Menyasszonyi ruha - Diane Legrand 2014-15 kollekciói

A tervezők idén sem spóroltak a kristályokkal, gyöngyökkel, csipkékkel... fantasztikus darabok, elegáns stílusban szemet gyönyörködtető díszítésekkel. Romantikus, fényűző vagy egyszerű nőies darabot keresel? Bemutatjuk a Diane Legrand legújabb kollekcióit!

Diane Legrand első kollekciójával 2011-ben debütált, a változatos dizájnnak, minőségi anyagoknak és a remek kivitelezésnek köszönhetően szinte a kezdetektől a legjobb európai esküvői ruha márkák között tartják számon. Gyűjteményeiben találhatunk bőségesen díszített, illetve egyszerűbb fazonokat is, melyek a luxus érzését nyújtják, hála a csodaszép, csillogó kristályoknak.

 

 

Anyagok tekintetében csak a legkiválóbbak kerülnek felhasználásra, ilyen például a tüll, velencei csipke, minőségi organza és fényes szatén; illetve nem egyszer ezek kombinációja, mely még elegánsabb megjelenést kölcsönöz viselőjének. Kristályok, gyöngyök, övszerű ezüst díszek és csipkeborítások teszi izgalmassá és egyedivé a Diane Legrand modelleket, melyeknek egyetlen nőies, romantikus és fényűző stílust kedvelő menyasszony sem tud ellenállni.

 

 

Diane Legrand 2014-es kollekció

Pazar és romantikus - ez a két szó tökéletesen jellemzi az idei Diane Legrand kollekciót, melyek fazontól és anyagtól függetlenül páratlanul romantikusak és stílusosok. A díszítések legtöbbje apró, szikrázó kis kövekből áll, néhány modellen pedig fodrokat, ékszerhatású övet vagy csodás virágrátéteket láthatunk.

 

 

Fűző - egyetlen szó melyről, ódon paloták, túlfűtött hangulatú bálok, királynők és hasonló dolgok jutnak eszünkbe, legalábbis nekünk, nőknek. Mitől lehetne még csábítóbb, még hercegnősebb egy menyasszonyi ruha, mintha fűzővel kombinálják? Hála a mai modern technológiának, már cseppet sem kényelmetlenek, mint a régi időkben, sőt! Királynői tartást, tiszta vonalvezetést adnak, illetve csodás dekoltázst varázsolnak a merevítők, a fűzős rész hátul pedig önmagában is feldobja a legegyszerűbb darabot is.

 

 

A klasszikus formákat - mint a sellő, egyenes, A vonalú és báli ruha fazont - modern megoldásokkal keresztezték, melynek eredménye: fényűző elegancia és érzéki romantika. Csodás uszályok milliónyi fodorral, testhezálló szabás csábos hasítékkal és csipkés sellő fazonok.

Tipp: Az A vonalú, és módosított A vonalú darabok, szinte minden menyasszonynak előnyösek.

 

 

A hát- és vállmegoldásokat tekintve is széles a választék, a szolíd csipkeborításos, csónaknyakú, és rövid ujjú darabok mellett, klasszikus spagetti pántos, vállnélküli, modern aszimmetrikus és merész, nyitottabb hátú modelleket is láthatunk.

Tipp: Az aszimmetrikus szabású, illetve az egy vállpántos menyasszonyi ruhák optikailag nyújtják az alakot, ezért az alacsonyabb hölgyek is bátran választhatnak ilyen fazont.

 

 

A kollekció többi darabját a galériakép linkjre kattintva tudod megnézni!

 

 

Diane Legrand 2015-ös kollekciók

A Diane Legrand menyasszonyi ruhákat a legromantikusabbak és legelegánsabbak között tartják számon. A 2015-ös kollekcióban sincs ez másképp, egyik modell fantasztikusabb, mint a másik, a gyöngyökkel kombinált csipkék igazi luxus érezetet keltenek. Lélegzetelállító, hangsúlyos kristálydíszítésekkel gazdagított, javában A vonalú és hercegnős fazont láthatunk ebben a gyűjteményben.

 

 

A fűzők továbbra is fontos részét képezik a kollekcióknak, mesés hercegnős szoknyákkal, pánttal és pánt nélküli fazonokkal, illet a test vonalát követő szabással párosították. Újdonság azonban, hogy nem csak fehér, hanem ekrü és pezsgőszínű ruhákkal is találkozhatunk ebben a gyűjteményben.

