Menyasszonyi ruha - Rami Kadi 2014-15 kollekciói

Te is arról álmodoztál kislány korodban, hogy egyszer hercegnő leszel? Varázslatos ruháról és meseszép esküvőről ábrándoztál? Csodáld meg Rami Kadi habos-babos ruhakölteményeit! Ha eddig nem, most biztosan megtalálod az "igazit"!


Röviden Rami Kadiról

Az Amerikában született, Libanonban nevelkedett Rami Kadi couture tervező, fantasztikus stílusérzékével és kifogástalan kivitelezésű menyasszonyi ruháival hamar belopta magát a romantikus extravagancia kedvelőinek szívébe. 2008-ban kitüntetéssel végzett a bejrúti Divattervező Iskolában - ahol a két világhírű libanoni tervezőtől, Rabih Kayrouz-tól és Georges Chakra-tól szerzett tapasztalatokat, - majd bemutatta első kollekcióit, amivel azonnali sikert aratott.

2011-ben megnyitotta első üzletét és műtermét Bejrútban, ami hamar luxus butikká nőtte ki magát, ahol a saját tervezésű és a hasonló kvalitású libanoni tervezők ruháit árulták.

Rami Kadi menyasszonyi ruhái a divatos, extravagáns stílust képviselik; minőségi anyagok, varázslatos minták és néha egy cseppet barokkos beütésű díszítések jellemzik. Drámai mennyiségű tüllt és csipkét használt fel a kollekció tervezésekor, a tevező kreativitásának köszönhetően minden egyes darab nem csak egy menyasszonyi ruha, hanem egy tökéletes és bonyolult műremek.

Rami Kadi 2014-es „Rejtélyek gálája” Kollekció

Döbbenetes, drámai, kecses és tökéletes - ezek a jelzők illenek legjobban a 2014-es kollekcióra. Rami Kadi nem a visszafogottságáról híres, és ez meg is látszik kreációin - nincs két hasonló; a színek és formák varázslatos játéka tesz minden darabot egyedivé. Különleges menyasszonyoknak különleges ruhák! Ha az egyszerű elegancia helyett az extravaganciát kedveled, válassz ruhát ebből a gyűjteményből - garantáltan ragyogni fogsz a a Te Nagy Napodon!


A bonyolult szabásvonalak, az aprólékos kidolgozás és a minőségi anyagok igazán luxus benyomást keltenek, illetve a csipke és tüll, csillogó részletekkel kombinálva a misztikus hatás sem marad el. A modellek egytől egyik királynői kinézetet varázsolnak viselőjének, miközben azt az érzést keltik bennünk, mintha egy gyönyörű palota mesés kertjében járnánk.

Rövid és báli ruha fazonnal, egyenes és sellőszabással találkozhatunk a kollekcióban, melyek biztosítják a nőies sziluettet, a beépített alakformáló technológia pedig karcsúsít és tiszta vonalvezetést ad. Színek szempontjából még különlegesebb a "felállás": csak vörös, éjkék, rózsaszín, fekete, sötétszürke, sötétzöld és arany árnyalatokat használt a tervező.

Tipp: a gyűjteményben találhatunk peplum szabású, illetve derékon húzott vagy redőzött darabokat, melyek gyönyörűen képesek elrejteni néhány kilót a has és csípő tájékán.

A kollekció többi darabját a galériakép linkjére kattintva tudod megnézni!

Az extravagáns megoldásokról híres Rami Kadi, 2014-ben a hátkivágásokat előszeretettel variálta, csillogó díszítéssel, csipkével, tüllel vagy épp láncokkal. A dekoltázsokkal ugyanez a helyzet: extrém pántok, sejtelmes tüll, elegáns csónaknyak és szív alakú dekoltázs is megtalálható a kollekcióban. Egy biztos, sok esetbe sikerült igazán meglepő, szexi hatást elérni.

Tipp: a vállpánt nélküli felsőrész a magas vékony hölgyeknek is ideális, míg ha a vállad szélesebb, mint a csípőd, akkor válassz egy zártabb nyakvonú darabot.

Rami Kadi 2015-ös "Elvarázsolt királyság" Kollekció

Az utóbbi években egyre divatosabbá váltak az extravagáns, különleges menyasszonyi ruhák, így egyre több tervező „kacsintgat” a legkülönbözőbb színek és formák felé. Rami Kadi azok közé tartozik, akik a legkreatívabb, legtermészetesebb módon alkalmazzák a színeket, fodrokat és más, izgalmas díszítéseket - ezért is vált a romantikus menyasszonyok kedvencévé. A legújabb kollekciót is azoknak ajánljuk, akik valami egyediben szeretnék kimondani a boldogító igent, igazi "modern Csipkerózsikák": merészek és elbűvölőek.

A kollekció bemutatójáról készült videót itt tudod megnézni:

Ahogy az a fantázianévből is kitűnik, a tervező a mesék világába röpít el minket ezzel a gyűjteményével, ahol szivárványszínű az ég, varázslat lebeg a levegőben és ahol bármi valóra válhat - akár hercegnők is lehetünk.

A legújabb kollekcióban megtalálhatóak a varázslatos csipke ruhák a rózsaszín legszebb árnyalataiban, illetve a habcsókra hasonlító, csodás tüllruhák is, sokszor apróbb vagy nagyobb virágmotívumokkal díszítve.

Tipp: A teltebb menyasszonyok inkább a nagyobb virágokkal ellátott darabok közül válasszanak, hiszen minél több és minél apróbb a minta, annál több méretet csalhatnak - és nem jó értelemben.A virágmotívumok szinte minden ruhán feltűnnek, amivel igazán friss, üde hangulatúvá varázsolják a kollekciót, nem is beszélve a szivárvány színeiben pompázó modellekről. Zöld, pink, világoskék, tengerkék ruhák, fényűző és elbűvölő részletekkel. Ám nem csak egyszínű, hanem a most oly divatos, ombre ruhákat is találhatunk a gyűjteményben.

Fazonok tekintetében a romantikus stílus került előtérbe: túlnyomó részt bőszoknyás báli ruha fazonúakat láthatunk, de nőies sellőszabású és elegáns, a test vonalát követő ruhák is vannak, amelyek kiemelik viselőjük természetes szépségét, miközben mesebeli hangulatot varázsolnak a Nagy Napon.

A kollekció többi darabját a galériakép linkjére kattintva tudod megnézni!

Tipp: A sellőszabású ruhák a homokóra alkatú hölgyeknek a legideálisabb, míg az egyenes vonalúak az alacsonyabb, vékonyabb alkaton is jól mutat.

A merészebb menyasszonyoknak ajánlanánk azokat a különlegességeket, melyeket csodás hátkivágással, rafinált hasítékkal, rövid fazonnal, vagy extravagáns dekoltázzsal álmodott meg a tervező.

Következő anyagunkban a szofisztikált eleganciát képviselő Sottero and Midgley legújabb kollekcióiról nézhetsz képeket, olvashatsz információkat.