Menyasszonyi ruha - Sophia Tolli 2014 kollekciói

Lenyűgöző fűzők, különleges szabás és tökéletes illeszkedés - ezek Sophia Tolli védjegyei. A tervezőnő kollekcióiban találhatunk lágy, klasszikus, romantikus darabokat, illetve hagyományos, ám drámai kivitelezésű ruhákat is. Neked melyik a kedvenced?

Sophia Tolli varrónőként szövetek, varrógépek és szabásminták között nőtt fel. Nagynénje, aki szintén tehetséges varrónő volt és sok ruhát varrt neki, megengedte, hogy Sophia kiválassza kedvenc anyagait. Ez, illetve a divat iránti szenvedélye indította el a kreatív tervezőnőt ezen az úton, és lett szép lassan a világ egyik legsikeresebb menyasszonyi ruha tervezője.

A tervezőnő ügyesen ötvözi a luxus anyagokat, mint például a gazdag taftot és a mesés tüllt, a párizsi szatént, a romantikus csipkéket és a csillogó, klasszikus eleganciát sugárzó részleteket. A karcsú derék kihangsúlyozása minden kollekcióban előtérbe kerül - fűzők, húzások, brossok és a ruha derékrészének díszítésével érnek el optikailag karcsúbb sziluettet. A mesés, romantikus hatást a hosszabb, rövidebb uszályok erősítik. Ezeket a kollekciókat azoknak az aráknak ajánljuk, akik szeretnék megtalálni az egyensúlyt a szexi, egyedi stílus és a romantika között.

Sophia Tolli 2014 Tavaszi kollekció

Finom, minőségi anyagok, klasszikus elegancia, merész nőiesség, hagyományos és drámai - mindez egyetlen kollekción belül. A tavaszi gyűjteményben rengeteg romantikus csipkeruhával, lágyan leomló, szatén modellekkel és időtlen kifinomultságot sugárzó fűzőkkel találkozhatunk.

A menyasszonyi ruha fazonok között nem hiába a sellő a legkedveltebb - a testre simuló felsőrész kiemeli a nőies idomokat, a térdtől bővülő szoknyarész pedig kényelmes viseletet és lehengerlő megjelenést biztosít. A kollekcióban a sellő mellett hercegnős darabokat is láthatunk, melyek volumenét a taft és tüll adja. Képzeljük csak el, ahogyan a táncparketten suhanunk, a gyönyörű tüllszoknya pedig minden lépésünknél körülöttünk hullámzik... ugye, hogy máris beleszerettünk?!

A mesés, szív alakban dekoltált, V nyakkivágású, klasszikus pántnélküli és csipkés pántokkal ellátott modellek mellett, szexi, csipkés, fűzős és merész hátkivágásos darabokat láthatunk.

Tipp: Ha igazán nőies és különleges darabot szeretnél, akkor válassz az elől magasabban záródó, hátul merészen kivágott modellek közül.

A kollekció többi darabját a galériakép linkjére kattintva nézheted meg!

Sophia Tolli 2014 Őszi kollekció

Apró, romantikus fodrok, tüll és csipke kreációk, kristály- és gyöngyhímzések, fantasztikus váll- illetve hátmegoldások - az őszi Sophia Tolli kollekcióban ezek biztosítják az emlékezetes megjelenést. A tavaszihoz képest díszítésekben és színekben is gazdagabb: láthatunk halványrózsaszín virágmintás ruhát, egy fekete tüllel megbolondított hercegnős, illetve egy halvány bézs színben pompázó, lenyűgözően nőies darabot.

A tervezőnő, ha lehet, még magasabb szintre emeli a tökéletes illeszkedést és a fenséges szabást: lenyűgöző, a felsőtestre simuló, karcsúságot hangsúlyozó, majd a térdtől lágyan omló csupa csipke sellő ruhák - néhol tüllel vagy sifonnal párosítva, illetve hercegnős és A vonalú tüllszoknyás darabok. Egytől egyig felejthetetlen modellek, melyek a tündöklő nőiességet ünneplik és az első pillanattól kezdve figyelmet követelnek.

A karcsúsítás továbbra is fő szempont maradt, sőt új megoldásokat is láthatunk: például aszimmetrikus derékrészeket és vállmegoldásokat, vagy éppen kézzel redőzött felsőrészeket.

Tipp: A ruha hosszanti redőzése nem csak karcsúsít, hanem optikailag magasabbnak is mutathat, ezért az alacsonyabb hölgyek is választhatnak bátran ilyen darabot.

A kollekció bemutatóját itt tudod megnézni:

Vállmegoldások tekintetében láthatunk szív és V alakban dekoltált, vállnélküli, csipkével, tüllel kombinált vagy gyöngy-és kristályhímzéssel ékített, levehető pántos darabokat is. Természetesen hátul merészebben kivágott és szintén a romantikus, szexi csipkével és fűzővel párosított modelleket is találunk az őszi kollekcióban.

Tipp: A V alakú dekoltázzsal ellátott modellek a homokóra és alma alkatú menyasszonyoknak a legideálisabb.

A kollekció többi modelljét a galérikép linkjére kattintva tudod megnézni!

Soron következő anyagunkban Angel Sanchez legújabb, finoman nőies és különleges, minimalista kollekcióit mutatjuk be.