Menyasszonyi ruha - Colet 2014-15 kollekciói

A Colet márka ma egyet jelent a friss, fiatalos, minőségi menyasszonyi ruhákkal. Szépség és eredetiség jellemzi a kollekciók darabjait, melyekből nem hiányzik a kifinomult elegancia és a modern csavar sem. Nézd meg Te is ezeket az elragadó ruhákat!

A Colet márka a Nicole Fashion Group egyik legkelendőbb márkája, amely nem csak a fiatal menyasszonyok kedvencévé vált az utóbbi években. A friss, modern dizájnnak és a minőségi szöveteknek köszönhetően minden modell biztosítja a kényelmet és a lenyűgöző megjelenést.

Alessandro Rinaudo-nak, az innovatív olasz tervezőnőnek munkája iránti szenvedélye és elkötelezettsége révén sikerült létrehoznia a Nicole Divatházat, mely ma már piacvezető márkáival meghódította szinte az egész világ szívét. A Colet kollekció Alessandro érzéki, elbűvölő stílusát tükrözi, melyet a luxus hímzések, drágakő díszítések és a ragyogó, ikonikus stílus tökéletesen kihangsúlyoz.

A francia csipke, a legkiválóbb olasz selymekkel kombinálva igazi elegáns, nőies sziluettet biztosít, miközben olyan kifinomult, páratlan stílust képvisel, mely minden menyasszony álma. Klasszikus és modern vonalak, kézzel készített díszítések, halvány bézs színek, virágmotívumok - kell ennél több egy igazi Nőnek?

Colet Kollekció 2014 by Nicole Fashion Group

Ezt a modern és egyedi kollekciót, a bonyolult részletek és az aprólékos kidolgozás jellemez. Elegáns formák, puha, finom anyagok lenyűgöző dizájn, elegáns és egyben ravasz szabásvonalak, bájos és merész megoldások jellemzik a kollekciót, cseppnyi romantikával ötvözve.

A kollekció bemutatóját itt tekintheted meg:

Javában egyenes, sellő és A vonalú ruhákat láthatunk hasítékkal, rövid uszállyal vagy éppen többlépcsős fodrozással tarkítva. A rafinált tűzések és húzások a fiatalos eleganciát, az organza és csipkerátétek a játékos nőiességet hangsúlyozzák.

Tipp: A sellő fazonú ruhák a homokóra alkatú hölgyeknek a legideálisabb, illetve azoknak a menyasszonyoknak, akik nőies domborulataikat szeretnék kiemelni a Nagy Napon.

A kollekció többi modelljét a galériakép linkjére kattintva nézheted meg!

Vállmegoldások tekintetében találunk csipkeborításokat, magas nyakú, ejtett vállú, csónak nyakú, pántnélküli, illetve klasszikus, szív és V alakban dekoltált darabokat is.

Tipp: A V alakú dekoltázzsal ellátott modellek szépen kiemelik a dús kebleket, illetve az alma és homokóra alkatú hölgyeknek a legelőnyösebb. Vigyázni kell azonban, nehogy túl mély legyen a kivágás, mert akkor az egész ruha közönségesnek hathat.

A meztelen, vagy részben kivillanó női hát szexi. Mi sem bizonyítja jobban ezt a tényt, mint hogy egyre több tervező kollekcióiban láthatunk - köztük Alessandroéban is - merész hátkivágásos, vagy tüll-, illetve csipkeborítással megbolondított modelleket.

Colet Kollekció 2015 by Nicole Fashion Group

Kifinomult elegancia, modern és romantikus csavarral - ez jellemzi a legfrissebb Colet kollekciót, melyet a természet és a tavasz ihletett. Tüll és organza az álmodozó hercegnőknek, finom csipke és letisztult szabás a fényűző romantika kedvelőinek.

Érzéki míder egyszerű nyakvonallal párosítva, elbűvölő, színes virágmotívumokkal, gyönyörű pasztellrózsaszín, pezsgő és világos bézs árnyalatokban. Ebben a gyűjteményben a könnyű, finom gyöngyhímzéses felsőrészen van a hangsúly.

Tipp: A míder csodásan kiemeli a nőies vonalakat, karcsúsít és tiszta vonalvezetést ad - nem hiába használja sok tervező. Egy hercegnős tüllszoknya és míder kombinációjának egyetlen romantikus lelkületű menyasszony sem tud ellenállni!

Klasszikus pántos modellek, hímzéses csipke és tüllborítások, aszimmetrikus, magas és V nyakú darabok közül válogathatunk, illetve vannak levehető boleróval, vagy csipkés pelerinnel ellátott ruhák is, melyek egyetlen mozdulattal átalakíthatóak.

Tipp: Ha egy visszafogottabb, mégis szexi darabot szeretnél, válassz a csipkeborításos menyasszonyi ruhák közül, melyek sejtelmesek és nőiesek.

A mesés fodros, tűzött szoknyarészes báli ruha fazonok mellett, egyszerűbb egyenes és A vonalú darabokat is láthatunk, illetve néhány uszályos sellő fazonnal is találkozhatunk.

Tipp: Ha végképp nem tudsz dönteni, válassz egy A vonalú modellt, hiszen az szinte minden menyasszonynak előnyös.

A kollekció többi darabját a galériakép linkjére kattintva tudod megnézni!


Soron következő anyagunkban a Diane Legrand legújabb kollekcióit mutatjuk majd be. Nézd meg Te is, ha a minőségi, fényűző és sokoldalú stílust kedveled!