Menyasszonyi ruha - Lazaro Perez 2014 kollekciói

Szemet gyönyörködtető hímzések, drámai sziluettek, elbűvölő részletek - a vintage és a modern, hercegnős vonal keveredéséből újabb fantasztikus, kollekciók születettek. Nézd meg Te is őket!


Lazaro Perez nevéhez két kollekció fűződik; a Lazaro és a Tara Keely. Több, mint 20 éves tapasztalattal a háta mögött, az esküvői divatipar egyik leghíresebb tervezőjének tekinthető.

Miután elvégezte a híres Ray Divatiskolát, az Illinois Divatintézetben, Lazaro Chicagóban, egy első rangú menyasszonyi szalonban, majd New York egyik legkiemelkedőbb esküvői divatházában, a Galina Bouquet-ban dolgozott. Tehetsége révén nem sokkal később a JLM csoport elnök-vezérigazgatója, Joseph Murphy indítványozásával megalapította saját menyasszonyi és koszorúslány ruha márkáját, a Lazarot. 2010 februárjában pedig a Tara Keely vezető tervezőjének nevezték ki.

 

 

2001-ben elnyerte az „Év tervezője” díjat, 2004-ben már Couture Menyasszonyi Díjat kapott, koszorúslány ruha kategóriában. Lazaro utazásai rengeteg inspirációt nyújtanak az esküvői kollekciók megteremtéséhez, célja, hogy minden menyasszonynak megtalálja azt a stílust, azt a formát, mellyel leginkább ki tudja fejezni személyiségét. Kreációit mesteri módon elkészített, finom gyöngyhímzésekkel, ékkövekkel, csipkével, olykor tengernyi tüllel díszíti.

 

 

Lazaro 2014 Tavaszi kollekció

A tavaszi kollekcióval a tervező leginkább a romantikus stílusért rajongó menyasszonyoknak kedvezett: gazdag, csillogó díszítések, csodás, deréktól lágyan leomló anyagok, hercegnős vonalak. Ezekben a ruhákban könnyen érezhetjük magunkat egy tündérmese szereplőjének.

 

 

Hercegnős és A vonalú szabás, sellő és trombita fazon - ezekből a nőies fazonokból áll a kollekció, csillogó kövekkel, gyöngyhímzésekkel díszített felsőrészekkel.

Tipp: A trombitaszabás csak abban tér el a sellőtől, hogy a szoknyarész nem térdtől, hanem már a combtól elkezd bővülni. Éppen ezért ugyanolyan tökéletesen mutat a homokóra alkaton, mint a sellő fazon.

 

 

A tavaszi kollekció többi darabját a galériakép linkjére kattintva tudod megnézni!

 

 

 

A legtöbb modell pánt nélküli, szív alakú dekoltázzsal ellátott. A beépített alakformáló technológiának köszönhetően ezek a ruhák sem csúsznak el, tökéletesen igazodnak a testhez, így biztosítva a kellemes viseletet.

 

 

A kollekció bemutatójáról készült videót itt tudod megnézni:

 

Lazaro 2014 Őszi kollekció

Ebben a kollekcióban is - a tavaszihoz hasonlóan - pasztellszíneket használt a tervező, csak éppen most picit sötétebb, érzékibb árnyalatokban, sőt még egy csillogó, kék darabot és egy vörös csipkeruhát is láthatunk a kollekcióban.

Tipp: A csontszínű, fényes szatén, a halvány arany és ezüstszínű ruhák csodásan kiemelik a menyasszonyok természetes szépségét.

 

 

A bő szoknyás fazonok helyét - néhány kivételtől eltekintve - átvették a szűkebb, lágyan leomló fazonok, az előző kollekcióhoz képest gazdagabb díszítésekkel. Rojtok, ékkövek, fodrok, hangsúlyos arany motívumok - minden ami a fényűző, elegáns stílushoz kell.

 

 

A szív alakban dekoltált fazon, úgy tűnik, még mindig kedvenc, ám megjelentek klasszikusabb megoldások is - mint például a pántos, vagy a csillogó tüllborításos modellek.

 

 

A kollekció többi darabját a galériakép linkjére kattintva tudod megnézni!

