Menyasszonyi ruha - Eddy K. 2014-15 kollekciói

Milánóban, a divat fővárosában születtek ezek a gyönyörű kollekciók, finom gyöngyhímzéssel és csipkével, többféle stílusban, hogy minden menyasszony megtalálhassa álmai ruháját! Romantikus, elegáns vagy inkább modern stílus? Neked melyik tetszik jobban?


1994 óta az Eddy K. menyasszonyi divat márka, az egyik legkeresettebb és legelismertebb Európában és Észak-Amerikában, emellett idén ünnepli fennállásának 20. évét. Ez az olasz márka a tökéletes, aprólékos gyöngyhímzésekkel és finom csipkékkel díszített, a legjobb minőségű anyagok felhasználásával készített, elegáns couture menyasszonyi ruháiról híres.

 

 

Az Eddy K. ruhák azért is ilyen népszerűek, mert egy-egy évben - a legtöbb divattervezőtől eltérően - minimum 5 stílusban kínál ruhákat, így biztosítva azt, hogy a menyasszonyok a többféle kollekciókból, megtalálják a kedvükre való stílus, tökéletes menyasszonyi ruhát. Ezzel és a különleges, lélegzetelállító kiegészítőkkel - mint például a kristály tiarák, ékszerek és csipkés fátylak - elsöprő sikert arat minden kollekciójával.

 

 

2014 Couture kollekció

Glamour és kifinomult elegancia jellemzi minden évben a Couture kollekciókat, ahogyan minden évben - úgy idén is finom díszítések és a legkiválóbb szövetek "várják" a menyasszonyokat. A csillogó és matt tüll a gyűjtemény meghatározó anyaga - nem csak a bő szoknyák volumenét adja, hanem fényűző, királylányos érzést kelt.

 

 

Fazonokat tekintve is marad a hercegnős vonal: sellő és báli ruha fazon, lenyűgöző kristályokkal és gyönyörű alakot biztosító fűzőkkel. Azt hiszem, bátran kimondhatjuk: a fűzőnek - vagy modernebb verziójának, a mídernek - egyetlen hölgy sem tud ellenállni, legyen az sejtelmes anyagokkal kombinálva, a ruhába beépítve. Mindkettő karcsúsít, tiszta vonalvezetést ad, megemeli a melleket, így varázsolva csábító dekoltázst.

Tipp: Az igazi viktoriánus, királynői hatásért válassz fűzős modellt, ha pedig a modernebb, szexisebb stílusért rajongsz, akkor jó választás lehet egy csipkével kombinált, míderrel ellátott darab.

 

 

Az egyik legkedveltebb vállmegoldás a szív alakban dekoltált, pánt nélküli fazon, mely a romantikus és nőies vonalat képviseli. Nem hiába a menyasszonyok kedvence...

 

 

A kollekció többi darabját a galériakép linkjére kattintva tudod megnézni!

 

 

 

2014 ADK kollekció

Az ADK kollekciók mindig is egyet jelentettek az elegáns csipkeruhákkal - 2014-ben sincs ez másképp. Gyönyörű, rafinált szabásvonalakkal és a most oly divatos, halvány rózsaszínnel, illetve fekete csipkével kombinálva tökéletes választás az időtlen nőiesség szerelmeseinek.

 

 

A rafinált vállmegoldásokkal bolondított ruhák között megtalálhatóak a klasszikus A vonalú ruhák - itt-ott tűzésekkel, fodrokkal díszítve, - illetve csodaszép csipkeborításos sellő fazonok.

Tipp: A sellő fazon a homokóra alkatú hölgyeknek a legideálisabb, illetve azoknak, akik nőiességüket szeretnék leginkább kihangsúlyozni az esküvőn.

 

 

Ahogyan a farmer a hétköznapokban, úgy a csipke is örök favorit az esküvői divat terén. Mindenkinek jól áll a megfelelő fazonnal párosítva. Ebben a gyűjteményben pedig aztán vannak ám lehetőségek: klasszikus pántok, magasabb nyakvonal csipkével, V alakú kivágás, csillogó kövekkel és tüllel párosított csipkeborítások.

 

 

A kollekció többi modelljét a galériakép linkjére kattintva tudod megnézni!

 

 

 

2014 Eddy K. kollekció

Tüll és organza csodás keveréke, klasszikus és romantikus stílusban. Az egyszerű vonalvezetésű ruhákat uszállyal, tengernyi fodrokkal, csipke felsőszoknyákkal tették izgalmassá.

