Menyasszonyi ruha - Sottero and Midgley 2014 kollekciói

A legújabb Sottero and Midgley kollekciókat a hollywoodi vintage ihlette, a gyöngyös csipke rátétek, a nőies vonalak és a lélegzetelállító drágaköves övek a régi idők kifinomult eleganciáját árasztják. Nézd meg Te is ezeket az elbűvölő darabokat!


A díjnyertes Sottero and Midgley márka már nyolcadik éve lepi meg a menyasszonyokat szebbnél szebb kollekciókkal, mindig megújuló formákkal, sokszínű stílusban. A nőiesség, a karcsúság kihangsúlyozására, illetve az aprólékos, Swarovski kristályokkal és a kifinomult, kézzel varrott gyöngydíszítésekre nagy hangsúlyt fektetnek. Mindemellett, a rengeteg utazás során folyamatosan kutatják a legújabb technológiákat, trendeket, így tartva fent a magas minőséget.

Sottero and Midgley 2014 Tavaszi kollekció

A 20-as évek eleganciája és a művészi Art Deco keverékéből született kollekciót a fényűző, időtlen nőiesség szerelmeseinek ajánljuk. Egy Sottero and Midgley ruhában könnyedén érezhetjük úgy, mintha csak a Vörös szőnyegen lépkednénk.

A gazdag, csillogó díszítések és a letisztult vonalak egy letűnt korszak páratlan kifinomultságát idézik; a pasztellszínek játékával, a minőségi anyagokkal és az ügyes alakformáló megoldásokkal pedig egy csipetnyi modernitást is csempésztek a kollekcióba.

A tavaszi kollekció bemutatójáról készült videót itt tudod megnézni:

Az elegáns A vonalú, illetve a sellő és az egyszerűbb, egyenes szabású ruhák mellett több báli ruha fazont is láthatunk, melyek szoknyájának volumenét a többrétegnyi csodás tüll anyag adja. A mindig divatos sellő szabású modelleket romantikus csipkével vagy Swarovszki kristályokkal tették még izgalmasabbá.

Tipp: Az egyenes, test vonalát követő ruhák a természetesen vékony, magasabb menyasszonyoknak is ideális választás.

A tavaszi kollekcióban számtalan díszítési technikát láthatunk, például az anyaggal és a szabásvonalakkal való kreatív játék: mesés fodrok, vízesésszerű vagy aszimmetrikus szabás, redőzések, rövidebb és hosszabb uszályok.

Tipp: Az anyag deréktáji redőzésével szépen elrejthető néhány plusz kiló, míg a ruha felszínén történő ráhajtás vagy redőzés - a megfelelő helyen és módon - jótékonyan befolyásolja a mellméretet.

Ha kíváncsi vagy a tavaszi kollekció többi modelljére, kattints a galériakép linkjére!

A romantikus stílus nemcsak az anyagválasztásban, hanem a hát- és vállmegoldások tekintetében is nagy szerepet játszott: hímzett csipkeborítás, szív alakú nyakvonal, V nyakkivágás, pántnélküli és klasszikus pántos, illetve rövid ujjú fazonok.

Sottero and Midgley 2014 Őszi kollekció

Az őszi kollekciót a teljes mértékben a hollywoodi vintage ihlette, mintha csak Audrey Hepburn vagy Grace Kelly szekrényéből húzták volna elő őket. Sziporkázó ékkő- és gyöngyhímzések, a legjobb minőségű anyagokkal, mint a szatén, a sifon, organza és tüll, nem csak fehér, hanem halvány krém, rósza és barack árnyalatokban is.

Lágyan a testre simuló felsőrész és mesésen omló szoknyák - egyenes, sellő, A vonalú és báli ruha fazonú modellek lélegzetelállító részletekkel, melyek a menyasszony megjelenését különlegessé és felejthetetlenné teszik.

Tipp: A sellő fazon a homokóra alkatú hölgyeknek a legideálisabb.

A visszafogott, szolíd stílust kedvelő hölgyek kedvükre válogathatnak a szebbnél-szebb, gyöngyös és csipkés felsőrészekkel ellátott ruhák között: V és szív alakban dekoltált, ejtett nyakú, tüllborításos, aszimmetrikus és romantikus, rövid ujjú darabokkal is találkozhatunk.

Az őszi kollekció bemutatójáról készült videót itt tudod megnézni:

Az utóbbi években egyre nagyobb divattá váltak a csodás, kreatív hátmegoldások, melyekkel a legegyszerűbb ruha is stílusossá és lehengerlővé varázsolható.

Tipp: Ha anélkül szeretnél elegáns és szexi lenni, hogy kihívó lennél; akkor válassz egy merész hátkivágással ellátott darabot. Garantáltan mindenkit lenyűgözöl majd!

A kollekció legkülönlegesebb darabjait fényűző rojtokkal, aranyszínnel hímzett virágmotívumokkal díszítettek - igazi Gatsby stílusban, melyek hasonló kiegészítőkkel kombinálva a vintage stílusú menyasszonyok kedvencei lesznek idén ősszel.

A kollekció többi darabját a galériakép linkjére kattintva nézheted meg!

Soron következő anyagunkban a legújabb, páratlan szépségű Monique Lhuillier luxus menyasszonyi ruha kollekcióit mutatjuk majd be.