Menyasszonyi ruha - Atelier Aimée 2014 kollekciói

Modern formák megspékelve a múlt csillogásával, minőségi anyagokból összetéveszthetetlen stílusban. Az Atelier Aimée volt az első cég, amely kék, fekete, piros és bézs színű csipkével díszített ruhákat kínált. Nézd meg Te is ezeket a csodás kollekciókat!

Röviden az Atelier Aimée márkáról

Lucia Zanotti, a cég ügyvezető igazgatója és művészeti vezetője kreativitása, a divat és Olaszország iránti rajongása érezhető a gyűjteményeken - minden modell olyan, mint egy-egy remekmű. Lucia 18 évesen nyitotta meg első rövidáru üzletét, melyben ma olyan világhírű divatmárkák találhatóak meg, mint például az Armani, Valentino, Ralph Lauren, vagy Roberto Cavalli.

Több nagyszabású kiállítást is szerveztek már, és sok hazai és nemzetközi divatházzal is dolgozott már együtt, 2010-ben például a Dolce and Gabbana-val hoztak létre egy egyedi Haute Couture gyűjteményt.

Az Atelier Aimée divatház jelenleg is a világ vezető divatházainak egyike, és a legelső az esküvői divatiparban, aki színes és fekete csipkékkel díszíti modelljeit. A vörös, a kék, a zöld és bézs színű csipkés szoknyák, minőségi anyagok - mint a selyem, organza, tüll. A kollekciók híresek még a különleges, drága francia csipkéiről: Chantilly, velencei, makramé…

Villa Sigurtá Kollekció 2014

Minden menyasszony kecses, vonzó és gyönyörű szeretne lenni élete Nagy Napján. Az Atelier Aimée ezt a vágyat szeretné kielégíteni, ezért egy kollekción belül is többféle vonalat képviselő ruhákat alkot: vannak egyszerűbb, letisztultabb fazonok csillogó díszítéssel, illetve hercegnős darabok, pazar arany csipkével és rafinált szabással.

A hagyományos fehér ruhákat arannyal és kristályokkal kombinálták, ami fényűző benyomást kelt; a bonyolult, hercegnős formákkal pedig modern, romantikus stílust csempésztek a kollekcióba, ám a gyönyörű, tülluszályos ruhák az igazán királynői darabok.

Tipp: A hercegnős, vagyis báli ruha fazonok, a többrétegű szoknyák lágy fodroknak és a tüllnek köszönhetően volument kapnak. Ez optikailag összenyomhatja az alakot, ezért a magas, vékony menyasszonyoknak a legelőnyösebb.

Ezt a kollekciót változatos nyakvonalak jellemzik: vannak magas nyakú, arannyal hímzett csipkeborításos, pántnélküli és pántos darabok is. A legkülönlegesebbek mégis az elöl magasabban záródó, hátul csábító hátmegoldással ellátott modellek.

Egy igazán különleges darabot is láthatunk ebben a gyűjteményben, amely csodás, rózsaszín árnyalatával és a fantasztikus, fekete csipkeborításával hamar belopta magát a romantika szerelmeseinek szívébe.

A kollekció többi modelljét a galériakép linkjére kattintva tudod megnézni!

Green Tiffany kollekció 2014

Ebben a szezonban a finom, világos pasztellszínek érvényesülnek, a halványsárgától a rózsaszínig és a mentazöldtől a kékig. A ruhák többsége virágmintás - az álmodozó, romantikus és egyedi stílust kedvelő menyasszonyok számára, ha ez túl merész, akkor még mindig ott vannak a csodás, krém és bézs színű modellek, a derékrészen színes virággal díszítve.

A Green Tiffany 2014-es kollekció bemutatóját itt tudod megnézni:

Láthatunk enyhén bővülő, A vonalú darabokat, báli ruha fazonokat, és néhány sellő illetve aszimmetrikus szabású modellt is láthatunk mesés fodrokkal és színes szegélyekkel.

Tipp: Az aszimmetrikus fazon egyre divatosabb, és szinte mindenkinek jól áll. Ha igazán nőies különlegességet szeretnél, ilyen menyasszonyi ruhát válassz.

A legtöbb modell vállpánt nélküli, melyeket bátran választhat bárki, hiszen nem kell attól tartani, hogy elforog, vagy lecsúszik a ruha - hála a beépített fűzőnek, amely tiszta vonalvezetést ad és tökéletek alakot is varázsol viselőjének. Emellett láthatunk csipkeborításos és klasszikus, vagy aszimmetrikus, egy pánttal ellátott darabokat is.

A kollekció többi darabját a galériakép linkjére kattintva tudod megnézni!

Ízelítő a 2015-ös kollekcióból

A legújabb kollekciót a kifinomult 80-as, és korai 90-es évek ihlették, és minden modell márkára jellemző bonyolult és nőies szabással álmodták meg. Az elbűvölő hercegnős stílus még jobban érződik ezeken a darabokon, illetve a csábító hátmegoldásokkal kombinálva egy igazán lenyűgöző kollekció született - mely hamar a romantikus, nőies stílust kedvelő menyasszonyok kedvence lesz.

A legújabb kollekció bemutatóját itt tudod megnézni:

Fazonok tekintetében a báli ruha szabású modellek vannak többségben, A vonalú darabot is csak elvétve láthatunk. A színek terén azonban újdonság, hogy nem csak mentazöld és bézsszínű ruhák, hanem fekete-fehéret is láthatunk, melyek nem kevésbé elegánsak, mint a pasztellszínűek, csak éppen merészebbek.

Tipp: A világos bőrű, szőke menyasszonyok bátran választhatnak színes ruhát, hiszen az gyönyörűen kiemelik szépségüket, és korántsem sápasztanak annyira, mint a fehér modellek.

Az elmaradhatatlan alakformáló fűzők, a csipkedíszítések és fodros, többrétegű tüllszoknyák továbbra is jelen vannak, néhol modernebb, néhol klasszikusabb formában. Vállmegoldásokat tekintve továbbra is a pántnélküliek vannak többségben, ám egyre több hímzett tüll, és csipkeborításos, illetve pántos fazont láthatunk.

Tipp: A pánt nélküli darabok a vékony, magas hölgyeknek a legelőnyösebb.

A kollekció többi darabját a galériakép linkjére kattintva tudod megnézni!

Következő anyagunkban a kifinomult és elegáns Amsele Bridal legújabb kollekcióit fogjuk bemutatni.