Menyasszonyi ruha - Avenue Diagonal 2014 kollekció

Bemutatjuk a modern menyasszonyok egyik kedvencét, az Avenue Diagonal legújabb kollekciót, melynek gyönyörű, virágos applikációi, elegáns vonalvezetése és lenyűgöző részletei egy szempillantás alatt elvarázsolt minket!


Az Avenue Diagonal a spanyol Pronovias cégcsoport része. Minden modell csupa mesés, minőségi anyag felhasználásával és a legkiválóbb modern technológiával készült, illetve a – szinte védjegyévé vált - kézzel készített, aprólékos díszítések sem hiányoznak.

A kollekciókban mindig megtalálhatóak egyszerűbb ruhák, fényes szaténból vagy puha organzából, illetve a romantikus, csillogó díszítésekkel ellátott modellek is, hogy minden menyasszony megtalálja a stílusának megfelelőt.

Avenue Diagonal by Pronovias 2014-es kollekció

Az új kollekció a legújabb trendek – mint a virágmotívumok, a csillogó, fémhatású díszítések – és a klasszikus nőiesség ötvözéséből született. A hangsúlyt az elegáns formákra, az alakformáló fűzőre, illetve az izgalmas felsőrész kialakítására fektették. A kollekciót nem csak a romantikus jegyek teszik különlegessé, hanem a modern hátmegoldások és az ekrü szín megjelenése is.

A 2014-es kollekcióról itt tudod megnézni a videót:

Fazonok tekintetében a sellő, a trombita és az A vonalú ruhákat részesítette előnyben a tervező, melyeket csodás tüllel, finom velencei csipkével, szaténnal vagy organzával párosítottak. A trombita szabás csupán annyiban különbözik a sellő fazontól, hogy a szoknyarész már a térd felett elkezd bővülni.

Tipp: A sellő fazon a homokóra alkatú, míg az A vonalú és módosított A vonalú ruhák pedig szinte minden testalakatú hölgynek előnyös.

Az Avenue Diagonal idén is izgalmas vállmegoldásokkal készült a menyasszonyoknak: csipkés ujjak, szív, csónak és V alakban dekoltált felsők, pántnélküliek, redőzött mellrészek és hímzett csipke tüllborítással kombinálva. Nem csak redőzést, hanem ezüst díszítéssel vagy masnival ellátott öveket és olyan bonyolultabb módszereket is „bevetettek” a karcsúsítás érdekében, mint az anyag csomózása.

Tipp: A ruha saját anyagával történő redőzés képes elrejteni néhány kilót, így például a kevésbé karcsú menyasszonyoknak is tökéletes választás lehet egy deréktájon redőzött darab.

A szolídabb stílust kedvelő menyasszonyok bátran válogathatnak a csipke- és tüllborításos, vagy a modern hátkivágással ellátott modellek között. A merészebbek viszont találhatnak glamouros, gazdagon díszített sellő fazonokat vagy mesés gyöngyhímzéses és tüllszoknyás darabokat.

A 2014-es kollekció különlegessége, hogy szinte minden darabját fűzővel kombinálták, ami csodás alakot varázsol a menyasszonyoknak, tiszta vonalvezetést adnak és nem mellesleg királynői hatást keltenek.

A 2014-es kollekció többi darabját a galériakép linkjére kattintva tudod megnézni!


Soron következő anyagunkban a világszerte elismert Enzoani márka Blue by Enzoani legújabb kollekcióit mutatjuk majd be.