Menyasszonyi ruha - Amsale Bridal 2014-15 kollekciói

Letisztult, elegáns menyasszonyi ruhára vágysz? Akkor nézd meg az Amsale Bridal kollekciókat; a minőségi, lágy anyagok tökéletesen kiemelik szépségedet, a ruhák finom nőiessége pedig hamar elvarázsol!

Amsale Aberra tiszta vonalvezetésű ruhái az időtlen szépséget és az egyszerű luxust képviselik, melytől távol áll a túldíszítettség és a hivalkodó stílus. Amsale karrierje akkor kezdődött, amikor saját menyasszonyi ruháját kereste, ám mindegyiket eltúlzottnak és túlcicomázottnak találta. Ekkor tervezte meg első menyasszonyi ruháját, és ez indította el azon az úton, mely oda vezetett, hogy az etióp születésű tervezőnőt ma már a világ leghíresebb tervezői közé sorolják.

 

 

New Yorkban alapította meg az Amsale Group-ot, mely három különálló, de egymást kiegészítő luxus menyasszonyi gyűjteményt foglal magába. Az Amsale ruhákat bárki könnyen felismerheti a pazar textíliákról, egyszerű szabásukról és a gyönyörű, kézzel készített, egyedi díszítésekről.

 

 

Ha kíváncsi vagy az Amsale Group 2015-ös bemutatójára, itt tudod megnézni a róla készült videót:

 

Amsale Bridal 2014 Tavaszi Kollekció

A selymes szaténból, organzából és a puha sifonból készült ruhák könnyen elvarázsolják a letisztult, ám nőies és elegáns ruhát kereső menyasszonyokat.

A beépített alakformáló technológiának - a mídernek - köszönhetően minden fazon a lehető legszebben simul a menyasszony felsőtestére, míg a lágyan bővülő szoknyarész szabad mozgást enged a lábaknak és hercegnős benyomást kelt.

Tipp: Az A vonalú darabok szinte minden nőnek jól állnak, ám a báli ruha fazonokat leginkább a magas, vékony hölgyeknek ajánljuk, mert a hatalmas tüllszoknyák optikailag összenyomhatják az alakot.

 

 

A díszítések leginkább gyöngyökkel ékesített selyemöv formájában jelennek meg. Vállmegoldások tekintetében szolíd, néha csillogó változatokat láthatunk: kerek nyakkivágás, gyöngyös vagy tüll vállpántok, illetve aszimmetrikus, félvállas darabok.

Tipp: Az aszimmetrikus modellek azoknak a hölgyeknek a legideálisabb, akiknek a válluk szélesebb, mint a csípőjük.

 

 

A 2014 Tavaszi kollekció többi darabját a galériakép linkjére kattintva tudod megnézni!

 

 

 

Külön kiemelnék a kollekcióból egy rafinált, csipkés modellt, amely lágyan követi a menyasszony testének vonalát, ám a lépcsőzetes, organzából készült uszálynak köszönhetően első ránézésre egy A vonalú darab benyomását kelti.

 

 

Amsale Bridal 2014 Őszi Kollekció

Ha ránézünk az őszi kollekcióra, az első, ami feltűnik, hogy a tervezőnő sokkal bátrabban bánt a díszítésekkel az előző gyűjteményhez képest, illetve hogy még több romantikus és sellő fazon láthatunk.

 

 

Ebben a kollekcióban találhatunk különleges, csipkés borításokat és olyan darabokat is, amelyek a megszokott formáktól eltérően, lágy trapéz vonalúak, mesés tüllel és ékszerhatású díszítésekkel.

 

 

A kollekció bemutatójáról készült videót itt tudod megnézni:

 

Még egy újdonság, hogy vannak spagetti pántos modellek is, melyek némelyikét áttetsző anyaggal bevont míderrel vagy csipkebetéttel kombináltak. Természetesen ezek mellett láthatunk pántnélküli és szív alakban dekoltált darabokat, illetve egy csipke és organzavirággal kombinált aszimmetrikus ruhát is.

Tipp: A szív alakban dekoltált ruha szinte mindenkinek előnyös, ezért ha tanácstalan vagy, akkor válaszd ezt a verziót, pánttal vagy anélkül - magasságodtól függően.

 

 

A teljes 2014 Őszi kollekciót a galériakép linkjére kattintva tudod megnézni!

 

 

 

Amsale Bridal 2015 Tavaszi Kollekció

A tavasz üdesége és az "újjászületés" mindig magában hordozza az újdonságokat - ezúttal a tervezőnő néhány finom, krémszínű sifonruhával lepett meg minket, melynek tüllel borított hátkivágását kristállyal és selyemvirágokkal díszítették.

 

 

A formák többsége továbbra is az időtlen nőiességet képviselik, míg a báli ruha fazonok bájos tüllszoknyái és az egyenes, illetve sellő szabású ruhák pazar csipkeborítása hamar belopja majd magát a romantikus menyasszonyok szívébe.

Tipp: A sellő fazon a homokóra alkatú hölgyeknek a legelőnyösebb.

 

 

A visszafogott, szolíd dekoltázsokkal ellentétben a hátmegoldások igazán különlegesek: tüllborítás, selyemmel bevont gombok, fantasztikus csipkerátétek teszik izgalmassá az amúgy egyszerű darabokat.

 

 

A legújabb kollekció többi darabját a galériakép linkjére kattintva tudod megnézni!

 

 

 

 

Soron következő anyagunkban a Berta Elite Design legújabb egyedi, fényűző kollekcióit fogjuk bemutatni.

képek forrása: http://amsale.com/bridal/, http://wwd.com