 

 

A fazonok itt is ugyanolyan elegánsak, mint a többi gyűjtemény esetében: A vonalú, sellő és báli ruha fazonokat láthatunk.

Tipp: A báli ruha fazonok karcsúsítanak, ám a hatalmas szoknyák optikailag összenyomhatják az alakot. Ezt érdemes figyelembe venni az alacsonyabb menyasszonyoknak, illetve ha mindenképpen ilyet szeretnénk, akkor egy magasabb sarkú cipőt válasszunk hozzá.

 

 

A tervező dekoltázs tekintetében is a klasszikus vonalat követte: legtöbb esetben vállnélküli, aszimmetrikus, illetve szív és V alakban dekoltált darabokat láthatunk.

Tipp: Az aszimmetrikus, egy vállpánttal ellátott darabok optikailag nyújtják az alakot, a V nyakkivágást pedig a homokóra és az alma alkatú hölgyeknek ajánljuk.

 

 

A kollekció többi modelljét a galériakép linkjére kattintva tudod megnézni!

 

 

 

 

2014 Milano kollekció

A divat városáról elnevezett kollekcióban ugyanúgy lüktet az élet, a modernitás és a luxus elegancia, ahogyan magában Milanóban. Fényűző anyagok, beépített alakformáló technológia és aprólékos díszítések biztosítják a stílusos megjelenést és a magabiztosságot.

 

 

Nőies vonalvezetés és hercegnős szoknyák, rafinált részletekkel akár halvány rózsaszínben is.

Tipp: a pasztellszínű ruhák csodásan kiemelik a hófehér bőrt, míg a fehér viszont sápasztja. Ezért általában a szőke hajú, porcelánbőrű menyasszonyoknak a halvány krém, rózsa és pezsgő színű ruhákat ajánljuk.

 

 

Ebben a kollekcióban leginkább visszafogottabb vállmegoldásokat használt a tervező: tüll- és csipkeborítások vagy vállpánt nélküli darabokat láthatunk.

 

 

A kollekció többi darabját a galériakép linkjére kattintva tudod megnézni!

 

 

 

2014 Wish kollekció

A „wish” angol kifejezés, ami azt jelenti: kívánom, kívánság. Ez az egy szó tökéletesen jellemzi a kollekciót, hiszen ki ne vágyna egy ilyen csodás, kacér darabra, melyek a modern, fiatal menyasszonyok kedvencei.

 

 

A kollekcióban olyan különlegességek is megtalálhatóak, mint az aszimmetrikus szabás, rafinált hasíték vagy éppen rövid fazonok, melyek csábítóan fedik fel a lábakat. Ezek mellett enyhén A vonalú, illetve egyenes szabású darabokat is láthatunk – visszafogott hölgyeknek tökéletes választás lehet egy ilyen nőies modell.

 

 

Eddy K. biztosra ment - már ami a felsőrészeket illeti - ugyancsak sok szív alakban dekoltált és klasszikus pántos, illetve pántnélküli variációt láthatunk, melyek szinte minden menyasszonynak jól állnak.

 

 

A kollekció többi modelljét a galériakép linkjére kattintva tudod megnézni!

 

 

 

2015 Couture kollekció

Hollywoodi glamour, luxus elegancia tükröződik a finom, ezüst gyöngyhímzésekben, a fényűző szövetekben és az elegáns szabásvonalakban. Eddy K. egyedi és különleges stílusérzékének köszönhetően olyan kollekciót alkotott, mely garantáltan elsöprő sikert arat a húszas éveket idéző eleganciájával és a csillogó díszítéssel, mellyel azt a benyomást kelti, mintha Audrey Hepburn egyik ruhájába bújnánk bele.

 

 

Kivétel nélkül minden modell hercegnős sellő vagy báli ruha fazon, csodás tüllel kombinálva, krém vagy pezsgő színben. Mivel ezek a legnőiesebb szabások, egyben a legkedveltebbek is, ebben a gyűjteményben minden menyasszony megtalálhatja álmai ruháját.

 

 

A szív alakú, vállnélküli és pántos darabok mellett érdemes szemügyre venni a különleges hátmegoldással ellátott modelleket is: a sima, vagy gyöngyhímzéses csipkebetétek és merész hátkivágások mindenkit elvarázsolnak egy szempillantás alatt.

 

 

A kollekció többi darabját a galériakép linkjére kattintva tudod megnézni!