 

 

 

Tara Keely 2014 Tavaszi kollekció

Mintha egy csodás, elvarázsolt kertben járnánk: minőségi, puha anyagok, kecses, fiatalos dizájn, gyönyörű hímzésekkel, virágmotívumokkal, elegáns szabásvonalak. Ha a nőies stílust kedveled, egy Tara Keely ruhával biztosan nem fogsz mellé!

 

 

A kollekció többi darabját a galériakép linkjére kattintva tudod megnézni!

 

 

 

A kollekcióban a sellő, trombita és A vonalú ruhák vannak többségben, de láthatunk egyenes szabásút is, selymes szaténból, melynek egyszerűségében rejlik a vonzereje. A trombita és A vonalú modellek csodás tüllszoknyája szabad mozgást enged a lábaknak, ezért egész nap kényelmes viselet lehet.

Tipp: A sellő fazonok csodásan kiemelik a karcsú derekat, és a kerek csípőt, ezért a homokóra alkatú hölgyeknek a legelőnyösebb.

 

 

A tervező híres a finom, aprólékos gyöngydíszítéseiről - ami a Tara Keely kollekcióban is megjelenik: hol egy vintage hatású gyöngyös öv, hol pedig gyöngyhímzéssel ékített míderrel teszi elragadóvá az egyébként letisztult szabású ruhákat.

 

 

Rövid menyasszonyi ruha? Miért ne? Ez az egyszerű, lágyan a test vonalát követtő szabású csipkés darab, szív alakú dekoltázsával hamar elvarázsolt minket.

 

 

A kollekciót bemutató videót itt tudod megnézni:

 

Tara Keely 2014 Őszi kollekció

Az őszi kollekció darabjai a tervezőtől megszokott, romantikus stílust tükrözik, ám itt több érzéki, csillogó részletet, és modern csavart fedezhetünk fel, mint a Lazaro kollekciókban. Légies darabok és elegáns A vonalú ruhák organzából, rafinált, gyöngyös övvel – hogy a menyasszonyok könnyen megtalálják a szívükhöz közel álló stílust.

 

 

A hercegnős fazonok több réteg puha tüll anyagból készült szoknyái elragadó bájt kölcsönöznek viselőjének, míg a letisztult, egyenes szabású ruhák klasszikus eleganciát árasztanak.

Tipp: A test vonalát követő modellek a magas, vékony hölgyeknek a legelőnyösebb.

 

 

A mély, V alakú nyakkivágás és az áttört csipke kombinálásából csábító kreációk születtek, ám láthatunk szolidabb hatású darabokat is melyek elől zártabbak, csipke, vagy tüllborítás díszíti, de olyat is láthatunk, mely szinte az egész hátat szabadon hagyja.

Tipp: Ha olyan menyasszonyi ruhára vágysz, amely szexi, mégsem közönséges, akkor válassz egy mély hátkivágásos darabot!

 

 

A kollekció többi darabját a galériakép linkjére kattintva tudod megnézni!

 

 

 

Ízelítő a 2015-ös Lazaro kollekcióból

A tervező, ha lehet, még jobban fokozta a fényűző hatást legújabb kollekciójában. Tengernyi apró fodor, csillogó tüllborítás - akár az egész ruhán, és rojtok, melyek vintage hatást kölcsönöznek, az amúgy modern szabású modelleknek.

 

 

Természetesen vannak szolídabb darabok is, melyeket csupán csillogó övdísszel vagy karcsúsító míderrel láttak el - az elegáns és romantikus stílust kedvelő menyasszonyoknak tökéletes választás.

 

 

Egy különleges, ombre ruhát azért kiemelnék a bemutató darabok közül, amely fehérből fokozatosan barackvirág színbe hajlik, és gyönyörű tüllfodrokkal és bonyolult, ezüstös gyöngyhímzéssel tették tökéletessé.

 

 

A kollekció bemutató modelljeit a galériakép linkjére kattintva tudod megnézni!

 

 

 

 

Következő anyagunkban az Atelier Aimée csodaszép 2014/2015-ös menyasszonyi ruhakollekcióit mutatjuk be.

Képek forrása: http://www.jlmcouture.com/Lazaro