Menyasszonyi ruha - Benjamin Roberts 2014-15 kollekciói

A legújabb menyasszonyi ruhák valóban mesés darabok, gyöngyös díszítésekkel és luxus csipkés mintákkal. Ha Te is egy designer ruhára vágysz, de nem engedheted meg magadnak a magas árat, akkor ne keress tovább, a Benjamin Roberts kollekciók Neked valók!


Az 1975-ben alapított Benjamin Roberts Európában a menyasszonyok által leggyakrabban választott márka. Népszerűségének titka a Fit Enhancer alakformáló technológia, amely az esküvői ruhatervezés egyik nagy vívmánya. Segítségével minden ruhaköltemény tökéletes homokóra alakot varázsol a menyasszonyoknak és kényelmes viseletet biztosít akár egész napra.

A Benjamin Robert kollekciók nagy előnye, hogy váll nélküli ruhái is gyönyörűen illeszkednek, nem csúsznak le. A hangsúlyos, kézzel készített egyedi motívumok szinte már legendássá váltak a menyasszonyi divat világában. A klasszikus vonalak ugyanúgy megtalálhatóak gyűjteményeiben, mint a legújabb trendirányzatok és trükkös megoldások.

Benjamin Roberts 2014-es kollekció

A nagyvárosi elegancia hatja át az idei kollekciót, rengeteg izgalmas részlettel és stílusos kiegészítővel, modern szabásvonalakkal és gyönyörű díszítésekkel.

Úgy tűnik, anyagok tekintetében a tervező a tüllt, a sifont és az organzát használta leggyakrabban. Díszítésként hímzett csipkét, gyöngyöket és csillogó kövekkel kirakott öveket használt.

A modern empire fazon, vagyis a mell alatt szabott ruhákat nem hiába közkedveltek: egyszerre keltik a hollywoodi elegancia és a romantikus egyszerűség benyomását. Klasszikus vonalvezetés és szemet gyönyörködtető díszítés - a romantikus stílust kedvelő menyasszonyok kedvence.

Tipp: Az empire szabású ruhákat azoknak a menyasszonyok ideális akik nem szeretnék kihangsúlyozni a derekukat.

Ha kíváncsi vagy a 2014-es kollekció többi modelljére is, kattints a galériakép linkjére!

Még mindig a letisztult elegancia szerelmeseinek örömére megtalálhatóak az A vonalú és a sellő fazonok is, köztük néhány derékhangsúlyos, néhányat pedig gyöngyberakások, csipkeborítás vagy redőzés díszít.

Tipp: Ha nem vagy teljesen biztos benne, hogy melyik fazon áll jól Neked, bátran válassz egy klasszikus, A vonalú darabot hangsúlyos díszítéssel, hiszen ez a fazon szinte mindenkin fantasztikusan mutat.

A kollekcióban számtalan egyedi motívumot és fantáziadús, ékszerhatású díszítőelemet láthatunk, amely sokszor pántként is szolgál, vagy éppen szolidabbá varázsolja a ruhát. Emellett nagyon sokféle dekoltázsvariáció megtalálható még - ezek közül a legkülönlegesebbek az ejtett vállú darabok, melyek a körte alkatú menyasszonyoknak a legideálisabbak.

Tia 2014-es kollekció

Friss és modern kollekció Ben Roberts-től, amely (megint) a tervező kreativitását és tehetségét bizonyítja: pihekönnyű, elegáns ruhák, melyek ideálisak fiatal menyasszonyok számára, kisebb és szabadban rendezett esküvőkre is.

A Tia kollekció csupa elegáns fazonból áll, mint például az A vonalú, az egyenes szabású és a hercegnős ruhák, többrétegű tüllszoknyákkal, nem csak organzából, hanem selymes szaténból is.

Tipp: A terjedelmes, hercegnős fazont a magasabb, vékony hölgyeknek ajánljuk, míg az egyenes fazont bátran viselhetik az alacsonyabb menyasszonyok is.

A kollekció többi darabját a galériakép linkjére kattintva tudod megnézni!

Vállmegoldások tekintetében a tervező a szolidabb vonalat követte: pántnélküli, szív alakban dekoltált, ejtett nyakú, tüll- és csipkeborításos darabokat láthatunk. Ám hátmegoldások tekintetében már vannak merészebben kivágottak is, természetesen letisztult stílusban.

Benjamin Roberts 2015-ös kollekció

Nagy örömünkre nemsokára a hazai szalonokban is megtalálhatóak lesznek a Benjamin Roberts 2015-ös menyasszonyi ruhái. A remekbe szabott modellek között ezúttal még több hercegnős, többrétegű tüllszoknyával ellátott darabot láthatunk.

A legújabb kollekcióban a sellő fazonok száma is gyarapodott, illetve már nemcsak fehér, hanem pezsgő és halvány ezüstszínben megálmodott modelleket is láthatunk, mely az előző évek alapján most is a modern, romantikus menyasszonyok kedvencei lesznek.

Tipp: A sellő fazon a homokóra alkatú hölgyeknek a legideálisabb, illetve azok számára, akik nőies formáikat szeretnék kiemelni.

Újra előtérbe került a csipke: nem csak borításként használták, hanem több modell esetében is láthatjuk ujj vagy pánt gyanánt, illetve felsőszoknyaként.

Tipp: A hosszú ujjú és a zártabb nyakvonalú ruhákat azoknak a hölgyeknek a legideálisabb, akiknek a válluk szélesebb, mint a csípőjük.

Ha kíváncsi vagy a kollekció többi modelljére is, kattints a galériakép linkjére!

Tia 2015-ös kollekció

Kortárs elegancia, romantikus részletek, modern és merész hátmegoldások csodás anyagokkal párosítva - ez a legújabb Tia kollekció. A puha organza, a taft és az izgalmas csipke mellett a tüll kapott főszerepet.

Az alakformáló, beépített mídernek, a test vonalát követő szabásnak és nőies fazonoknak köszönhetően garantált a tökéletes megjelenés. A báli fazont azoknak ajánljuk, akik hercegnőként szeretnének az oltár elé állni, míg akik modern eleganciára vágynak, bátran válasszanak sellő szabású ruhát.

Tipp: A míder amellett, hogy csodás alakformálóként funkcionál tiszta vonalvezetést is ad, ezáltal optikailag karcsúsít, és tökéletesen el tud rejteni néhány felesleges kilót.

A finom gyöngyös nyakú és csipkeborításos modellek mellett megtalálhatóak a klasszikus pántos és pántnélküli verziók, illetve az ejtett és V nyakú darabok is.

Tipp: A homokóra és az alma alkathoz a V alakban dekoltált menyasszonyi ruhák a legideálisabbak.

A 2015-ös Tia kollekció többi darabját a galériakép linkjére kattintva tudod megnézni!

Következő anyagunkban Rami Kadi legújabb mesebeli kollekcióját mutatjuk be, ami az Elvarázsolt Királyság fantázianévre hallgat.