 

 

 

2015 Eddy K. kollekció

A tervező nevével fémjelzett kollekció egy klasszikus gyűjtemény egy csipetnyi romantikával és modernitással fűszerezve. Álomszép darabok, melyek mintha csak a felhők közül pottyantak volna le: habkönnyű fodrok, puha taft és tüll, lélegzetelállító csipkével kombinálva.

 

 

A 2015-ös Eddy K. kollekcióban a klasszikus keveredik a modern vonalakkal: A vonalú, sellő és báli ruha fazonok csipkéből készült boleróval, ujakkal, szolíd, ugyanakkor szexi hátmegoldásokkal bolondítva.

Tipp: Az A vonalú szabás minden menyasszonynak ideális, ha pedig az izgalmas megoldásokat kedveled, válassz egy csipkés hátkivágású darabot.

 

 

A kollekció többi modelljét a galériakép linkjére kattintva tudod megnézni!

 

 

 

2015 ADK kollekció

Csipke minden mennyiségben! Hol az egész ruhát borítja, hol pántként funkcionál, hol pedig a visszafogott, mégis nőies dekoltázsról gondoskodik. Olyan, mint a csoki, sosem lehet megunni...

 

 

A fazonokat tekintve itt is ugyanazokat a közkedvelt változatokat láthatjuk, melyek korántsem unalmasak, hiszen a tervező minden egyes darabot másként álmodott meg: vannak egyszerűbb modellek, melyeken csak egyetlen hangsúlyos díszt láthatunk, illetve olyanokat is, melyek teljes felületét gazdag virágmotívumok díszítenek.

 

 

A modern összhatásról a változatos nyakvonalak és az csillogó, ezüst övdíszítés, illetve az egyszerű, rövid fátylak gondoskodnak.

 

 

A kollekció többi darabját a galériakép linkjére kattintva tudod megnézni!

 

 

 

2015 Milano kollekció

Ha lehet még fokozni a fényűző hatást, akkor az Eddy K.-nak sikerült. Ebben a gyűjteményben csupa lenyűgöző modell van, melyek a legjobb minőségű anyagból készültek - mint például a fényes szatén, a velencei csipke, a fantasztikus taft és sifon.

 

 

A lágy esésű A vonalú ruhák biztosan a romantikus, luxus stílust kedvelő menyasszonyok kedvencei lesznek, míg az egyszerűbb tüllszoknyás, felül viszont gazdagon díszített modellek az elegáns, hercegnős vonalat preferáló hölgyeknek lehet tökéletes választás.

 

 

A szív alakban dekoltált darabok mellett most megjelentek V alakban dekoltált klasszikus modellek is, melyek pántja legtöbb esetben csipke - ezzel is fokozva a fényűző hatást, illetve vannak hímzett tüllborításos darabok is. A legkülönlegesebbek azonban a bonyolult, ezüstszínű mintákkal hímzett csodás felsőrészek, melyek ragyogóan kiemelik a menyasszonyok szépségét.

 

 

A kollekció többi modelljét a galériakép linkjére kattintva tudod megnézni!

 

 

 

2015 Bouquet kollekció

A bouquet franciául annyit jelent: csokor, ami tökéletesen illik erre a kolelkcióra: friss és üde pont, mint egy virágcsokor. Egyszerű vonalvezetés, csipke és ezüst részletek, fodrok és virágmotívumok - minden, amire a fiatal, romantikus lelkületű menyasszonyok vágynak.

 

 

Azt hiszem, abban egyetértünk, hogy kivétel nélkül minden nő arra vágyik, hogy kifogástalan alakkal, karcsú derékkal és mesés dekoltázzsal léphessen az oltár elé - ez pedig legkönnyebben fűzővel, vagy halcsontokkal - manapság már inkább műanyaggal - merevített felsővel érhető el. Ezért is örvend olyan nagy népszerűségnek ez a megoldás az esküvői divat terén; a legtöbb tervező kollekciójában alapdarab a fűző, és ez Eddy K.-nál sincs másképp.

 

 

Visszafogott kerek nyakkivágás vagy merészebb V dekoltázs? Esetleg rövid vagy hosszú ujjú boleróval álmodtad meg a menyasszonyi ruhádat? Ebben a kollekcióban kedvedre válogathatsz a nőies vállmegoldások között.

Tipp: A pántnélküli darabok a magas, vékony hölgyeknek a legelőnyösebb.

 

 

A kollekció többi modelljét a galériakép linkjére kattintva tudod megnézni!

 

 

 

Következő anyagunkban Vera Wang legújabb modern menyasszonyi ruha kollekcióit mutatjuk be.

Képek forrása: www.eddyk.com