Menyasszonyi ruha - Aire Barcelona 2014-15 kollekciói

Tökéletes tervezésű, minőségi ruhák, melyeket kézzel készített egyedi motívumok díszítenek -mindez elérhető áron lehet a Tiéd! A romantikus vagy a klasszikus eleganciát kedveled? A legújabb kollekciókban garantáltan megtalálod álmaid ruháját!

A spanyol Aire Barcelona Divatház, egyedi tervezésű, fényűző ruháiről híres, melyekben divatosnak és igazi Nőnek érezheti magát minden menyasszony. Modelljei megkapóan romantikusak; vannak gazdagon díszített darabok, illetve egyszerűbb klasszikusabb változatok is. A szuper elegáns, sikkes ruhák különleges kiegészítőkkel kombinálhatóak, - például boleróval, csipkebetéttel, különböző övvel vagy uszállyal, - úgy, hogy saját karakterünket, stílusunkat tükrözze.

 

 

Az Aire kollekciókat csupa mesés, luxus szövet alkotja: selyem organza, selyem dupioni, selyem taft, sifon, mikadói csipke, velencei csipke és még sok más - minden a legjobb minőségű. Látványos, aprólékos gyöngyapplikációk, ezüstdíszítések és csipkék, tiszta, modern vonalak és drámai, vízesésszerű szoknyák - erről híres az Aire Barcelona.

Hercegnős menyasszonyi ruhára vágysz, nőies sellőt vagy éppen egy elegáns A vonalút szeretnél? Az Aire kollekciókban csakis exkluzív, ellenállhatatlan, bájos ruhákat találsz... bizony-bizony, nem könnyű választani.

 

 

Aire Barcelona 2014-es kollekció

Úgy tűnik, 2014 a romantikus menyasszonyok éve, hiszen szebb-szebb, extra nőies és elegáns ruhakölteményekkel leptek meg minket a tervezők. Íme egy örök kedvenc, az Aire Barcelona idei kollekciója, mely csupa varázslatos csipkéből, éteri szépséget kölcsönző tüllcsodából és számtalan Gatsby ihletésű ruhából áll.

 

 

Az idei kollekció bemutatóját itt tudod megnézni:

 

Többségében A vonalú és báli ruha fazonokat láthatunk, illetve néhány sellőszabású darabot is, a vízesésszerű szoknyarész azonban szinte mindenhol jelen van. Hol tüllel, hol apróbb fodrokkal, néha pedig gyönyörű virágmotívumok segítségével értek el hullámzó, áramló hatást.

Tipp: Az A vonalú darabok minden alkaton jól mutatnak, ezért bátran viselheti minden menyasszony.

 

 

Díszítések terén a romantika a fő irányvonal: áttört csipke, hajtások, redőzések tüllből vagy a ruha saját anyagából, virágos, gyöngyös, ezüstös részletek, melyek a modern hatást erősítik.

Tipp: A hajtások és redőzések jótékonyan képesek elrejteni néhány kilót, ha pedig ferdén lefutó vonalakban helyezkednek el, akkor optikailag még jobban nyújtják az alakot.

 

 

Ebben a kollekcióban a manapság oly divatos aszimmetrikus, illetve klasszikus pántnélküli darabokat láthatunk, ám találkozhatunk néhány szív vagy V alakban dekoltált és csónak nyakvonalú darabbal is.

Tipp: Az aszimmetrikus vállmegoldású ruhában optikailag magasabbnak és vékonyabbnak tűnhetünk, ezért az alacsonyabb arák is bátran választhatják ezeket a modelleket.

 

 

A kollekció többi darabját a galériakép linkjére kattintva tudod megnézni!

 

 

 

A különleges hátmegoldások egyre elterjedtebbek, és a szolídabb stílust preferáló hölgyek is nagy előszeretettel választanak ilyen darabokat - virágmotívumos csipkés, illetve egyszerűbb vagy ezüstös tüllborítások közül válogathatunk.