 

 

Természetesen sellő fazonú ruhákat is találnak azok a menyasszonyok, akik a szolídabb stílust részesítik előnyben. Ami változás az előző évhez képest, hogy több csipkés, illetve kevesebb fodros darabot láthatunk, bár azok végtelenül romantikusak.

Tipp: A csipke a mai napig a romantika és a nőiesség szinonimája, főleg, ha menyasszonyi ruháról van szó - ezért legyen akár a ruha felsőrésze, vagy akár egésze csipkéből, biztosan nem fogsz mellé.

 

 

Diamant kollekció 2015

Szikrázó gyöngy és kristálydíszítések a ruha felsőrészén, szoknyáján vagy akár minden négyzetcentiméterén, melyek luxus hatást keltenek, akár a gyémántok... Ezt a kollekciót a tündökölni vágyó aráknak ajánljuk, hiszen ezek a modellek a ragyogó nőiességet ünneplik.

 

 

A kollekció többi darabját a galériakép linkjre kattintva tudod megnézni!

 

 

A fazonok is ezt a nőies vonalat hangsúlyozzák: lágyan a test felsőrészére simuló sellő, és mesés szaténból készült, A vonalú darabokat láthatunk. A felsőrészek terén inkább egyszerűbb megoldásokat választottak, leginkább pántnélküli, csónaknyakú és V alakban dekoltált darabokat láthatunk.

 

 

Romance kollekció 2015

Gyönyörű mintázatú csipkeberakások, borítások a ruha bármely részén, gyöngyökkel kombinálva - ez jellemzi a Romance kollekciót, mely minden érzéki, romantikus menyasszony szívét megdobogtatja.

 

 

Csupa csipke sellő fazonú ruhák, lágy esésű A vonalú szoknyák és néhány modern, rövid darab alkotja ezt a gyűjteményt. Egy azonban közös mindben: aprólékos ékszerhatású ékkő- és gyöngyhímzéseket láthatunk a derékrészen, a ruha felsőrészén vagy akár az egészen, melyek hol hangsúlyosabbak, hol pedig visszafogottan, egyetlen díszként jelennek meg.

Tipp: A sellő fazon a homokóra alkatú menyasszonyoknak a legelőnyösebb.

 

 

Felsőrészek tekintetében már nagyobb a választék, mint a Diamant kollekcióban: kristályberakásos tüll- illetve csipkeborítások, szív vagy V alakban dekoltált, pántnélküli, kecses vállpántos, és különleges, középen kivágott hátrészű darabokat láthatunk. A pántok eltérő anyagúak és vastagságúak, ám mindegyik csinos és szépen kiemeli a vállat.

 

 

A kollekció többi darabját a galériakép linkjre kattintva tudod megnézni!

 

 

Assorti kollekció 2015

Assorti, franciául annyit tesz: megfelelő. Hogy ezért vagy más okból kifolyólag, ebben a kollekcióban a legkülönfélébb fazonokkal találkozhatunk: vannak itt csupa fodor, aszimmetrikus modellek, ejtett vagy egyszerű kerek dekoltázsú, szaténból megálmodottak és testhezálló, elegáns sifon ruhák, illetve 60-es éveket idéző, hosszú ujjú darabok is. Ha eddig nem találtad meg álmaid ruháját, itt biztosan ráakadsz majd!

 

 

Mind fazonokat, mind vállmegoldásokat tekintve óriási a választék: a sellő, az egyenes és A vonalú fazontól a rövid ruhákig, és a klasszikus csipkepántos, vállnélküli darabokon keresztül a denevérujjú, modern szív és V alakban dekoltált modellekig szinte bármint megtalálsz.

 

 

 

A legkülönlegesebb ruhákat külön kiemelném. Az első, egy fekete csipkéből megálmodott, sellőszabású, lágyan a test vonalát követő modell, melynek pikantériáját az enyhén áttetsző szoknyarész adja. A másik kettőt pedig fekete övvel kombinálták, ezzel teljesen modern hatást kölcsönözve az amúgy klasszikus daraboknak.

 

 

A kollekció többi darabját a galériakép linkjre kattintva tudod megnézni!

 

 

Sorozatunk következő részében kifinomult eleganciát képviselő, Jesus Peiro legújabb kollekcióit mutatjuk be.


képek forrása: http://www.dianelegrand.eu/en/home.html