve az aprólékos kézi kidolgozásnak köszönhetően megint egy szemet gyönyörködtető kollekciót „kaptunk”.

Következő anyagunkban az Avenue Diagonal legújabb kollekcióit mutatjuk be – mely szintén a Pronovias cégcsoporthoz tartozik.