 

 

Aire Vintage 2014-es kollekció

Egyedi stílus és elegancia, kivételes minőségű, látványos ruhák csábító nyakvonalakkal és csodás uszállyal - mindez a vintage jegyében. Ez a divatos és nagyszerű kollekció a múlt csillogását idézi fel, modern vonalakkal és fűzővel kombinálva.

 

 

A kollekcióban természetes és elegáns, A vonalú és hercegnős fazonokat láthatunk, elmaradhatatlan tüll és organza uszállyal, mely igazán királynői megjelenést kölcsönöz a Nagy Napon.

Tipp: A hercegnős szabású ruhák terjedelmes szoknyáinak volumenét a több réteg tüll és taft adja, ami optikailag összenyomhatja az alakot, ezért ez a fazon a magasabb, vékony hölgyeknek a legelőnyösebb.

 

 

A vintage hatás a gazdag, kézzel készített virágos hímzéseknek, a csillogó kövekkel kirakott ezüstös övszerű díszítésnek, az apró gyöngyapplikációknak és a mesés csipkéknek köszönhető - tiszta, időtlen nőiesség.

 

 

Változatos vállmegoldásokat láthatunk: kövekkel kirakott vagy fodrokkal ékített, aszimmetrikus változatok, illetve egyszerűbb, szív alakú dekoltázzsal ellátott és pántnélküli darabokat láthatunk a Vintage kollekcióban.

Tipp: A pántnélküli menyasszonyi ruhák a természetesen vékony, magasabb hölgyeknek a legideálisabb.

 

 

A Vintage kollekció többi modelljét a galériakép linkjére kattintva tudod megnézni!

 

 

 

Aire Barcelona 2015-ös kollekció

Fantasztikus anyagok álomszép ötvözete a modernitással, többféle stílusban: a letisztult vonalaktól a romantikus, hercegnős pompáig. Szexi hátmegoldások és klasszikus vonalak, hollywoodi elegancia és divatos ekrü színű ruhák - ezek várják a 2015-ös év romantikus eleganciát kedvelő menyasszonyait.

 

 

Gyönyörű csipkék, sejtelmes tüllök, mikadói selymek, kristályok és ékkövek, áramló vonalakkal, a legnőiesebb fazonokkal párosítva. A báli ruha fazonok szoknyáit legtöbbször rétegzett taft vagy milliónyi tüllfodor teszi tökéletessé, a letisztultabb sellőszabásúakat pedig csipkeborítással tették ellenállhatatlanná.

Tipp: A sellő fazonok a homokóra alkatú menyasszonyok számára a legelőnyösebb.

 

 

Az egyenes és A vonalú ruhákat kiemelném ebből a kollekcióból, hiszen ezeket a sokoldalú fazonokat lehet a legtöbb módon variálni, és az Aire Barcelona ki is használta ezt. Csodás, Gatsby stílusú rojtokkal, virágmotívumos csipkével vagy éppen lágy esésű tüllszoknyával álmodták meg a modelleket, néhányat pedig fényes szegéllyel vagy gyöngyökkel díszítettek.

 

 

A legújabb kollekció bemutatóját itt nézheted meg:

 

Az idei kollekcióban is van miből válogatni - már ami a vállmegoldásokat illeti - ám a jövő év menyasszonyai még ennél is több variáció közül választhatnak. Többek között csipkepántos modelleket - nyakbakötős, aszimmetrikus és klasszikus formában is -; szív vagy V alakban dekoltált, illetve pántnélküli és ejtett vállú darabokat is láthatunk.

 

 

A kollekció többi darabját a galériakép linkjére kattintva tudod megnézni!

 

 

 

Soron következő anyagunkban a csábító és stílusos Colet legújabb menyasszonyi ruha kollekcióit mutatjuk be nektek.

Képek forrása: http://www.airebarcelona.com