Menyasszonyi ruha - Berta Elite Design 2014 kollekciói

Modern design, szexi és nőies szabás, csillogó részletekkel fűszerezve - ezt kínálja a Berta Elite Design. Csábító, romantikus és ízléses menyasszonyi ruhák az exkluzív elegancia jegyében. Nézd meg Te is a legújabb kollekciókat!

Bertát, az izraeli tervezőnőt már úgy ismerik a világban, mint vezető menyasszonyi ruha tervezőt, aki tökéletes stílusérzékével és a csak rá jellemző egyedi anyagválasztásával könnyedén "elnyerte a nőiesség szerelmeseinek szívét".

A divat fővárosaiból beszerzett fényűző anyagok és a modern design ötvözéséből csodás menyasszonyi ruhák születtek, melyek tökéletesen illeszkednek, kényelmesek és nem csupán kiemelik a hölgyek szépségét, sokkal inkább eggyé válik vele.

 

 

A tervezőnő kézjegye a lezúduló, mély dekoltázs és a testhez álló sziluettek, melyek megmutatják a menyasszonyok alakját, kihangsúlyozzák nőies vonalaikat. Munkái az elegáns és kifinomult ízlésvilágot tükrözik, illetve a modellek egytől-egyig pazar anyagokból, exkluzív szabással készültek - igazi műalkotások.

 

 

2014 Nyári Kollekció Berta Elite Design

A nyári kollekciót Egyiptom és Berta hazája, Izrael inspirálta - a klasszikus stílus és a hollywoodi elegancia kombinációjából született ez az egyedülálló, romantikus és teljesen elbűvölő gyűjtemény.

 

 

Bátran ajánljuk az időtlen elegancia és a romantika szerelmeseinek, hiszen a drámai részletek, illetve a vintage csipkeruhák mellett a kézzel készített, egyedi csipke- és gyöngyhímzések is megtalálhatóak. A tervezőnő másik kedvenc anyaga, a tüll elragadóvá varázsolja a legegyszerűbb modelleket is.

 

 

Az egyik legkedveltebb forma a menyasszonyok körében a sellő szabás, hiszen ez a legnőiesebb és a legelragadóbb fazon. Testre simuló felső, és gyönyörű tüll vagy lágyan omló sifon öleli körbe a lábakat, ami egyszerre csábító és kényelmes. Ám láthatunk egyenes vonalú darabokat is, melyek egészen a test vonalát követi, így emelve ki viselője nőiességét és karcsúságát.

Tipp: Az egyenes szabású ruhák a vékony, alacsony hölgyeknek is tökéletes választás lehet.

 

 

A kollekció többi modelljét a galériakép linkjére kattintva tudod megnézni!

 

 

 

Dekoltázs tekintetében a legkülönfélébb megoldásokat láthatjuk: a visszafogottabb pántos és rövidujjúaktól, a merész, V alakban dekoltált ruhákig sokfélével találkozhatunk. Az izraeli tervezőnő - mint már megszokhattuk tőle - gyönyörű, hátul mélyen kivágott darabokkal is készült, melyek szexisek, ám cseppet sem közönségesek.

 

 

2014 Téli Kollekció Berta Elite Design

Az esküvői utószezonra szánt téli kollekciót a 15.-16. század ihlette, így a bemutatót egy észak olaszországi 16.századbeli villában rendezték - ezzel tökéletes, elegáns hátteret adva ezeknek a csodás ruhakölteményeknek. Ebben a gyűjteményben a legszebb nőies részleteket hangsúlyozta ki a tervezőnő: szexi hátkivágások, mély, mégis ízléses dekoltázsok, áttetsző csipkeborítások, elbűvölő gyöngyös részletek.

 

 

A Téli kollekció bemutatójáról készült videót itt tudod megnézni:

 

Rövid vagy hosszú ujjú, pántos vagy V alakban dekoltált - mindegy, hogy mit választasz, hiszen minden darab maga a megtestesült nőiesség. Ha merész vagy nyugodtan válassz egy mélyebben dekoltáltat, ha pedig egy szolídabb megoldást keresel, akkor például egy pántos, míderrel ellátott darab lehet számodra a tökéletes.

Tipp: Ha igazán lenyűgöző szeretnél lenni, akkor válogass a szexi hátkivágásos darabok közül, melyek között vannak olyanok is, melyek elől is mélyebben dekoltáltak - már csak attól függ, mennyire vagy merész.

 

 

A téli kollekció kizárólag testre simuló fazonokból áll, melyek csodásnak kiemelik nőiességünket, - csupán annyiban különböznek egymástól a modellek, hogy néhányuk sellő szabású, néhányuk pedig egyenes vonalban omlik alá.

Tipp: a sellő szabású darabokat a homokóra alkatú hölgyeknek a legideálisabb.

 

 

A kollekció többi darabját a galériakép linkjére kattintva tudod megnézni!

 

 

 

 

Soron következő anyagunkban az Aire Barcelonal legfrissebb, ámulatba ejtő kollekcióit mutatjuk be.

Képek forrása: http://www.bertabridal.com/