Menyasszonyi ruha - Blue by Enzoani 2014 kollekciói

A nemzetközileg elismert Enzoani márka egyedülálló kollekciója a Blue by Enzoani, a kifinomult eleganciát és az innovatív stílust kedvelő menyasszonyok álma: fiatalos, elragadó, meseszép ruhák elérhető áron!


Az Enzoani brand

Az Enzoani rövid idő alatt vált az európai menyasszonyi divat meghatározó és elismert márkájává. A világszerte ismert név mögött a taiwani születésű, fiatal dizájner, Kang Chun Lin áll.

Londonban tanult tervezőként, amikor egy esküvői ruha tervezőnek készített néhány menyasszonyi ruha tervet. Egyedi tervezésű modelljei hamar népszerűvé váltak, így elkezdett saját kollekcióján dolgozni, amely igazi sikert és elismerést hozott neki.

 

 

Az Enzoani ruhák ismérve a részletek aprólékos kidolgozása és a nőies alak hangsúlyozása. A menyasszonyok igényeinek kielégítése és maximális minőség - erre törekszik a tervező, miközben a legújabb trendeket ötvözi az időtlen eleganciával és a hagyományokkal.

 

Blue by Enzoani 2014

A 2007-ben alakult Blue by Ezoani kollekció kicsit fiatalosabb, mérsékelt árú és könnyebben elérhető, mint a hasonló stílusú, drágább Enzoani kollekciók. A gyűjtemény célja, hogy kiegészítse a márkát, miközben igyekszik minden menyasszony számára hozzáférhetővé tenni a kiváló minőségű, innovatív és meseszép ruhákat.

 

 

A párizsi, londoni, new york-i divat ihlette darabokból álló kollekció minden évben új mintákkal, részletekkel, tökéletes formákkal és merész díszítésekkel lep meg minket. Az idei gyűjteményt javában romantikus, kifinomult modellek alkotják. Anyaghasználat tekintetében a tervező részben a hagyományos, egyszerűbb anyagokat részesítette előnyben, mint a matt sifon, illetve a lágy selyem és szatén, részben pedig az olyan különleges, sejtelmes anyagokat, mint a csipke és a tüll.

 

 

Ebben a kollekcióban a hangsúly a formán van: tökéletesen kidolgozott egyenes és A vonalú, mesés hercegnős, illetve sellő fazonok. Ezeket dobja fel a dekoltázst borító tüll, hasíték, vékony öv, többrétegű tüllszoknya vagy éppen a virágot formázó csipkedíszítés vagy csillogó kövekkel kirakott díszek.

 

 

Díszítésből sosem elég? Kang Chun Lin szerint nem, hiszen több hercegnős ruhán is láthatunk pazar virágdíszeket, csillogó, övszerű díszítést és aprólékos gyöngyrészleteket.

Tipp: Az A vonalú ruhák szinte bárkin jól mutatnak, míg a hercegnős fazon a körte alkatú, illetve magas hölgyeknek állnak jól.

 

 

Az egyenes szabásúak között találhatunk sifonból, szaténból és tüllből készült darabokat, egyszerűbb, romantikusabb verzióban és merészebb dekoltázzsal is.

Tipp: a testre simuló fazon a magas menyasszonyoknak a legelőnyösebb, de jól áll a vékony alacsonyabb nőkön, illetve banán alkaton is.

 

 

Köztudott, hogy a sellő fazon az egyik legnőiesebb mind közül, és ezt nagyon szépen kihangsúlyozzák a lágy esésű anyagok, a rövid uszály, vagy a réteges tüllszoknya.

Tipp: Tökéletes választás, ha ki szeretnéd emelni az alakodat, ha pedig optikailag szeretnél egy kicsit magasabbnak tűnni, akkor egy meseszép, csipkehatású vállpánttal ellátott modellt válassz.

 

 

A rövid menyasszonyi ruhák a modern vonalat képviselik, bátran válaszd ezt a fazont, ha elégedett vagy a lábaiddal és szeretnéd megmutatni őket. Ebben a kollekcióban csodás, imádnivaló darabokat találsz rafinált hátmegoldással, szexi csipkével vagy ékszerhatású díszítéssel, mely kiemeli a karcsú derekat.

 

 

A Blue by Enzoani 2014-es kollekció darabjai változatos hát- és vállmegoldásúak. A visszafogottabb menyasszonyok számára csónak alakú kivágással ellátott, aszimmetrikus, illetve tüll- vagy csipkebetétes ruhák; a merészebbeknek a vállnélküli és szív alakban dekoltált fazonok a legideálisabbak.
 

Tipp: az aszimmetrikus modellek optikailag megnyújtják viselőjének alakját és kihangsúlyozzák nőies formáit, ezért tökéletes választás, ha valakinek széles válla és keskeny csípője van.

 

 

A vállpánt nélküli és szív alakú kivágással ellátott ruhák a mellett hangsúlyozzák. Azonban akkor sem kell lemondanunk erről a fazonról, ha éppen kisebb mellekkel áldott meg a sors minket, vagy ha nem szeretnénk mindent figyelmet erre a területre összpontosítani; ebben az esetben válasszunk derékhangsúlyos változatot, esetleg drámai hatású, csipke boleróval.

 Kattints a galériakép linkjére, és nézd meg a kollekció többi darabját is!

 

 

 

Soron következő anyagunkban a piacvezető Benjamin Roberts legújabb elragadó kollekcióit fogjuk bemutatni!

Képek forrása: www.enzoani.com